Taming
-
- Inkless
Taming
Dobré odpoledne, chtěl bych navrhnout, aby se zavedla dvojí možnost tréninku tamování. První by zůstala stejná, tedy po tamnutí zmizí zvířátko, ale není vyžadován shrink, a druhá možnost by byla pomocí normální tamovací hole. Osobně mi to přijde zajímavější a zpestří to nudné trénování tohoto skillu.
Re: Taming
uplne nejlepsi by bylo mit zvire v baraku a po tamnut ho splasit, all release se trenovalo dobre .p
Problem spis vidim v tom, ze pokud trenuji vic jak 3 lidi soucasne, tak proste nejsou zviratka.
Ty promenne spawny + promenne hodnoty skillu to opravdu delaji zbytecne prudici.
Edit: jo a jen poznamka pod carou: i kdyz mam co tamovat, tak ten skill leze pomaleji nez alchemy.
Ty promenne spawny + promenne hodnoty skillu to opravdu delaji zbytecne prudici.
Edit: jo a jen poznamka pod carou: i kdyz mam co tamovat, tak ten skill leze pomaleji nez alchemy.
Taming lezie urcite lepsie ako alchemy len treba zapnut mozog a vediet co tamovat...
A ja ti muzu rict, ze pri skillu 90+ leze ta alchemy rychleji (nightsight) nez taming na aligatorech, snakach a leopardech.Joewar píše:Taming lezie urcite lepsie ako alchemy len treba zapnut mozog a vediet co tamovat...
Edit: Je to samozrejme jen muj subjektivni pocit, nicmene oba skilly jsem dojizdel minuly mesic a sam jsem byl prekvapeny tou pomalosti tamingu.
Ale jak pisu nahore - problem vidim spise v tech stridavych spawnech nez v podobe treningu/lootovani
Striedave spawny su nastavene podla mna dobre. Tiez som dorabal taming tak mesiac dozadu a od luny po brit mas od 90 skillu dost zvierat na to, aby kym tuto cestu vytamujes, sa ti to spawnlo odznova.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
No taming jsem na tomhle nastavení dělal taky a je to fakt opruz ale ne tím, že by nebylo co tamovat. Já jsem si oběhl přírodu a našel si místa kde mi poleze skill a je tam hodně cílových zvířat. Problém byl v tom že u toho musí člověk aktivně sedět a ty místa obíhat. Alchemy zapnu makro, pustím si seriál/tv a nezájem.
Taming mám na jedné postavě, alchemy mám na 4 řech. Taming bych znova nedělal, alchemy bych klidně udělal na dalších 10. Afk makro mě nestojí žádný čas protože u toho prostě dělám něco jiného a to by klidně mohla alchemka růst pomaleji než roste. Navíc se dají vždy míchat užitečné potiony do dungu jedno na jakém skillu. Z tamingu jsem neměl nic (krom trofejí ale to bych si víc vydělal mlácením skeletáků na hb u čehož taky musím sedět).
Je to takhle nastavené, možná to není spravedlivé, zvlášt když navíc s ostrem netamnu top musty a tak do despu stejně jde další rang ale už jsem to zminoval a nic se s tím neudělalo. Takže patrně se nic nezmění ani po tomhle topicu.
Taming mám na jedné postavě, alchemy mám na 4 řech. Taming bych znova nedělal, alchemy bych klidně udělal na dalších 10. Afk makro mě nestojí žádný čas protože u toho prostě dělám něco jiného a to by klidně mohla alchemka růst pomaleji než roste. Navíc se dají vždy míchat užitečné potiony do dungu jedno na jakém skillu. Z tamingu jsem neměl nic (krom trofejí ale to bych si víc vydělal mlácením skeletáků na hb u čehož taky musím sedět).
Je to takhle nastavené, možná to není spravedlivé, zvlášt když navíc s ostrem netamnu top musty a tak do despu stejně jde další rang ale už jsem to zminoval a nic se s tím neudělalo. Takže patrně se nic nezmění ani po tomhle topicu.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Ten napad tu daval niekto, myslim balt abo triglav, uz davno davno. Plan sa ale zrusil... Na drhu stranu musim povedat ze staci raz denne venovat pol hodinu a obehat si spawny a fakt to nelezie az tak zle.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
-
- Inkless
Pro ostatní tamery by se nejednalo o žádnou změnu, neboť je jedno, jestli jezdítko zmizí nebo ho někdo ochočí. Naopak by to zpříjemnilo pomalý růst skillu trénujícím hráčům, kteří by si mohli vybrat, zda s sebou tahat těžký keg se shrinkama, nebo jen tréninkovou hůl. Mohl by se prosím vyjádřit i někdo kompetentní, jak se k tomuto návrhu staví GM team?
nos kad...
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nosim oboje, co mi nepřidá to tamuju do baglu
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Prave som objavil tento topic
Tiez nerozumiem preco je zavedena zvlast palica na taming train a zvlast na realny taming.
U vacsiny skillov (bol tu porovnavany alchemy) ked nieco trenujes mas z toho vedlajsi uzitok ak je to mozne napr inscription > scrolly, alchemy > potiony.
Preco nemoze pri normalnom tamingu liezt aj skill? to je taky problem ze si aj tamnem kravu aj mi narastie skill?
A dalsia vec, niektore zvery nedokazem tamnut ale mozem na nich trenovat co nechapem...(Napr mam skill 41 a netamnem do baglu ovcu, ale trenovacou palicou ju mozem otamovat na skillgain).
Tiez nerozumiem preco je zavedena zvlast palica na taming train a zvlast na realny taming.
U vacsiny skillov (bol tu porovnavany alchemy) ked nieco trenujes mas z toho vedlajsi uzitok ak je to mozne napr inscription > scrolly, alchemy > potiony.
Preco nemoze pri normalnom tamingu liezt aj skill? to je taky problem ze si aj tamnem kravu aj mi narastie skill?
A dalsia vec, niektore zvery nedokazem tamnut ale mozem na nich trenovat co nechapem...(Napr mam skill 41 a netamnem do baglu ovcu, ale trenovacou palicou ju mozem otamovat na skillgain).
Pac se driv trejnilo takhle v baracku tamnutim a releasnutim zvere porad dokola na 1 kusu
a neslo by napr po tamnuti zmenit "ovci" na "netamnutelnou ovci"?
NB since 26.6. 2006 21:18 | Nesro, Dokrkuhryz | http://nesro.cz
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Na to uz asi nikdo nebude mit cas, ani chut, aby predelaval vsechny typy klamaku. Navic taming neni skill, kterej by byl pro hrani nutnej, tudiz se nikdy neuvazovalo nad jeho zjednodusenim.nesRo píše:a neslo by napr po tamnuti zmenit "ovci" na "netamnutelnou ovci"?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Mephist píše:Na to uz asi nikdo nebude mit cas, ani chut, aby predelaval vsechny typy klamaku. Navic taming neni skill, kterej by byl pro hrani nutnej, tudiz se nikdy neuvazovalo nad jeho zjednodusenim.nesRo píše:a neslo by napr po tamnuti zmenit "ovci" na "netamnutelnou ovci"?
Tak původní taming co byl tak byl jednoduchej až moc i s 0% se dal tamnut black must a skill rostl u tamovaní a nemuselo se zvíře ani tamnout a narostl skill třeba o 5 % je pravda že tam byla trochu chyba že ten gain někdy bugnul a člověk měl během 5 mitun 115 000 skill. Ale sem za aby se zavedlo že při trénění by to mohlo toho klamáka dát do báglu a né ho propustit do nikam. A co se jedná to převádění na netamnutelnou zvěř je to blbost něco takovýho dělat když už nejde zvěř propustit ze svých služeb.
Ak nejde prepustit zviera tak kde je problem? Tym padom nevidim dovod na train taming staff a nepustenie gainu z normalneho tamingu.
Nikdo ti po letech tohodle novějšího systému nebude předělávat zpět na jiný system, to se radši poslední síly gm zaměří jinam... a kdož ví, jestli i to, když hlavní scripter Ocroc spolu s Acarem si smazali forum accounty a nesledují dění, tak asi už nemají o moc věcí zájem a chuť...
Já mám dojem že all release nefungoval ještě před touhle změnou. Pro taming stačí vypustit zvířata někde v domku a nechat je vyhladovět a utéct kvůli jídlu a může se vesele tamovat znova.
Razi tohle GM moc nevoní ale dá se "ještě jednou to uvidím, tak ti smazu taming, i postavu"