Pravidla záložky.

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
KUNKU
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Pravidla záložky.

Příspěvek od KUNKU »

Dobrý den,Ahoj!
přícházím v klidu a míru.

Je povoleno mít vytaženou záložku příšery v dungu a při behání pvp v cv/dell/bux občas založku monstra targetnout, jestli ji nejaka vyprava nezabila popřípadě, že se po targetnuti založky moje postava neotočí směrem k monstru je pro mě znamení svolat pk partu a vyrazit směr dung?

Když sem tu začinal podobné mě tu nahanel janky za postavu Dixinka. Jednou me sundal nekde venku uz nevim kde... A pak me honil celej den. Kam sem šel do 5 minut tam byl taky= řetaz a ik spearem (nevedel sem co je to jsou řetazi DP web je zaostalí a nic se tu nob nedoví)
Pak mi kamos řekl, že maj mou založku a dokud neodlogne tak ji bude mit.
Zjistil sem, že když človek nechodí na trh s postavou, kterou dunguje nema s pk tak častý střet, než ten co tam stoji hodinu před tim, než jde do dungu.
Tahle vec se založkama a jeji dnešní každodenní používání podsekává pár skillu různých charů a ztrácejí význam.

Jestli je toto povolene už nelognu blue a nebudu se svama tahat o +5 kosti pred cove, ale budu kempit vypravi přemluvim vsechny at prejdou na pk a bude nas tam kempit 5-10.Pak víc lidí začne řvát,že blue neni moc hratelné přez den a možna se s těma založkama a jejich používání něco stane.
Včera mě to fakt nasralo.Já rád lehám v dobrejch vecech, ale ne zbytečně. Nejsem srdcař na Dark Paradise (hraju tu 5 mesicu)a nebrečim tu kvuli anče +25 kosti, hyperion destro v mamon a herka za ranga s elvenou atp.. Tak at mi nejaky GM otevře asi oči? diky

*zas instaluje diablo III*
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Pravidla záložky.

Příspěvek od Wallace »

precti si forum... hlidani pres id hlidacu je zakazano a bylo to i tvrde trestano....
v Pvp player-player je to jina, zalozku ani mit nemusis, staci kdyz te ma v targetu...
KUNKU
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KUNKU »

Dobře tak včera 23:30 pojezd uq 1minut po zabití animal guardiana přibehlo 7x pk najednou. Minulej tejden v TK, když tam byl Ity taky hlidali přez založky hlidače a hned po zabití už kolem tk běhali v hojnym počtu.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

KUNKU píše:Dobře tak včera 23:30 pojezd uq 1minut po zabití animal guardiana přibehlo 7x pk najednou. Minulej tejden v TK, když tam byl Ity taky hlidali přez založky hlidače a hned po zabití už kolem tk běhali v hojnym počtu.
proc too resis pres forum?
a treba to byla nahoda... si to res s gm treba pres icq
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

nebezal si okolo pk baraku ktory tam je cestou?
KUNKU
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KUNKU »

prosim tě myslim si, že by sis měl jit dneska odpo mrskat na jiny forum.
Tohle neni jen muj problem, že se na serveru hromadne použivaj nemizející založky. Konec meho prvniho přizpevku je at mi nejaky GM ty jsi GM?
+sekce Vaše dotazy? Jsme tu na foru svobodni? už sem vic nepiš prosim nezajimaj mě tvoje vysvetlivky stejne jako tebe nezajima moje diskuze.
Sir Syr
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Sir Syr »

Nazdar uplakánci z WR , mluvím teď obecně k vaší guildě né jen k tobě , víš , klidně přejdite nato PK nikdo vám v tom nebrání , jestli myslíš že se teď začnout lidi bát a radši nebudou Logovat PK postavy aby si WR mohli jít vklidu dung tak by jsis měl jít zaroh dvě plesknout :)) , Podívej jsou tu i lidé , kteří hrají na Assistovi... a ty rozhodně žádné takové stálé záložky nemájí v tom tě můžu ujistit.Naběhlo 7x PK? No covím tak tam byly 4ři , asi u té UO moc droguješ... , jinak divím se , že máš tu drzost vůbec psat na Fórum , to když sprasíte modrého člena naší guildy , dáte mu HK Despice Musty , slotíte do nuly i za cenu Crim statusu je potom OK ? Nevím o jediném postu , že by jsme brečely.... to , že se takhle chováte a já pak zaplatím tvým lidem aby mi práskali výpravy na kterých jste aby se vám to vrátilo i s ůroky je váš boj... Oko za Oko , zuby za zub :-)
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

KUNKU píše: Jestli je toto povolene už nelognu blue a nebudu se svama tahat o +5 kosti pred cove, ale budu kempit vypravi přemluvim vsechny at prejdou na pk a bude nas tam kempit 5-10.Pak víc lidí začne řvát,že blue neni moc hratelné přez den a možna se s těma založkama a jejich používání něco stane.
Uplne vsetci teraz prestanu hrat blue, lebo Winged Rangers budu za PK kempit dungy :D :D :D To si ma fakt dostal.
A jak som sa tu docital v poste vyssie, tak ani nevies pocitat, tak kolko tam tych pk bolo? 7 alebo 4?
A kolko vas teda bude kempit tie dungy, 5-10 alebo 10- 20? :D
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
KUNKU
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KUNKU »

Kesemot píše:
KUNKU píše: Jestli je toto povolene už nelognu blue a nebudu se svama tahat o +5 kosti pred cove, ale budu kempit vypravi přemluvim vsechny at prejdou na pk a bude nas tam kempit 5-10.Pak víc lidí začne řvát,že blue neni moc hratelné přez den a možna se s těma založkama a jejich používání něco stane.
Uplne vsetci teraz prestanu hrat blue, lebo Winged Rangers budu za PK kempit dungy :D :D :D To si ma fakt dostal.
A jak som sa tu docital v poste vyssie, tak ani nevies pocitat, tak kolko tam tych pk bolo? 7 alebo 4?
A kolko vas teda bude kempit tie dungy, 5-10 alebo 10- 20? :D
ježiš ted si budeš vymejšlet podplacení nekoho od nás, aby se nikdo nekoukal po ty založce, kterou sem tu chtěl řešit. Nedělejte ze sebe čůr*ky. Ze zabije nekdo Kačera je uplne normalni stejne jak zabit cloveka z loved co jako? Pk jako pk akorat ma modry jmeno D: Kdo řiká, že se ma nekdo bát pk z wr? Jen řikam, že si taky budem tahat statusy monster z 10 chozenejch dungu, když je to ok. všechny pk to použivaj a nikdo za to posledni 2 mesice bo asi i víc trest nedostal.
KUNKU
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KUNKU »

Sir Syr píše:Nazdar uplakánci z WR , mluvím teď obecně k vaší guildě né jen k tobě , víš , klidně přejdite nato PK nikdo vám v tom nebrání , jestli myslíš že se teď začnout lidi bát a radši nebudou Logovat PK postavy aby si WR mohli jít vklidu dung tak by jsis měl jít zaroh dvě plesknout :)) , Podívej jsou tu i lidé , kteří hrají na Assistovi... a ty rozhodně žádné takové stálé záložky nemájí v tom tě můžu ujistit.Naběhlo 7x PK? No covím tak tam byly 4ři , asi u té UO moc droguješ... , jinak divím se , že máš tu drzost vůbec psat na Fórum , to když sprasíte modrého člena naší guildy , dáte mu HK Despice Musty , slotíte do nuly i za cenu Crim statusu je potom OK ? Nevím o jediném postu , že by jsme brečely.... to , že se takhle chováte a já pak zaplatím tvým lidem aby mi práskali výpravy na kterých jste aby se vám to vrátilo i s ůroky je váš boj... Oko za Oko , zuby za zub :-)
by me zajima kolik ti je let, že mi řikaž, že mam nějakou drzost víš co to je drzost? D:
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Dokud hralo aspon 100 lidi, tak ste se mezi nima trosku ztratili. Ted kdyz uz jsou zde hlavne vam podobni, tak to stoji za ... co?
Sir Syr
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Sir Syr »

Pheme zaprd , ale bohužel v dnešní době jetotu víc přepravidlovaný a skažený těma Phoenixama , Yokama atd, že jeto děsné , dřív prostě když si dělal problémy tak sitě vzal do parády Order nebo Chaos a byl klid :)) Ale bylo to daný tím že tu hrálo opravdu mnohonásobně víc lidí , teď bohužel pokuď chceš vracet ůdery , nebo jít s dobou tak je nezbitná asi tahle Situace s PK charama...jeto smutné ale jetotak. Ultima dle mého měla zůstat čiste v OBYC clientovy a byl by tu super klid, to že hold lidi sou vynalézaví a snaží se se vším vyčůrat tak tu máme ty programy další a stojí to zaprd :)

Kunku nebo Herko nebo jaksetito říká ty stará rašplo , jemi skoro 27dum let a tu drzost budu mít pořád tito mlátit o hlavu , nemyslím si že tysi zrovna anděl páně tak setu moc neozvývej , můžu tě ujistit že včerejší pojezd rozhodně tak jaktotu líčíš nebyl , ale pravdu titu nepovím , příště už by dotyčný člověk neměl tu možnost :)

A vůbec, tohle byl můj poslední post proboha 10 postů na DP forum , stadím se už sem psát nebudu , tohle je místo pro jiné :) Pokuď seti nĚco nezdá , dám ti radu , řešto s příslušným GM co se tímto zabýva a nebo minimálně s GM Guildy , která tĚ pojela.
Naposledy upravil(a) Sir Syr dne 22 říj 2013 13:34, celkem upraveno 1 x.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

KUNKU píše: ježiš ted si budeš vymejšlet podplacení nekoho od nás, aby se nikdo nekoukal po ty založce, kterou sem tu chtěl řešit. Nedělejte ze sebe čůr*ky. Ze zabije nekdo Kačera je uplne normalni stejne jak zabit cloveka z loved co jako? Pk jako pk akorat ma modry jmeno D: Kdo řiká, že se ma nekdo bát pk z wr? Jen řikam, že si taky budem tahat statusy monster z 10 chozenejch dungu, když je to ok. všechny pk to použivaj a nikdo za to posledni 2 mesice bo asi i víc trest nedostal.
Viesco kludne nech tu zalozku gmko overi. Aspon ti to zavrie usta, a uz tu nebudes vyplakavat. A kludne si tie zalozky tahajte. Budes mat vytiahnutu zalozku. A co ako? :D
Co potom? :D
Odkedy ste vy, mile WRka zacali hrat, na forku je to same, on ma pojazdil tam, zruste im guildu, hento sa nemoze, jak to spravili. Pathetic.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

ked mas podozrenie na zalozky napis GM us za to boli prehresky
KUNKU
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KUNKU »

Sir Syr píše:Pheme zaprd , ale bohužel v dnešní době jetotu víc přepravidlovaný a skažený těma Phoenixama , Yokama atd, že jeto děsné , dřív prostě když si dělal problémy tak sitě vzal do parády Order nebo Chaos a byl klid :)) Ale bylo to daný tím že tu hrálo opravdu mnohonásobně víc lidí , teď bohužel pokuď chceš vracet ůdery , nebo jít s dobou tak je nezbitná asi tahle Situace s PK charama...jeto smutné ale jetotak. Ultima dle mého měla zůstat čiste v OBYC clientovy a byl by tu super klid, to že hold lidi sou vynalézaví a snaží se se vším vyčůrat tak tu máme ty programy další a stojí to zaprd :)

Kunku nebo Herko nebo jaksetito říká ty stará rašplo , jemi skoro 27dum let a tu drzost budu mít pořád tito mlátit o hlavu , nemyslím si že tysi zrovna anděl páně tak setu moc neozvývej , můžu tě ujistit že včerejší pojezd rozhodně tak jaktotu líčíš nebyl , ale pravdu titu nepovím , příště už by dotyčný člověk neměl tu možnost :)

A vůbec, tohle byl můj poslední post proboha 10 postů na DP forum , stadím se už sem psát nebudu , tohle je místo pro jiné :) Pokuď seti nĚco nezdá , dám ti radu , řešto s příslušným GM co se tímto zabýva a nebo minimálně s GM Guildy , která tĚ pojela.

ja sem Kunku a ne Herka. jak sem psal na DP sem začal cca před 5 mesici a jsem tu uplne novy hrač co tu hraje poprvé. Takže víš houno kdo je jakej anděl. Nevim kdo jsi tak mě nebal. Kdybych věděl, co se tu děje za svinstvo jestě v tak úzké sortě lidí ani bych tu nezačínal. Ted je mi jen líto všechny ty truhličky nechat pojít časem. Už ani nemam naladu sem dotahnout par lidi co by uo znovu zahrali.
Honziiik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honziiik »

Strašná sranda jak WR brečí :D docela sem se i zasmál že WR žacnou hrát pk a modráci přestanou chodit dungy :D
Faragas
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Faragas »

Honziiik píše:Strašná sranda jak WR brečí :D docela sem se i zasmál že WR žacnou hrát pk a modráci přestanou chodit dungy :D
nake specialni odmeny kdyz spinite ostatni guildy aby se nezajmali o vas ? to tu bylo vzdycky kdyz sme tu nebyly mi tak to bylo MG ? ste ubohy buzny

a s elvenkou s 45 durab si muzes leda vytrit zadek ahoj :-*
Honziiik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honziiik »

:D :D :D :D :D :D
Faragas
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Faragas »

Sir Syr píše:Nazdar uplakánci z WR , mluvím teď obecně k vaší guildě né jen k tobě , víš , klidně přejdite nato PK nikdo vám v tom nebrání , jestli myslíš že se teď začnout lidi bát a radši nebudou Logovat PK postavy aby si WR mohli jít vklidu dung tak by jsis měl jít zaroh dvě plesknout :)) , Podívej jsou tu i lidé , kteří hrají na Assistovi... a ty rozhodně žádné takové stálé záložky nemájí v tom tě můžu ujistit.Naběhlo 7x PK? No covím tak tam byly 4ři , asi u té UO moc droguješ... , jinak divím se , že máš tu drzost vůbec psat na Fórum , to když sprasíte modrého člena naší guildy , dáte mu HK Despice Musty , slotíte do nuly i za cenu Crim statusu je potom OK ? Nevím o jediném postu , že by jsme brečely.... to , že se takhle chováte a já pak zaplatím tvým lidem aby mi práskali výpravy na kterých jste aby se vám to vrátilo i s ůroky je váš boj... Oko za Oko , zuby za zub :-)

Timhle se ohanis ? Persivan prudil v cove atakoval nase hrace a lakal modraky pkckum do delu ? se prober .....
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Narozdiel od vas tu ale neplace na forku ocividne :P
Odpovědět