lolko je tiez free to play... a ma zatial najlepsie premysleny system ako zarobit peniaze co je samozrejmost ked milionom hracom ponukaju hru zadarmo...
co je lepsie?
vzhladom na to ze som odohral v honku toho dost a v lolku 2 mesiace mozem povedat asi to ze:
HON + lepsia grafika, kazdy hero ma unikatne skilly a nie je ziaden ziadnemu podobny, premyslenejsie itemy ako v lolku, tazsia hra a hlavne lepsie avatary/skiny
- zla lategame hra, v lategame je useful malo herov
LOLko + akcnejsie team fighty, vynikajuco premyslena lategame kde je kazdy champ pouzitelny, masteries a runy davaju stavu hre a summ spelly (tj ako 5. a 6. kuzlo namiesto klasic 4), premyslene veci kde pokial team spravi chyby zo zaciaku nemusi to hned znaamenat prehru teamu (baraky sa v dote/honku nerespli a ked ste mali 2 strany pushnute tak ste vyhrali na 95%, tu v lolku sa respuju takze ta sanca je tam vacsia na obratenie fightu
- slabe skiny, vela champov ma rovnake ability (hlavne dash ma kazdy druhy), a co je velka nevyhoda ze v pro hrach moze znamenat odchytenie jedneho cloveka v lategame koniec pre team vzhladom na mozny rychlejsi push ako v honku... tu v lolku jeden prehrany teamfight moze znamenat prehru za 30 sekund vzhladom na system pushovania co je skoda (Fnatic na toto prehrali proti RYL kvoli jednemu teamfightku a oritom viedli vacsinou casu...
a btw lolko ma uz viac fanusikov ako WOWko myslim ze aj zasluzene ... venuju sa tomu dostatocne i ked asi aj marketing maju lepsie zmaknuty nez dota/hon...
raziel : co som pozeral, tak si uz platinum ale v platine su asi celkom dobry hraci, si tak dobry ci si mal aj stastie?

lebo ja darmo mozem vyhravat svoje linky v 95% pripadoch ale team vzdy dostanem neskutocne zly...
dnes su to 2 mesiace co som zacal hrat lolko a po provisional hrach som siel do silver 4 a vcera som to dal na gold 3 ...
len ked vidim ako niektory gold 1 hraci hraju co za vaynu si daju 2:11 tak sa hambim ze este nie som diamond

a tiez sux tier ked mam winrate 55% na 200 rank hrach... mozno si coskoro zahrame spolu

predpokladam ze platinu by som mohol dat tak do 1-3 tyzdnov a potom ked vidim ako podaktory hraju tak idem na diamond/challenger