Boj o město
Re: Boj o město
Teďka ten golthian dává menší armor než obyč CH. Je to tak zamýšlené? :p
Vypnout GZ? Jesti teda nejsou sumy úplně nežádoucí. Teď to každý guardne.
o rly? :p V rom případě mi teďka nějak absolutně uniká význam golthianu (v pvp).
Ya rly. Jde o primárně PvE odměnu pro frakční hráče, která je podmíněna účastí každý týden v TB. Pohrávám si ještě s myšlenkou dávat ho jen vítězné straně, aby to odpovídalo i pojmenování dle města kde byl získán.
Asi jsem jediný komu přijde nelogické dostávat za pvp event odměnu do pvm. Budiž.
Každý si může vybrat, zdali chce do PvP štít s 35 armor nebo NB štít s 30 armor a +3 do statů. Klidně je můžete vyhazovat po skončení boje, v tom vám nikdo bránit nebude.
ten nb golthian je takovej, nevim no, town battle vyhraje jen jedna strana, vetsinou na tom battlu sou i hraci co behaj aktivnejc a celej tyden bude jedna strana, az na par vyjimek mit nb golthian v pvp... komu se budou lotit stity na rc? :p
Pořád bude dost RC z killů. To že vítězná strana nebude generovat skrze štíty RC pro poražené se dá zahrnout do toho bonusu za výhru :p
a ty 2 + 2 koty budou ted na pevno? nebo podle poctu lidi? uvidis ze se sleze na kazdy strane max 10 lidi, tak klidne nechat koty dve... budou mit obe strany vic jak 10, tak 2+2...
Ale jde udělat něco v tom smyslu, kdo je největší "frager", ne? Myslím tím vyhlášení, komu se povedlo nejvíc krát dorazit hráče:pOcroc píše:Tohle na 51a nejde.
Škoda, že si ještě nepochopil, že se nehraje na fragy.Rainbow píše:Ale jde udělat něco v tom smyslu, kdo je největší "frager", ne? Myslím tím vyhlášení, komu se povedlo nejvíc krát dorazit hráče:pOcroc píše:Tohle na 51a nejde.
Oh, děkuji, že jsi mi to vysvětlil, zašli mi PMkou tvou fotku a já si jí zarámečkuji a vyvěsím na zeď mezi legendy.
Ne děkuji ! Nehodlám viset vedle tvých fotek.Rainbow píše:Oh, děkuji, že jsi mi to vysvětlil, zašli mi PMkou tvou fotku a já si jí zarámečkuji a vyvěsím na zeď mezi legendy.
JÁ, legenda mateřské školky
JÁ, legenda základky
JÁ, nejmocnější masturbátor
JÁ, nejnemocnější frager frakčních bojů
atd.atd.
Prostě stačilo napsat, že se za svůj ksicht stydíš.
2 Ocroc: Nešlo by nějak nastavit ty gate na event aby pouštěla +- stejný počet hráčů s rozdílem třeba 2-3 hračů? Bojovat o město 2vs11 není zrovna moc fér.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
To je problem pro event, o kterym se vi dopredu obepsat lidi? U nas ne...mozna tedy, ze opravdu bylo dost lidi bloknuto a nebo v jailu *wink mAmonthia destroyers*
Me se treba nelibi (a ted cest tem 2 CH ktery tam byly, ma ucta opravdu) kdyz vidim, ze sem v nevyhode nevychazim z baraku namisto toho lognu nejakyho modraka a du tam prevazujici strane vyprave o tom jak je to desne nefer ze neni dost lidi a boj neni vyrovnany.
Ovsem po vyhlaseni konce relognout zpet na frakci a vybrat si reward *wink -wr- scrubs*
Me se treba nelibi (a ted cest tem 2 CH ktery tam byly, ma ucta opravdu) kdyz vidim, ze sem v nevyhode nevychazim z baraku namisto toho lognu nejakyho modraka a du tam prevazujici strane vyprave o tom jak je to desne nefer ze neni dost lidi a boj neni vyrovnany.
Ovsem po vyhlaseni konce relognout zpet na frakci a vybrat si reward *wink -wr- scrubs*
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nekdo prihlasi do boje o mesto, odlogne a pak si pujde pro odmenu, bude odmenen pul rocnim vyhazovem z frakce
Ten poslední boj jsme zazdili, šli jsme rači pro mamon do dungu. Ale nebojte zítra si to vynahradíme :p
Ten poslední boj jsme zazdili, šli jsme rači pro mamon do dungu. Ale nebojte zítra si to vynahradíme :p
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)