Co edit to perlaPolarka píše:Podla mna

Co edit to perlaPolarka píše:Podla mna
Nebylo by lepší chtít, aby se lidi chovali tak, že se trestat nemusí ? Takhle lobovat jen za to aby někoho potrestali mi přijde jen jako zlomyslnost.premek píše:
PS: Chci jen ferove tresty!
Ja jsem tedle topic nezalozil, ale vis jak to je...Jak se do lesa vola....oko za oko...nic si nezacinej, nic se ti nestane a mohl bych pokracovat....kdyz nekdo chce trest za vymyslene veci za ktere sam potrestan nebyl tak je neco spatne...Raziel píše:Nebylo by lepší chtít, aby se lidi chovali tak, že se trestat nemusí ? Takhle lobovat jen za to aby někoho potrestali mi přijde jen jako zlomyslnost.premek píše:
PS: Chci jen ferove tresty!
Nestačím žasnout .premek píše: Ja jsem tedle topic nezalozil, ale vis jak to je...Jak se do lesa vola....oko za oko...nic si nezacinej, nic se ti nestane a mohl bych pokracovat....kdyz nekdo chce trest za vymyslene veci za ktere sam potrestan nebyl tak je neco spatne...
Chucko píše:Nestačím žasnout .premek píše: Ja jsem tedle topic nezalozil, ale vis jak to je...Jak se do lesa vola....oko za oko...nic si nezacinej, nic se ti nestane a mohl bych pokracovat....kdyz nekdo chce trest za vymyslene veci za ktere sam potrestan nebyl tak je neco spatne...Celou dobu sleduji reakce jak se tady obhajují lidí jací jsou svatí a že vlastně nic neudělali, a že za všechno můžu já, a že na mě dojde a že mě zákon potrestá! Poněkolikáté zmiňuji (teď už si vem brýle a přečti si to
) já na rozdíl od vás potrestaný byl, zásluhou stížnosti Valsiho alias Wetchera, možná i vás.
Ocroc píše:Na všechny dojde až bude čas to řešit.
Oni si GM zjisti jak to bylo nebo nebylo, jak slibuji a doufam splni na coz se vyslovene tesim...Chucko píše:Pro GM
A kdo te blokuje ta fotka je obrazek bez popisu jmen -_-
Já ti dám afk až ti bude špatně, nadaval si mi před cove a pak si se nechal sám zabit, abych měl kill, tak tu přestaň laskavě lhát![]()
Chceš mi dát tresty za to, za co tobě nikdy nedali... Za pojíždění blue v dungu, chaos utočení na blue v dungu, a tedka si tady chceš vykoledovat trest? Si vážně vtipný zloději
Ocroc píše:Na všechny dojde až bude čas to řešit.
No zatial je to jeden den od postu Ocrocapremek píše:Ocroc píše:Na všechny dojde až bude čas to řešit.
Rád bych se optal, jestli to tím trestem pro mě skončilo, nebo na další aktéry ještě nebyl čas?