Aha, zajimavá diskuze, ale trochu mimo, řešíte můj charakter? Uvědomujete si proč jsem vám napsal NB? Asi proto, že si harvím v ice, a vy si dojdete a když zabiju NPC vy ho
autolotem lootnete, pak nastalo uražení NB, které jste mi
vy vratili.
Další neznalost pravidel ? Opravdu inteligence uctyhodná tenisovému míčku. Prosím nepište sem, vaše IQ dokazuje vaši negramotnost.
Nicméně já vás urážel protože jste mně lotili NPC = já dostal Caribik.
A co vy?
Dále, relog? Já relogl z PK postavy na PK postavu, a dostal jsem za zabití jako bonus 2x250 logu vzhledem k okolnostem. Normalně se dostavá 500. Příště asi adekvátní řešení bude lognout blue ?
Za další, zapojil se do pvp tím, že Tě healoval ( Podpora při zabíjení blue ). Opravdu mě tvoje hluboká inteligence mrzí.
Jestli jsi férový hráč a přijde ti normální, že cokoliv udělám já a sem za to potrestán jen já, je v pořádku, tak tvůj názor akceptuji, ale doufám, že GM budou spravedlivý a rozhodnou férově bez ohledu na to, kdo přestupky dělá.
PS: Nemůžu za to, že guilda *Amothia* neumí pvp ani ve více lidech.. Opravdová ferovka odezdit se v malé mistrnosti a potom 3v1 zkoušet někoho zabít, jen vaše nešikovnost mě nezabila. Ale to se tu neřeší jak moc jste chytří nebo zkušení.