Bugování horizitů

Vaše nápady a návrhy
Ocroc

Bugování horizitů

Příspěvek od Ocroc »

Již dlouhodobě docházelo k bugování horizitu, kdy si někteří hráči nabugovali klidně stovky high horizite ingotů. Nejjednodušší pro nás by bylo všechny horizity wipnout, nicméně pokud někdo naleznete lepší řešení, nepostihující hráče kteří za nic nemůžou, napište jej prosím zde. Samozřejmě platí zákaz zveřejňování způsobu jakým se to bugovalo, ve hře to je již opraveno.

Zatím byli smazání pouze hráči půl roku zpět, starší logy projdeme v nejbližších dnech. Pokud bude mít někdo potřebu se přiznat na mé ICQ, nežli ho v logu nalezneme, může si zachránit účet pouze trestem v jailu (jako za 1.AFK prohřešek).
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Bugování horizitů

Příspěvek od Raona »

koukam ze tady skoro nikdo neni svaty

da se zjistit delka hrani postavy (konkretne vampira)? kdo by hral vampira dlouho, tak placnu, za kazdych nahranych 100 hodin by dostal high horizit, pripadne rovnomerne rozlozeni - hral 300 hodin, dostane 1 low + 1med + 1 high

-ostatni horizity by se predem smazaly
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

dlzka hrania postavy? relevantnejsie by bolo odmerat cas kt postava stravila v dung zone. ale aj tak si myslim ze to nepojde.
co tak nieco ako vlozit horizit do deedu? alebo nieco v tomto style, kde by si postava mohla ulozit horizit do formy kt prezije wipe, a ptm si ho vybrat.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Super takže se mám bát o svůj poctivě vytaženej horizit z dungu? No to je skvělý...
Nějáká kompenzace pro nás co v tom prsty nemáme? Jako nabití do Stone krystalu/Klanových krystalů nebo něco takového pokud o to mám přijít jen kuli prasatům tak to je teda k nasrání.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Raona píše:koukam ze tady skoro nikdo neni svaty

da se zjistit delka hrani postavy (konkretne vampira)? kdo by hral vampira dlouho, tak placnu, za kazdych nahranych 100 hodin by dostal high horizit, pripadne rovnomerne rozlozeni - hral 300 hodin, dostane 1 low + 1med + 1 high

-ostatni horizity by se predem smazaly
Odehrany cas lze zjisti jen na na ucet, a kdo ma vicero postav na ucte, tak nelze zjistit, ktera postava nahrala, dany cas.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

erunno píše:Super takže se mám bát o svůj poctivě vytaženej horizit z dungu? No to je skvělý...
Nějáká kompenzace pro nás co v tom prsty nemáme? Jako nabití do Stone krystalu/Klanových krystalů nebo něco takového pokud o to mám přijít jen kuli prasatům tak to je teda k nasrání.
Myslis, ze by tu byl ten topic, kdybychom byly jednoznacne pro wipe vseho horizite ?
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

K nasrání to je, jde o to najít řešení, protože gm možná dohledají leda tak jedince, kteří to přímo bugovali, ale nenajdou už ty konkrétní horizity, resp při takoým množství to je asi nereáné dohledávat každej kus ingu... a vzhledem k tomu, že se to nelinkuje a s horizitama se kšeftuje, tak těžko gm poznají ty horizity, kterých se to netýká, stejně si tak takové horizity mohl byť nevědomky koupit... jako ne že bych toho měl moc, ale taky mám nějakou zásobu horizitů a taky mě to zamrzí, takhle když vytáhnu wampa na pvm, tak nebudu moci sáhnout do zásob....

Řešení mě nenapadá, neznám ani možnosti sféry, jak spal song, asi těžko půjde zjistit doba v dung zóně atd a podle toho vypočítat nějakým koeficintem, kolik komu po wipu dát

edit: a nějaké uložení horizitů do deedu, aby to přežilo wipe, to by si to tam pak uložili všichni a wipe by neměl smysl ne?:)
Naposledy upravil(a) Xan dne 04 úno 2014 13:03, celkem upraveno 1 x.
Artwelis
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Artwelis »

Otazka je proc to vubec dale resit.

Horazite je vesmes k nicemu. U meho gangrela me daleko vice brzdila krev.
Horazite byl vesmes jen otravny resource, ktery ztratil vyznam diky speckam (low se nevyplati kopat)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Artwelis píše:Otazka je proc to vubec dale resit.

HorIzite je vesmes k nicemu. U meho gangrela me daleko vice brzdila krev.
HorIzite byl vesmes jen otravny resource, ktery ztratil vyznam diky speckam (low se nevyplati kopat)
:shock: cujme nazor odbornika
ak ti je k nicomu tak truhla charity v cechu je stale otvorena. ja mam teda horizitu vecne nedostatok (a to som si zrovna narobil aspon par krystalov a ono wipe :p )

nebude to sice zaratavat cas pred questbookmi, ale co tak pridelit ptm horizity podla dungbodov?
how to play gangrel:
...
???
profit
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Hm, já právě nemám moc, ale zas to není tak málo, abych to oželel a mám za to, že dost jich mám z doby před qbookem a takhle bych na tom byl asi bit:)
Sartoris
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sartoris »

Ja by som požiadal len o upresnenie daného wipe ak k nemu nakoniec dôjde!

Wipe sa dotkne len ingov alebo aj surových horizite v podobe ore? Pretože osobne nemám náladu po dungu si prerobiť ore na ing, tak hádžem ore do bedničky a v prípade potreby 1-2 ore prerobím. Takže síce som nebugoval, ale mám slušnú zásobu horizite ore. A počítam, že keď sa bugovali ingy, tak wipe sa dotkne už aj grade horizitov, je tak?
Dík.
Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
Artwelis
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Artwelis »

Shadowsong píše: ja mam teda horizitu vecne nedostatok
Je taky otazka co s tim horazitem delas.

Ja rozhodne nemorfuju pro low horazite, protoze se to proste nevyplati. Horazitu jsem nikdy nemel "dost" ale na normalni hrani to stacilo

Jak jsem psal driv:
Otazka je zda to vubec nejak resit krome mazani uctu bugerum.

Poctive hrace jakekoliv mazani akorat nastve a kdo chce morfovat tak ten musi mit i krev - tzn musi aktivne hrat, nestaci nakoupit bugnuty high horazite na trhu
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Xan píše:Hm, já právě nemám moc, ale zas to není tak málo, abych to oželel a mám za to, že dost jich mám z doby před qbookem a takhle bych na tom byl asi bit:)
tak ale dungeon body nejake mas n? ak by sa za tie body davalo dostatocne velke mnozstvo horizitu tak by si to snad zvladol n? ;p mozno kontrola na ten odohrany acc cas v kombinacii s pocitanim dungbodov by urcovalo kolko horizitu upir dostane? alebo dungbody urcia pocet horizitu kt upir dostane a acc time urci typ horizitu?
aj tak kolko horizitu kto potrebuje na to, aby sa vedel k dalsiemu dopracovat? dal by som 5 high ingov kazdemu, mozno nejake bonusy podla tych bodov alebo pre starych hracov, a hotovo.

Artwelis píše: Je taky otazka co s tim horazitem delas.
no nehram iba gangrela a za brujaha minam horizitu dost.

teraz mi napadlo: a co tak rakvy? da sa zistit ako dlho ma upir kupenu rakvu? boli zavedene sice cca ako questbooky, ale dal by sa tak urcit vek upira a nie vek acc.
how to play gangrel:
...
???
profit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Projizdim save, a vypada to, ze dani buggeri s ingama ani neobchodovali a narust crystalu neni markatni, takze crystaly se nechaji jak jsou a jen podezrele ingoty s amountem, budou smazany, i kdyz tedy co sem koukal, tak jsou na zablokovanejch uctech.
Nightwish
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nightwish »

Wampa mám sice krátce, ale i tak už na něm je zhruba 500db a nějaké ty ingy. Stáří postavy je myslím irelevantní, imo, založil jsem ho cca rok z5 a dodělal před dvěma mesíci nebo tak nějak? Takže ty db se mi zdají jako dobrý směr, kterým se můžeme ubírat. Otázkou zůstává, jaký nastavit poměr a taky, né vždy projdu dung a kopnu so horizit (low). Ta krev je taky dobrá připomínka. Na druhou stranu, stejně QB jsou od určité doby a wampové byli dávno předtím. Co s lidma, kteří hrají např. od začátku? Věřím že tak 5-10 lidí se tu najde ;-) Tam bude asi nejhorší určit míru kompenzace a asi bude záležet na GMs a na slušnosti hráče. Momentálně mě nenapadá, jak to plošně ošetřit tak, aby se to neprojevilo na ostatních nezúčastněných. Což se asi projeví no, na každý pád. Díky kluci...:clap: :roll:
Wraith
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

Acarus píše:Projizdim save, a vypada to, ze dani buggeri s ingama ani neobchodovali a narust crystalu neni markatni, takze crystaly se nechaji jak jsou a jen podezrele ingoty s amountem, budou smazany, i kdyz tedy co sem koukal, tak jsou na zablokovanejch uctech.
Uf, protože všechna zde navržená řešení byla zcela nesmyslná, zajímavé je, že v prohřešcích fungují stály ty samé guildy jako MG, -K- a TM..
„Povaha člověka je jeho osudem.“
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Jen pro upresneni, ty tri jmena od nas je jeden clovek a vse jeho accounty.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Opravdu bugovat v tak obrovske komunite jakou je DP, je asi tak inteligentni napad jako rict stare Kropackove ze tretiho, ze domovnikuv pes zase nadelal pred barak a cekat ze se to nikdo nedovi.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Wraith píše: Uf, protože všechna zde navržená řešení byla zcela nesmyslná, zajímavé je, že v prohřešcích fungují stály ty samé guildy jako MG, -K- a TM..
Z toho bych nic nevyvozoval. Není nic neobvyklého že ti kteří mají největší majetek ho chtějí mít ještě větší a ideálně bez námahy.
mgimli
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mgimli »

Přijít z práce a zjistit todle jako že jsem něco bugoval si dělate legraci ne ? jako neni april pokud vím, nebugoval sem nikdy a nemam duvod s tím začínat sem lama možna ale ne buger, to si vyprošuju hraju už nějakou tu dobu a todle me dostalo na kolena maximalně, co vím tak není bugováni odnest si z dngu jeden horizit a pretavit to po nejake dobe co mi leží bank, nebo už jsem tak blbej a je to bug ????
kaviárový tousty to je vůl
Zamčeno