Specializace - Diskuze [Beta]
- Xorine
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Specializace - Diskuze [Beta]
Gangrela staci ortnout aby se mu spravily staty... aspon tak to delam s medicem kdyz ma pouze bless.
Nie je v úmysle zaviesť u medika napríklad spodnú hranicu výšky bandy pri 120 heal, 120 anatomy napríklad na 15 - 20hp?
Medic nema abilitu z angelik kompletu ->svetlo
51a (nejde technicky)Kandown píše:Nie je v úmysle zaviesť u medika napríklad spodnú hranicu výšky bandy pri 120 heal, 120 anatomy napríklad na 15 - 20hp?
Po resyncu:
Kód: Vybrat vše
Bishop
Angelic Robe
- při dclicku dá Bishopovi IJS - 60sec CD. Během timeru na znovupoužití IJS efektu nefunguje posmrtný efekt
- efektu při smrti odebráno IJS
Scepter of Peaceful Mind
- Pokud je Scepter alespoň +10, při dclicku dá v okruhu jednoho pole od Bishopa AoE IVM - 45sec CD. Během timeru na znovupoužití neregeneruje Scepter Manu.
Medic
maximalni hodnota skillu magery, MF, tactics snizena na 70%
medic sa mi zda stale velmi silny dal by som mu 0 mgr a 0 healing
-
- Book Snake
Takze teraz bude ivm zvitok raz za pol minuty? Ci celu minutu?
Koho bol toto zase napad, ak sa mozem spytat?
Koho bol toto zase napad, ak sa mozem spytat?
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.
Percocets, Adderall, Ecstasy, Pussy, Money, Weed.
a cler na bandy s 0 healingom?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
spravna otazka je: preco nemoze mat ten klerik na bandy nastavenu minimalnu hodnotu hp kt bandou vylieci? vsetci mame radi sferu a jej carovnu nepredvidatelnost, ale koho to kedy bavilo dostat dostat 4x po sebe bandou pod 5hp each, a to s healom nad 100?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz muze tou bandou hodit flam/AR, tak by mohl hazet i in mani.Ocroc píše:51a (nejde technicky)Kandown píše:Nie je v úmysle zaviesť u medika napríklad spodnú hranicu výšky bandy pri 120 heal, 120 anatomy napríklad na 15 - 20hp?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
In mani bandou zni zajimave, ale muselo by to byt az po uspechu/neuspechu, kdyby to dalo hned, tak by se to dalo spamovat, fizzovat bandy a cil by to lecilo krute
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
co tak bandy kt pri pouziti daju heal, cooldown 4 sec, pocas cooldownu bandy idu normalne?
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
A kvôli čomu sa vlastne nerfoval medik?
Edit: Ešte pár vecí
1. Skúšal som zmeniť specku - obehal som sphinx - centaur -sphinx, prazakladnisila, vraj som bol vrátený na pôvodný stav a nič sa nezmenilo -> nejde zrušiť specku medik (neviem ako u ostatných)
2. Frakcia nemôže do cechu -> nemôžem získať KPZ
Ďakujem za reakciu
Edit: Ešte pár vecí
1. Skúšal som zmeniť specku - obehal som sphinx - centaur -sphinx, prazakladnisila, vraj som bol vrátený na pôvodný stav a nič sa nezmenilo -> nejde zrušiť specku medik (neviem ako u ostatných)
2. Frakcia nemôže do cechu -> nemôžem získať KPZ
Ďakujem za reakciu
A je to npc pro KPZ fakt z dosahu mimo cech? ja treba s frakci normalne koupil specku i item na special staffku od druhyho npc
U bishopa mi včera večer (23. 1. 2014) nejak zbugol superbuff u Bishopa. Nejde mi nahodiť, neviem prečo. Zo začiatku to šlo, teraz nie.. Ďalšia vec, stále pretrváva problém s používaním celého stacku orbov. Zas mi to zhltlo 8 orbov naraz, aj keď by to už malo byť opravené. A posledná vec, prečo Bishop nemôže používať Para scrolly? píše sa to niekde?
To je asi všetko. Ďakujem
To je asi všetko. Ďakujem
Ty orby po resyncu, opravilo se to jen u monk staffek (moje chyba). Paralyzu a Harm měl v původním návrhu odebrán, mrknu na ten scroll.
Víš zhruba při jaké příležitosti ten buff bugnul?
A ten svitek bude moct používat i Monk?Ocroc píše:Ty orby po resyncu, opravilo se to jen u monk staffek (moje chyba). Paralyzu a Harm měl v původním návrhu odebrán, mrknu na ten scroll.
Btw nešlo by třeba udělat, že by si monk doplňoval tou staffkou 2-4 body many za ránu, když už je to bojovej char?
Ten buff neviem ako bugol.. dungoval som a naraz som si uvedomil, že mi to vlastne ten buff nehádže Chová sa to, ako by som ho mal hodený. Teda keď na seba zakúzlim silu, napíše, že moja špecializácia mi to neumožňuje, a keď si hodím protection, tak mi normálne dopadne malý protection
-
- Book Snake
No nic v zlom, ale od bojoveho charu ma velmi daleko. To ze dostal doplnovanie many mlatenim z neho nerobi bojovy char. Stale je to clerik, a v dungu ma ine povinnosti, bucha len ked je cas aby sa trochu zabavil.Leesil píše: A ten svitek bude moct používat i Monk?
Btw nešlo by třeba udělat, že by si monk doplňoval tou staffkou 2-4 body many za ránu, když už je to bojovej char?
The bigger the bill, the harder you ball. Well im throwin mine, cause my money long.