Valsi pojíždění s blue/pk

Vaše nápady a návrhy
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Valsi pojíždění s blue/pk

Příspěvek od Jamie »

Polarka píše:Podla mna
Co edit to perla :D
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

Ja bych rad kdyz uz tady pan poukazuje na pokus o vrazdu za kterou by chtel trest jako za zabiti modraka modraka, aby sam byl potrestan za zabiti modraka modrakem Valsi vs Windic, pri kterem byl potrestam pouze za relog jak napovidaji prohresky,

PS: Chci jen ferove tresty!
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

na každou svini se vaří voda :D
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

premek píše:
Nebylo by lepší chtít, aby se lidi chovali tak, že se trestat nemusí ? Takhle lobovat jen za to aby někoho potrestali mi přijde jen jako zlomyslnost.
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

Raziel píše:
premek píše:
Nebylo by lepší chtít, aby se lidi chovali tak, že se trestat nemusí ? Takhle lobovat jen za to aby někoho potrestali mi přijde jen jako zlomyslnost.
Ja jsem tedle topic nezalozil, ale vis jak to je...Jak se do lesa vola....oko za oko...nic si nezacinej, nic se ti nestane a mohl bych pokracovat....kdyz nekdo chce trest za vymyslene veci za ktere sam potrestan nebyl tak je neco spatne...
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Podle by jsme se vubec nemeli branit. Nechme si nasrat na hlavy a vesele s tim hovinkem pochodujme davem
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

No já teda nevím, ale od zavedení toho PK kamene v delu, tohle zabíjení mezi modrákama nebylo moc ok, co si tak pamatuju. Nějaké nadávání nebo posměšky k tomu pvp patří, vždycky to tak bylo :). Sice jste ho nezabili, ale kdyby jo, tak byste měli být podle mě potrestaní a navíc jestli do toho zasahoval člen true frakce...nevim nevim. Teď ale s Wizzyho novými pravidly, těžko říct kdo má vlastně pravdu. :)
Chucko
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chucko »

premek píše: Ja jsem tedle topic nezalozil, ale vis jak to je...Jak se do lesa vola....oko za oko...nic si nezacinej, nic se ti nestane a mohl bych pokracovat....kdyz nekdo chce trest za vymyslene veci za ktere sam potrestan nebyl tak je neco spatne...
Nestačím žasnout . :o Celou dobu sleduji reakce jak se tady obhajují lidí jací jsou svatí a že vlastně nic neudělali, a že za všechno můžu já, a že na mě dojde a že mě zákon potrestá! Poněkolikáté zmiňuji (teď už si vem brýle a přečti si to :roll: ) já na rozdíl od vás potrestaný byl, zásluhou stížnosti Valsiho alias Wetchera, možná i vás.
V nebi mě nechtějí v pekle se mě bojí tak jsem tady.
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

Chucko píše:
premek píše: Ja jsem tedle topic nezalozil, ale vis jak to je...Jak se do lesa vola....oko za oko...nic si nezacinej, nic se ti nestane a mohl bych pokracovat....kdyz nekdo chce trest za vymyslene veci za ktere sam potrestan nebyl tak je neco spatne...
Nestačím žasnout . :o Celou dobu sleduji reakce jak se tady obhajují lidí jací jsou svatí a že vlastně nic neudělali, a že za všechno můžu já, a že na mě dojde a že mě zákon potrestá! Poněkolikáté zmiňuji (teď už si vem brýle a přečti si to :roll: ) já na rozdíl od vás potrestaný byl, zásluhou stížnosti Valsiho alias Wetchera, možná i vás.

Ponekolikaty ac marne se ti snazim vysvetlit, ze podle popisu prohresku jsi byl potrestán za relog modrak vs pk. kde tam vidis trest za zabiti modraka modrakem ?

Další chces potrestat modraky v ice za to ze te zabili, pritom jsi sam napsal ze diky jejich neschopnosti jsi utekl = zadne zabiti nebylo = zadny trest - tak co by jsi chtel trestat?

Je to tak tezke pochopit ? nebo uz nevim jak ti to mam vysvetlit
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

TOdle taky svědčí o tvé veliké inteligenci...nebylo míněno že dostaneš přes hubu odemě ale od lidí na které jsi pyskoval v ice..

SZ od zakladatele topicu:

Co si o sobě myslíš ? Chceš mi snad vyhrožovat? že dostanu od nějakýho NB přes hubu ?:D:D Si děláš ze mě srandu ne? Se mám bát takového usmrkance jako jsi ty? :clap: :clap: :clap: :D BAD JOKE KID :?
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Steno a co ty jaky na to mas nazor ?
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

:D
klauni
:clap:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

Takze abych to shrnul, nejakou chvilku jsem behal PVP za frakci za chaos, nekolikrat mame vyfoceno jak hrac windic napomahal za modrou postavu orderu, fotky na odkazu, ripoval spadle ordery a do finale kdyz bylo po boji tak me pred cove AFK zabil za modreho wara frakcni postavu....

http://leteckaposta.cz/111201946
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

Byl bych rád kdyby se GM vyjadřili k zabití frakční postavy při bojích o/ch Windic - Valsi -CV-, následné napomáhání při bojích o/ch v delu blokovaním i s pomocí jezdítka jak je na fotce, následně ripovaní při bojích o/ch hráčem windic spadlé chaos postavy (fotku můžeme opět dodat) vše bylo přeposláno i order leaderovi DarkFace, byli poslány i page. Děkuji za vyjádření adekvátních osob
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Na všechny dojde až bude čas to řešit.
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

Ocroc píše:Na všechny dojde až bude čas to řešit.

Oki to je fer, ja svuj trest za sprostou mluvu beru, protoze vim ze si na pusu pozor nedavam, doufam ze to tim ale neskonci...dekuji
Chucko
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chucko »

Pro GM

A kdo te blokuje ta fotka je obrazek bez popisu jmen -_-
Já ti dám afk až ti bude špatně, nadaval si mi před cove a pak si se nechal sám zabit, abych měl kill, tak tu přestaň laskavě lhát ;-)

Chceš mi dát tresty za to, za co tobě nikdy nedali... Za pojíždění blue v dungu, chaos utočení na blue v dungu, a tedka si tady chceš vykoledovat trest? Si vážně vtipný zloději
V nebi mě nechtějí v pekle se mě bojí tak jsem tady.
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

Chucko píše:Pro GM

A kdo te blokuje ta fotka je obrazek bez popisu jmen -_-
Já ti dám afk až ti bude špatně, nadaval si mi před cove a pak si se nechal sám zabit, abych měl kill, tak tu přestaň laskavě lhát ;-)

Chceš mi dát tresty za to, za co tobě nikdy nedali... Za pojíždění blue v dungu, chaos utočení na blue v dungu, a tedka si tady chceš vykoledovat trest? Si vážně vtipný zloději
Oni si GM zjisti jak to bylo nebo nebylo, jak slibuji a doufam splni na coz se vyslovene tesim...
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

Rád bych se optal, jestli to tím trestem pro mě skončilo, nebo na další aktéry ještě nebyl čas?
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

premek píše:

Rád bych se optal, jestli to tím trestem pro mě skončilo, nebo na další aktéry ještě nebyl čas?
No zatial je to jeden den od postu Ocroca :) , to fakt nemate na praci nic lepsie, ako sa tu hadat o somarinach?
Odpovědět