Pravidla záložky.
Re: Pravidla záložky.
tady nikdo neplače jen poukazuju na to, že ste si proste vytahli založku z AG a čekali stejne jako před tejden v TK na High Priesta až ho nekde sejme a vaše postava se za založkou přestane otáčet. nic vic nic min
A ja ti stale hovorim, ze si uplne mimo, a nikto ziadnu zalozku netahal. Preto som ti napisal nech to kludne gmka pozru.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Celý se to posralo tím, že se povolilo stavět baráky u dungeonů......
Nevím který GM to povolilo a stavělo, ale za dob Triglava, Balta atd . tu byl pořádek.
Teď s prominutím GM stojí za velký kulový.....řeší jen podělaný AFK, Wizzy se stará jen o svýho Vampíka a šmitec.
DP jde do řitě a to brutáně.....
Nevím který GM to povolilo a stavělo, ale za dob Triglava, Balta atd . tu byl pořádek.
Teď s prominutím GM stojí za velký kulový.....řeší jen podělaný AFK, Wizzy se stará jen o svýho Vampíka a šmitec.
JPP ?Helloween píše:Celý se to posralo tím, že se povolilo stavět baráky u dungeonů......
Kontrola hlidacu na dalku pres zalozku nepadajici je zakazano a brano jako zneuziti nastaveni externiho programu. Dana akce se loguje, kdo bude v logu nalezen, bude potrestan.
Kazdopadne resit to takto verejne na foru take jde, ale mnohem efektnejsi je se obratit na nejake kompetentni gm.
Kazdopadne resit to takto verejne na foru take jde, ale mnohem efektnejsi je se obratit na nejake kompetentni gm.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Ty "krávo" tak ten první post je fakt síla, vehnal mi slzi do očí.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Hech neverím ... Takže pravda je take že rano kopal kamoš v homare v doloch a napisal mi ze SIGN vyprava UQ tak som zobral Nycteho a nezaujimalo ma ze napisal 4 viem dobre ze pvp tam hra maximalne najlepšie ten IGGI POP..KUNKU píše:Když sem tu začinal podobné mě tu nahanel janky za postavu Dixinka. Jednou me sundal nekde venku uz nevim kde... A pak me honil celej den. Kam sem šel do 5 minut tam byl taky= řetaz a ik spearem (nevedel sem co je to jsou řetazi DP web je zaostalí a nic se tu nob nedoví)
Pak mi kamos řekl, že maj mou založku a dokud neodlogne tak ji bude mit.
a prosímta cely den si sa nikdy nemohol pohnut?? WTF sak som ta zabil v uq a o par minut/hodin nato v dece ale tak vieš v dece bola naša obet ARCHANOIK ci ako sa to piše kempil tam nycte on tam skocim pomohol som mu a zabili sme ho bolo nam na 100% jasne ze sa pojde vylotit pretoze mal asi cca 70 potionou v tele tak sme tam pockal a nato dosiel vampik a potom vasa partia a to mne uz bolo jedno ze som vas zabil par minut pred .... ako sa hovori "Nahoda je svina no"
http://imageshack.us/a/img23/8237/24sn.jpg Sám vydiš že tam bola jeho mrtvola no
ja spis mluvil o tom jak si me sundal v buxu při pvp a ja si pak šel zkoumat soul shard dung u vesperu a ty si zrovna nahodou za mnou přibeh do soul dungu D: chcip si u lost soula na moje kostry a ja si te pak lotnul vis? To co si tu popisoval sem asi ani ten den nehral D: 20:46 fakt decik nechodim.Jankyyy píše:Hech neverím ... Takže pravda je take že rano kopal kamoš v homare v doloch a napisal mi ze SIGN vyprava UQ tak som zobral Nycteho a nezaujimalo ma ze napisal 4 viem dobre ze pvp tam hra maximalne najlepšie ten IGGI POP..KUNKU píše:Když sem tu začinal podobné mě tu nahanel janky za postavu Dixinka. Jednou me sundal nekde venku uz nevim kde... A pak me honil celej den. Kam sem šel do 5 minut tam byl taky= řetaz a ik spearem (nevedel sem co je to jsou řetazi DP web je zaostalí a nic se tu nob nedoví)
Pak mi kamos řekl, že maj mou založku a dokud neodlogne tak ji bude mit.
a prosímta cely den si sa nikdy nemohol pohnut?? WTF sak som ta zabil v uq a o par minut/hodin nato v dece ale tak vieš v dece bola naša obet ARCHANOIK ci ako sa to piše kempil tam nycte on tam skocim pomohol som mu a zabili sme ho bolo nam na 100% jasne ze sa pojde vylotit pretoze mal asi cca 70 potionou v tele tak sme tam pockal a nato dosiel vampik a potom vasa partia a to mne uz bolo jedno ze som vas zabil par minut pred .... ako sa hovori "Nahoda je svina no"
http://imageshack.us/a/img23/8237/24sn.jpg Sám vydiš že tam bola jeho mrtvola no
a nepiš sem svoje story.
No ta zabije PK, sa reffnes a ides s tou istou postavou hned dung a este sa divis, ze tam dojde to iste PK? To mu staci pouzit "attack last", co zvladne aj cisty klient, aby ta nasiel... Ale aspon su tvoje posty vtipne, za to mas +KUNKU píše: ja spis mluvil o tom jak si me sundal v buxu při pvp a ja si pak šel zkoumat soul shard dung u vesperu a ty si zrovna nahodou za mnou přibeh do soul dungu D: chcip si u lost soula na moje kostry a ja si te pak lotnul vis? To co si tu popisoval sem asi ani ten den nehral D: 20:46 fakt decik nechodim.
a nepiš sem svoje story.
Presne tak Polar presne tak ale ono to bolo vlastne uplne inak no, ja ta zabil v buxe potom som naportil do cove a ty si tam bol a jaze vybehnes tak som cakal potom si niekde kopal tak som dal attack last a otacalo ma to smerom minoc/vesper tak jaze si siel trenit mining do dolu v minoce alebo za Hyperionem nieco kupit/predat ale ako som bezal tak ma to otocilo smer "SS" tak som tam nabehol zomrel som ja aj ty a ty si ma vylotil? :O vazne aspon si si zarobil mamon v tomto biednom a chudom svete kde ludia na DP ktory nehraju 10 rokov nemaju skoro ničPolarka píše:No ta zabije PK, sa reffnes a ides s tou istou postavou hned dung a este sa divis, ze tam dojde to iste PK? To mu staci pouzit "attack last", co zvladne aj cisty klient, aby ta nasiel... Ale aspon su tvoje posty vtipne, za to mas +KUNKU píše: ja spis mluvil o tom jak si me sundal v buxu při pvp a ja si pak šel zkoumat soul shard dung u vesperu a ty si zrovna nahodou za mnou přibeh do soul dungu D: chcip si u lost soula na moje kostry a ja si te pak lotnul vis? To co si tu popisoval sem asi ani ten den nehral D: 20:46 fakt decik nechodim.
a nepiš sem svoje story.
A ospravedlnujem sa ti vazne ja som myslel ze places kvoli tym Qvakom co sme tam nabehli navas... z nyctem mam aj foto chces?
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
A není to i tak zneužití chyby hry? Attak last používat na stopování po celým světě DP....za to bych ti jako GM smazal postavy....na stopování je skill, ne zneužívání chyby hry....
Tohle by GM mohlo trestat též a je fuk jestli na phoenixovi,nebo obyč klientu. Je to prasárna....
Tohle by GM mohlo trestat též a je fuk jestli na phoenixovi,nebo obyč klientu. Je to prasárna....
Ta hra je bohuzel takova jaka je. Stejne mysleni ted uz vetsiny hracu. Lepsi to uz nebude
Takze je v pohode kdyz si k mimu domu nebo GH nabehne modrak/pk veme zalozky a bezi dal ?? a pak celej den zkousi......dost dobry
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Vychcanost dnešních hráčů už nezná meze......dělají vše pro to, jak kazit hru ostatním....A ještě se smějí do xichtu, jakej jseš noob. Přitom jsou samy noobové, protože jinak zabít hráče než takovým trackováním, v totální přesile neumí...Faragas píše:Takze je v pohode kdyz si k mimu domu nebo GH nabehne modrak/pk veme zalozky a bezi dal ?? a pak celej den zkousi......dost dobry
Jste lamy Stejně jak TK kdy mě dva mýho pala nemohli sundat, tak si zavolali posilu třetího....bhem toho jim jeden chcípnul a mít makro na řezání těla, byly by jste v prdeli jak baťa s dřevákama lamy
Tak ale Halloween mne to priprada že ty si strašne proti Pkčkam.... je to jednoduchi hrači ktory nemaju čas na dungy alebo ich PVM nebavi z červenaju a pojazdievaju je to to iste možno trochu prasarna ze hrač ktori ide dung ja nvm treebars 2-3 hodiny a potom si chce dalši a zastavi ho parta červenych retardou a zomre ale každy si vybral svoj smer na DP ty PVM ja PVP.... A prečo by ma mali zmazat mam attack last nastaveny v clientovi a je to v hre tak ja ty nvm to može rovno zakazat aj v obič clientovi scripty ...
Nie ale helloween sa teraz hlasi k herkovi, takze musi sa trochu strkat chapes.
Attack last cez klienta sa pouziva na trackovanie odkedy zacalo dp, to len zas uplakanci z WR to proste musia riesit na forku. Fakt tato hra by mala byt od 18.
Attack last cez klienta sa pouziva na trackovanie odkedy zacalo dp, to len zas uplakanci z WR to proste musia riesit na forku. Fakt tato hra by mala byt od 18.
Imma keep it real with ya.
Akoze Attack last cez obyc. klienta? Pochybujem, ze existuje PVP-er ktory by to nemal na hotke Ci snazit sa takto trackovat hraca, co odkopol, po celom dp?Acarus píše:Rozhodne nedoporucuji ani zkouset neco podobnyho s targetama.
Ja to na hotkey nemam!
popros vitakaBalsamiko píše:Ja to na hotkey nemam!