Navraceni zive vody
Navraceni zive vody
Zadam o navraceni zive vody! Neudelal sem nic zakazaneho. Nemam jediny prohresek za 12 let hrani a nekdo mi ji smaze. Hezky odrazujete posledni slusne aktivni hrace od hrani.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Re: Navraceni zive vody
Takze i nikdysmrt mi vezmes jo? Di do haje!
Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Kdyby byl dany quest pro dva, nemusi tam jeden cekat XY h na druheho, nemyslis ?
Nikde neni ani slovo, a je tam vyslovene napsano ze se smi odlog. Mas teda ric ok to se nam nelibi, ale vsechno mi smazat, fakt super.
Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
nemeni nic na mem stanovisku, kdyby to bylo pro skupinku pusti ji to celou, ze je tam povolen odlog je sice mozne, ale ne z duvodu pockani si na dalsiho atd.Ducky píše:Nikde neni ani slovo, a je tam vyslovene napsano ze se smi odlog. Mas teda ric ok to se nam nelibi, ale vsechno mi smazat, fakt super.
navic si danej quest plnit hlavne nemusel a sel si tam dle meho jen s tim, tam pomahat a sharovat ingame informace o questu.
kazdopadne jsem jen konzultovat ze to ok neni.
i to vykopnuti bych pochopil jako upozorneni, ale sebrani veci, ktere jsem poctive ziskal neni fer
Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
na druhou stranu za obchazeni nastaveni to mohlo dopadnout mnohem hure.
Trest byl prokonzultovan a nebyl jentak z plezyru. Obratte se na Qvida s reklamaci a nebo s oduvodnenim toho, proc byste nemeli si takovy trest zaslouzit.
Trest byl prokonzultovan a nebyl jentak z plezyru. Obratte se na Qvida s reklamaci a nebo s oduvodnenim toho, proc byste nemeli si takovy trest zaslouzit.
ducky být tebou tak se moc nehádám vzhledem k tomu jak se dá zivá voda získat mohl si taky dopadnout podobně jako morfík přijít o věc která se jen tak nevyskytuje a nedá se sehnat už ani tím questem kterej kvůli tomu byl rok a půl zabugovanej a zavřenej živou vodu seženeš za týden když už si ji měl a víš co a jak