Valsi pojíždění s blue/pk

Vaše nápady a návrhy
Chucko
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Valsi pojíždění s blue/pk

Příspěvek od Chucko »

Přestupek který se neřeší a zůstavá bez odpovědi.

Valsi: Napomahaní pk v ice, blokovaní jezdítkem za přítomnosti El Wray + ještě jeden PK.
Valsi: Pojíždění za blue chary na blue postavu.
Malboro: Pojíždění za frančkní guildu.

Pokuď chtete být PK použijte kámen umístěný v dellu :-)

http://leteckaposta.cz/815599962
V nebi mě nechtějí v pekle se mě bojí tak jsem tady.
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Valsi pojíždění s blue/pk

Příspěvek od Rod Sacketts II »

A pročby se Pk nemohlo stát vrahem tim že někoho zabije?
Chucko
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chucko »

Rod Sacketts II píše:A pročby se Pk nemohlo stát vrahem tim že někoho zabije?
Všechno je napsaný nahoře, proč. : )
Frankce (True) by se takhle chovat neměla. Takové chovaní pouze kazí hru = ošklivé prudičství.
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

1) Ukaz mi tu nekde postavu El Wray
2) at si GM vyjedou logy, zacali jsme te jet po tvem nekolikaminutovem spamu "NB" "NB" "NB"
3) nejakej ten patek nebo mesic, jsi me sam za modraka sundal modraka a gmko mi reklo ze trest ti byl 500k pokuta, bud si dej pozor na hubu nebo se nediv ze pres ni dostanes
4) nebrec Murto alias Windicu alias Silent Deathe alias Levato a kdo vi jakej koupenej a vykseftovanej accounte...
Chucko
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chucko »

1.) To už si GM najdou v logu :) to zas takový problém nebude.
2.) Za to "NB NB NB" a další urážky na MR. Wetchera já dostal Caribik za uražení ostatních hráčů kdyby Tě to zajímalo :o
3.) Blue nezabijím, za to mi to nestojí, pokud není crim, btw zabil jsem jen jednou blue a to byl Wetcher alias Valsi a za to jsem také dostal 1 500 logu, samozřejmě tam hrálo menší roli, že jsem z té zabíté postavy co byla PK logl další PK postavu.
Chci jen fér tresty :clap:
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

pokud vidim tresty jsi dostal za neco jineho :

28.10.2013 13:55 Levata 269509 Thirsty Relog blue < > pk bez povinné pauzy. Vzhledem k historii to bude za 750 logů na každé postavě. *Ocroc*
28.10.2013 13:53 Windic 269509 - Relog blue < > pk bez povinné pauzy. Vzhledem k historii to bude za 750 logů na každé postavě. *Ocroc

Doufam ze ti jeste pridaji za to jak curas proti vetru ;)
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Fotky nejsou důkaz, ani jsem se tě nedotkl, řešit to nebudu gm už to určitě vyřešili, aniž by se ptali nebo je zajmal názor "vyníků"
Jeste jsem to rikal klukum na tsku, že ho zabijet a michat se do tohodle nebudu. Tim že jsem hodim Kanovi In many jsem tě prakticky zabil vid ? Zajmalo by mě jesti si aspon někdo na tomdle serveru vidí do huby, samotný prase tady bude bonzovat na lidi, co si ještě zachovali "určitou" slušnost
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Škoda, že jsem tě nesjel ... pokud by si měl alespoň maličko elementární slušnosti a nezačal jsi nám nadávat tak by jsem tě nechali... vzhledem k tomu že ses takovej typ člověka jakej ses a začal jsi nám nadávat tak jsi měl dostat klepec ke tvému štěstí si utekl ... Marlboro se tě ani nedotknul to budiš stoje jediný štěstí. Mimo jiné absolutně nechápu proč tu pláčeš ...
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

porad nadavky neopravnuji zabit blue blue, kolik uz za to gm dalo trestu a najednou nic? vysmech dp dnes s wizzim
premek
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek »

Wallace píše:porad nadavky neopravnuji zabit blue blue, kolik uz za to gm dalo trestu a najednou nic? vysmech dp dnes s wizzim

Presne tak, jenze jeho nikdo nezabil, on odkopl... To on 14 dni pred tim zabil za modreho windica modreho valsiho v delu, potom co dostal kill a zcervenal umrel bo ho modraci sundali, nacez hnedka relogl na pk klerika Levata a sel si pro svoje veci, za coz potom dostal trest za relog, ale trest za zabiti modraka modrakem neprisel...a pak si tady stejnej clovek dokaze otvirat hubu ze ho nekdo za svoji nevymachanou hubu napadl ?

Tak to vysmech a totalni
Chucko
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chucko »

Aha, zajimavá diskuze, ale trochu mimo, řešíte můj charakter? Uvědomujete si proč jsem vám napsal NB? Asi proto, že si harvím v ice, a vy si dojdete a když zabiju NPC vy ho autolotem lootnete, pak nastalo uražení NB, které jste mi vy vratili.

Další neznalost pravidel ? Opravdu inteligence uctyhodná tenisovému míčku. Prosím nepište sem, vaše IQ dokazuje vaši negramotnost.

Nicméně já vás urážel protože jste mně lotili NPC = já dostal Caribik. A co vy?
Dále, relog? Já relogl z PK postavy na PK postavu, a dostal jsem za zabití jako bonus 2x250 logu vzhledem k okolnostem. Normalně se dostavá 500. Příště asi adekvátní řešení bude lognout blue ? :?
Za další, zapojil se do pvp tím, že Tě healoval ( Podpora při zabíjení blue ). Opravdu mě tvoje hluboká inteligence mrzí.

Jestli jsi férový hráč a přijde ti normální, že cokoliv udělám já a sem za to potrestán jen já, je v pořádku, tak tvůj názor akceptuji, ale doufám, že GM budou spravedlivý a rozhodnou férově bez ohledu na to, kdo přestupky dělá.

PS: Nemůžu za to, že guilda *Amothia* neumí pvp ani ve více lidech.. Opravdová ferovka odezdit se v malé mistrnosti a potom 3v1 zkoušet někoho zabít, jen vaše nešikovnost mě nezabila. Ale to se tu neřeší jak moc jste chytří nebo zkušení. :wink:
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Takze hosanku, umrel jsi ? Ne, tak neskuhrej jako kdyby ti nekdo rozdupal babovicku.
Kdo ti lotl npc ? Kdo ti sebral mamon ? Vis hovno
Ty nas urazis i tady verejne na foru. Nejdriv si zamet pred vlastnim prahem a pak neco placej o druhych.

Nekdo ti ublizil a ted se snazis bonzovat jak mala ubrecena holka. Velky potlesk ve stoje :clap: :clap:
Chucko
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chucko »

Opět nereaguješ na topic, ale na můj charakter, jsi pravdu tak nadutý ? Doufám, že to jen hraješ. Příští post co napíšeš, ať směřuje k topicu, a né k uražení mé osoby. Až to pochopíš tak začnu :clap: :clap: .

Chci aby se udělaly tresty, já už tresty dostal a nevidím důvod proč vy byste je neměli dostat též. Však vy jste na mě psali page a spamovali ICQ ať jsem tvrdě potrestán, je řada na mě a chci abyste i vy byli potrestaný za svoje přestupky. Na další stupidní posty/odpovědi nereaguji. :wink:

Přiměřený trest chci.. Zrušení TRUE, vyhození aktéra z frankce a zučastněné bud caribik nebo prudiče. Nevidím nejměnší důvod proč bych měl být jen já caribik :paranoid: . Uražení tam proběhlo dobře, ale bylo vzájemné a pak se to z vaší strany vyhrotila na jinou úroveň, snaží mi zabránit v dropu itemu, zabití za blue charaktery v dungeonu.
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Joooo tak ty chceš přiměřený tresty :-)) pán chce .... no tak ...
Artwelis
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Artwelis »

pozaduju trest smrti!
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Ty jsi hustej, kdo z nas tri na tebe psal page a spamoval icq ? Kdo z nas te zabil ? Blue vs blue ?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

nejvetsiho pindoura ma ?
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

to je zase jednou počteníčko :unibrow: jste fakt dobří... oba :clap:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Podla novych pravidiel to neni trestne moc... Ale keby si sa nechal zabit a Valsi by dostal killy, tak by Kane dostal 1000 logov+ za napomahanie PK a marlboro za napomahanie PK za true frakciu by bol pravdepodobne zmazany (ano, in mani rozhodne JE napomahanie :D)... Takze nabuduce, ak nateba zautoci skupina blue, nechaj sa zabit a potom to oni kruto schytaju :)

Pravidlo: - počet killů za zabití v dungeonu u modrých postav je zvýšen z +1 na +3. V případě napomáhání této postavě od nonpk postav bude uplatňováno pravidlo o napomáhání pk.

Edit.: Ak predsa len chces "udelit" nejaky trest, osobne by som skusil ten autoloot -> ono predsa len okradanie cudzich monstier cez featuru, ktoru GM zrovna moc nepodporuju nebude uplne v poriadku a na prudica a par logov by to mohlo byt... ;)

Edit k Editu: Ked tak nad tym premyslam, mozno by to bolo aj na delete -> v pvp je zato delete, lebo sa dostanes k itemu neferovo a ostatni nemaju sancu... No a v tvojom pripade je to presne to iste, niekto sa dostal k lootu neferovo a ty si nemal sancu... HA!
Odpovědět