Boj o město
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Boj o město
nb golthian at klidne je, ale v tom pripade by to chtelo dat pravidlo nosit sebou normal shield nebo nejak vyresit problem stim ze by vsichni nosili nb golth a rewardy za obyc o/ch shield by nebyly
Super turnaj jen to ze začátku bylo asi 15v7 a ke konci turnaje to bylo vyrovnané díky GM. Trošku víc bych vybalancoval teamy před startem. Jinak žadné připomínky nemám super ! Snad jen, že by to klidně mohlo být 2x to týdne
V nebi mě nechtějí v pekle se mě bojí tak jsem tady.
Jak chceš vybalancovat teamy? hold to je o tom, kdo přijde. Možná by nebylo od věci dát strop počtu lidí a co by se neveši, byl by paralélně druhej fight jinde, ale zas tolik lidi online není a nakonec by ch byli v jednom městě a O v druhým:D
A nějaky balancování, že by to nadbytek lidí hodil do opačný grupy, což by stejěn muselo asi gm ručně, to by se lidi akorát naštvali, že musí hrát proti svejm....
A nějaky balancování, že by to nadbytek lidí hodil do opačný grupy, což by stejěn muselo asi gm ručně, to by se lidi akorát naštvali, že musí hrát proti svejm....
Dvě možnosti, bud by se nabrali lidi z venčí do Order, nebo druhá možnost, něco jako střídačka, když někdo z chaos umře, šel by tam další člen který by byl na řade.Xan píše:Jak chceš vybalancovat teamy? hold to je o tom, kdo přijde. Možná by nebylo od věci dát strop počtu lidí a co by se neveši, byl by paralélně druhej fight jinde, ale zas tolik lidi online není a nakonec by ch byli v jednom městě a O v druhým:D
Byl to turnaj a myslím, že super, ale ze začátku 15+ chaos vs. 7 order je předem jasný kdo vyhraje boj o město.
Balancovaní teamu z druhé strany je nesmysl, jednak by se nesnažili a nejspíš by byli i naštvaní
V nebi mě nechtějí v pekle se mě bojí tak jsem tady.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
přesvědčil jsem pár lidí od nás at jde do O už jen kvuli tomuhle eventu.. esli se někdo (wizzy asi, bo akarus se ozval že to nedělá ) ozve a založí šutr, tak tam v uterý někdo přibude (já až příště bo jdu za kulturou).. asi to uplně počty nezmění, ale tak snaha je - lepší než nic..Chucko píše:Dvě možnosti, bud by se nabrali lidi z venčí do Order, nebo druhá možnost, něco jako střídačka, když někdo z chaos umře, šel by tam další člen který by byl na řade.Xan píše:Jak chceš vybalancovat teamy? hold to je o tom, kdo přijde. Možná by nebylo od věci dát strop počtu lidí a co by se neveši, byl by paralélně druhej fight jinde, ale zas tolik lidi online není a nakonec by ch byli v jednom městě a O v druhým:D
Byl to turnaj a myslím, že super, ale ze začátku 15+ chaos vs. 7 order je předem jasný kdo vyhraje boj o město.
Balancovaní teamu z druhé strany je nesmysl, jednak by se nesnažili a nejspíš by byli i naštvaní
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
No dneska Order s počty problém neměl :). Zkusím ještě dodělat aby to při smrti k skóre také psalo, která strana má jakou kótu zabranou a možná nějakou aminaci při zabírání kóty.
PS: Fórum frakční hry nyní umožňuje postování pouze hráčům v Order/Chaos skupinách, nelekejte se tedy že vám nejde psát. Postup co s tím naleznete na http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... =41&t=5301
PS: Fórum frakční hry nyní umožňuje postování pouze hráčům v Order/Chaos skupinách, nelekejte se tedy že vám nejde psát. Postup co s tím naleznete na http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... =41&t=5301
je mozne zistit kolko O vs CH to vcera bolo?
Ja by som dal tej frakcii ktora vyhra mesto... do ruk mestkej strazi stit vyhratej frakcie
Pár návrhov
1. Zrušiť GZ - guardovanie sumov, RK od stráží pri respawne, guardenie jezditek a podobne
2. Blade Spirit - veľmi pekná taktika zo strany Orderu, musím uznať Ideálne na rušenie privlastňovania. Avšak ak by si túto taktiku osvojil každý, tak by to asi nikam neviedlo. Zakázať Blade Spirits
3. Stenovanie pri kóte - Nepríde mi to tiež ako vhodná taktika pre boj, avšak nechám na posúdenie
4. Po smrti zrušiť criminal status.
5. Zákaz PvP 15 minút pred a 15 minút po bojoch - ref, odref a podobne
To je asi všetko, čo ma po tomto fighte napadá Inak veľmi príjemné spestrenie večera
1. Zrušiť GZ - guardovanie sumov, RK od stráží pri respawne, guardenie jezditek a podobne
2. Blade Spirit - veľmi pekná taktika zo strany Orderu, musím uznať Ideálne na rušenie privlastňovania. Avšak ak by si túto taktiku osvojil každý, tak by to asi nikam neviedlo. Zakázať Blade Spirits
3. Stenovanie pri kóte - Nepríde mi to tiež ako vhodná taktika pre boj, avšak nechám na posúdenie
To je asi všetko, čo ma po tomto fighte napadá Inak veľmi príjemné spestrenie večera
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
1. vypnut gz v meste urciteKandown píše:Pár návrhov
2. [sarcasm] postavit si 5 klerov a 10 mlaticiek ku sutru je pekna taktika zo strany chaosu, idealne na obsadenie stlpu. avsak ak by si tuto taktiku osvojil kazdy, tak by to asi nikam neviedlo. zakazat viac ako 10 mlaticiek a 2 klerov pre team
3. healovanie pri kote mi nepride ako vhodna taktika [/sarcasm]
4. ak sa nebudu volat straze *cough cough* tak to je jedno
5. zakazat pvp v okoli hradu max ,tzn po hradby okolo order hradu, po zaciatok mosta pri chaos hrade.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
GZ není problém, problém je že jsem špatně nahodil odmazávání crim flagu, který se neodmazával. Kdo tahá zosta, musí počítat vždycky s možností že mu jezdítko na guards umře.
guardum sem odevzal hodne famy ...
a taktiku mel kazdej nejakou specialni ... a prebiralo se aj tak, ikdyz to uz vypadalo ze to nepude ...
a taktiku mel kazdej nejakou specialni ... a prebiralo se aj tak, ikdyz to uz vypadalo ze to nepude ...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Ono tie taktiky sa časom aj tak vycibria a bude sa to fajtiť úplne inak Každopádne dnes to bol veľmi zaujímavý boj.. Ocroc, šlo by spraviť niečo ako port plošky pred hrad orderu, aby tam nemohli chaos a naopak pred bojom? aby sa dalo v pokoji refnúť v hrade aspoň? nemusí byť zákaz PvP v podstate, stačí ak by sa nefajtilo 15 minút pred battlom aspoň v hrade Nie že by sa doteraz fajtilo, ale ľudia chodia na ten battle čím ďalej tým viac v zaujímavejších equipoch a toto by som bral ako prevenciu proti nejakým nekalým praktikám
2 Song: Bohužiaľ dnes nám prskovia a rangovia odišli na pivo pred fightom, takže to zostalo na cleroch a buchnách.. tiež sme z toho neboli nadšený
2 Song: Bohužiaľ dnes nám prskovia a rangovia odišli na pivo pred fightom, takže to zostalo na cleroch a buchnách.. tiež sme z toho neboli nadšený
Přece jim nemůžete vzít možnost vykempit mě o Angelik před bitvou. To by je to pvp už vůbec nebavilo, ty kluky ušatý Hejtid apod. co jim tu chybí RK, HK, full )
Včera jsem byl sice na pivě, ale palec nahoru, za tyhle eventy a hlavně, za čisté PvP bez prasáren kolem. To vám stejně zůstalo, ale tohle je aspoň mass a když 3x umřeš, máš stále EQ a chuť jít i po 4. Vím, že si natom mnozí honí nejen Ego, ale nezapomínejte, že tu jsou i lidi, kteří to hrají pro zábavu, ikdyž nám to moc nejde.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Proč se zakážou zdi ? Bez zdí to nebude ono, to už se semnou bimbo neodezdí v malém baráčku a jáho nebudu moct zabít 1v1
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Podle mě je blbost zakázat zdi úplně, je to jeden z hlavních spellů u prska a dá se s tím dobře blokovat, utikat a další blbosti.. Rád bych se zeptal, jestli to nejde nějak udělat jen u kót, bylo by to mnohem lepší.. Jestli ne, tak bych zakázal jezdítka buchnám prosím.
EDIT: Dodal bych ještě k těm lava bombám, vzhledem k nemožnosti použít zdi, proč nejsou vlastně zakázany? Ono hodit X lava bomb a bouchne to tam najednou u kóty, tak to vyhladí každýho prska a třicet buchen povoláno Amonem vyváznou s úsměvem ve tváři.
EDIT: Dodal bych ještě k těm lava bombám, vzhledem k nemožnosti použít zdi, proč nejsou vlastně zakázany? Ono hodit X lava bomb a bouchne to tam najednou u kóty, tak to vyhladí každýho prska a třicet buchen povoláno Amonem vyváznou s úsměvem ve tváři.
Naposledy upravil(a) Rainbow dne 04 úno 2014 22:18, celkem upraveno 1 x.
Jsem pro tyto změny:
Prodloužit timer po smrti, přidat kóty(například 1 kóta na 5 hráčů).
Vrátit zdi.
Co přiměřené množství lava bomb?
Prodloužit timer po smrti, přidat kóty(například 1 kóta na 5 hráčů).
Vrátit zdi.
Co přiměřené množství lava bomb?
Zdi by som nevracal a tie lavabomby podľa mňa neboli košér, ale nevadilo mi to avšak používať jednu dve, nie hodiť tam 20