:DDDDDDDDDDDDDDDD dost vtipny musim se mrte smat ty uz fakt nevis co maj nadavky spolecneho s bugovanim ? a jeste prohresek starej 8 let to jsem na dp zacinal dik zes me to pripomel uplna nostalgije diky uplne se me pripomelo jak jsem trenoval keepera v dungu a dalsich x lidi takze nadavky v dungu nekdy byly potreba:) ale proc bych to vysvetloval nule jako jsi ty ?Kesemot píše:Tvoje obvinenia su asi take pravdive, ako ked si vyssie pisal ze nemas nic s postavou Zlaty Bazant. Ale dakujem ze si na seba zase upozornil, Herka je naspat, a opat jediny sposob, akym sa chce obohacovat, je bugovat a klamat.
Len na ukazku:
02.02.2006 10:48 Hercules 30dda9 -WR- Má slovník horší než vytočený a na mol opilý dlaždič. Account smazán.
16.04.2004 00:18 Hercules' 30dda9 - Nevhodné verbální projevy ve hře, příliš mnoho sprostých slov nebo urážky. Vzhledem k mimořádným okolnostem prohřešku snížen trest na polovinu - 900 polen.
Tolko k tej tvojej slusnosti, a spineniu tvojho mena. Podla mna to zvladas sam velmi dobre.
jasny mam spojitost se Zlatym Bazantem uplne mrte ty se nech vysetrit
myslim ze kdyz nemas podlozeny to obvinovani dalo by se to klasifikovat jako obvinovani ze suportu ?
Edit :
modra postava La Perra Loca blokovala modrou postavu Hyperiona v pvp proti PK v delu na +- souradnicich 5146.3971 umyslne + kdyz ho pojeli pk jeste ho rizl takze ziskal crim status a nasledne jeste dal dalsi modry postave HK kdyby se na to chtelo nejake gm juk
+ beha s pk jen kvuli tomu kdyz umrou aby jim mohl zachranit veci .... K jsou timhle prosluli uz minule v Yewu u strelcu .... ty muzes neco nekam psat hele :DDD prase kazdym coulem a vcele pan prase bimbo sourek
+ strasne se bavim tim jak porad chodite zebrat za pk pred muj dum a guildu
Takze to shrnme jses ubozak co spini jmeno druhych (jsem preci buger) aby on vypadal jako ten nejslusnejsi chytl jsi to od bimba
mej se pekne a preji ti v zivote jen to nejlepsi !