Dobry den,
po nejakom case(cca 4 roky) som sa chcel vratit k Ultime na DP. Ako to uz byva pred ukoncením date acc niekomu koho poznáte velmi ale velmi dobre(napr. sused v realnom zivote) aby ste sa mohli v buducnosti k tomu vratit . Lenze moze sa stat ze dotycna osoba skonci tiez a tak posunie ten ucet dalej, a takto to ide dalej a dalej. Kedze komunita na DP je vlastne jedna pavucina, zacal som patrat kto moj ucet vlasnte ma. Za 3 minuty som a dostal k menu Wetcher,ziskal jeho ICQ# a kontaktoval som ho. Dohodli sme sa ze po novom roku mi acc vrati,lenze co cert nechcel (ale Wetcher chcel) skoncil som v ignore a na spravy neodpovedal.Viem dokazat ze Wetcher je v podstate 4. v poradi - Ja ->M***x ->A*****l -> Wetcher. Z tohoto dovodu ziadam o informaciu ci by bolo mozne resetovat heslo/zablokovanie hracskeho uctu s nazvom B*****o. (GM nadiktujem cele ako overenie ze si nevymyslam + meno/mail/icq na ktore bol registrovany). Pretoze ak ho nemozem mat ja (zakladatel uctu). Tak mily Wetcher by ho tiez nemal mat (moj nazor). Dakujem za odpoved
Zdravim, skutecne vcera tato konverzace vcera probehla, byli jsme s majitelem uctu dohodnuti ze ucet vyklidim do konce roku, abych mel cas prepsat nejake veci, to ze jsem dneska zustal dele v praci a jsem i nadale v techto hodinach a na mobilu mi icq blbne neznamena ze jsem dohodu porusil, nemam problem s tim account bezproblemu vratit jak bylo dohodnuto...majitel dostal stejnou zpravu jako pisu sem...vic k tomu nemam co dodat...
Account vyklizen do pozice v jakem jsem ho dostal zapujcen, heslo ti sdeli GM, jelikoz nevim zda jsi opravdu jeho majitel ,ja jsem ho mel zapujcen od kamarada ktery jiz nehraje a nemam tedy jiz moznost si to overit.
Dobry den,
dovolte aby som tento topic uviedol na pravu mieru. Ja B.K. zakladatel uctu branuso som sa dohodol s Wetcherom na vrateni uctu v povodnom stave(ked si z neho pobere vsetky svoje veci). O tejto dohode som hovoril bratovi R.K.(zakladatel uctu snaki).Uz som si myslel ako sa to lahko vsetko podarilo, pretoze mi bolo jedno ze ten ucet niekto ma a je aktivny akoby mal byt vymazany a tym zahodeny cely nahrany cas. Ked som prisiel z prace domov nestacil som sa cudovat... vidim od Wetchera spravu v zmysle : "mali sme dohodu". Prescrolloval som si ICQ, a vidim spravu totoznu s tou co je na fore. + pridanych zopar GM v contact liste.Ako sa mi mohol dostat na ICQ ? Jednoducho. 2 ICQ ucty na jednom ICQ klientovi. Ked sme koncili s UO tak sme dali svoje ucty teraz to uz mozem napisat Mirixovi,aby ich udrzal aktivne aby sa nezmazali.Netusili sme ze ich posunie dalej :-/ (to je jedno uz).Ked som mu hovoril ze sa vratim "rekreacne" k UO tak mi povedal ze si mozem hrat aj jeho ucet snaki. Tu nastal problem kedze ucty uz davno neboli u Mirixa. Presli cez hraca A*****l.Toho bracho moc nemusi a tak ked si precital aj od mirixa ze tie ucty isli cez neho (asi chytil zachvat <SMILE>id=402 alt=':Smiling from ear to ear:'</SMILE> ), zalozil tento topic. S Wetcherom sme si to na ICQ vysvetlili, ale touto cestou sa chcem OSPRAVEDLNIT vsetkym GMkam,ktore ten zmetek otravoval a hlavne sa chcem OSPRAVEDLNIT WETCHEROVI, ze bolo pospinene jeho meno. A ja mozem len dufat ze tento jeho unahleny a velmi hlupy krok nepovedie k ip banu <SMILE>id=422 alt=':Sad:'</SMILE> Ak by bolo mozne poprosim tento topic locknut, pripadne vymazat.Srdecna vdaka za pochopenie.