Vampire
Re: Vampire
Jo vidíš, na tebe jsem zapomněl jak nešel web :). Ale ano, prošel. Ten chybný skript tam je "chvíli".
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ocroc píše:Skutečna tam byla chyba, která vznikla použitím stejného systémového předmětu jinde a jeho upravením, které znemožnilo správnou funkčnost na questu.
Již to je celé průchozí a gratuluji prvnímu úspěšnému pokořiteli: Morfik [MG] (Gangrel). Odměnou pro něj byl zisk Stone Impa a poklad pro prvního.
zeby jsi si přiznal chybu po tom co sla aktivovat vstupenka ale vlastne byla bugla a nesla po tom co slo jit dal ale vlastne neslo protoze to nebylo dokonceno po tom co fungovalo obetovani "nečeho" ale vlastne tam byla chyba ..
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
What he said ^^
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Neslo by udelat, ze Cloack of Dungeonmaster by po poklikani zmenil barvu tela upira v morfu podle barvy cloaku?
CoD mel byt motivaci pro hrace, co uz vsechno maji, aby meli zase co sbirat a meli novy cil, ale pro vampy, co hrajou v morfu je to nanic item a zadna motivace ho shanet. Zmena barvy by nebylo zadny zvyhodneni ve hre, jen vec vzhledu, odlisujici aktivni PvM hrace.
CoD mel byt motivaci pro hrace, co uz vsechno maji, aby meli zase co sbirat a meli novy cil, ale pro vampy, co hrajou v morfu je to nanic item a zadna motivace ho shanet. Zmena barvy by nebylo zadny zvyhodneni ve hre, jen vec vzhledu, odlisujici aktivni PvM hrace.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Farbicky tu uz niesu tabu a cod nema ani nijak brutalnu farbu a je to dost velky achievement. Ak si to upiri s cod ziadaju, ja by som im to doprial
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
opravis tu chybu na impovi ze kdyz dojdes dany quest 2x dostanes bonus jako + skilly + staty + ar a moznost morfovani od 4.5k fame ? je to uz skoro mesic co sem to dosel podruhe a porad to není opraveno
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a nieje to tak ze ten bonus z 2. prejdenia je pre brujaha a tremera aby sa to vyrovnalo s gangrelom?
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
jasne všichni z toho budou mit uzitek jen ten co pouziva morfy ne.... ses uplne vedle je to ted podle scriptu tak ze hvezdu musíš mit usebe jenze není nb takze jeden vyleh jeden pojezd a ses bez bonusu a nikde není psany co mas s hvezdama udelat takze sem ji samozrejme spalil jako tu první abych byl imp
První hvězda slouží k zaktivování Stone Impa. Druhá slouží k tomu aby byl funkční ten bonus pro Stone Impa. Takže první spálí každý kdo nemá Stone Impa hotového.
Po resyncu budou nové Stone Star NB.
Po resyncu budou nové Stone Star NB.
jo nikde není zadna napoveda co s hvezdama udelat na icq nereagujes, a první spalis to je ajsny abys byl imp ale druha do ted nebyla nb, při predelani krve ti to tu druhou spali takze zase nemas hvezdu a furt dokola uz mam treti hvezdu a mam ji radsi v securce
moc hamtas, bonus bych zrusil uplne,ma to byt jen stone imp....
Za jak dlouho pousti port na Qwest Stona?
6-12hodin jsem někde slyšel.
Já bych se rád zeptal už někdo dal novou imunku nebo také drtičku?
Nebo je to nastavená tak že normální průměrný hráč nemá šanci to dát?
Já bych se rád zeptal už někdo dal novou imunku nebo také drtičku?
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Mám dotaz.
Gangrel nesmie mať viac ako 13 int (vtedy to vypíše hlášku "Poruseno pravidlo o zarovnavani statu!"). Keď za gangrela otvorím Zaprašenú truhlu, dostanem slušný boost ale tiež mi to túto hlášku vypíše. Je to zámer alebo skôr nedomyslená chybička ?
Gangrel nesmie mať viac ako 13 int (vtedy to vypíše hlášku "Poruseno pravidlo o zarovnavani statu!"). Keď za gangrela otvorím Zaprašenú truhlu, dostanem slušný boost ale tiež mi to túto hlášku vypíše. Je to zámer alebo skôr nedomyslená chybička ?
>15intJohnny Knoxville píše:Mám dotaz.
Zatím nedal, většina hráčů se zasekla na logické hádance. Hráč který má za vampíra trochu odklikáno by neměl mít problém. Obtížnosti to je blíže k Stone Gargoyle nežli k Impovi.erunno píše: Já bych se rád zeptal už někdo dal novou imunku nebo také drtičku?
No tak jsem vyzkoušel drtičku, byl jsem již ve 4 místnosti - podotýkám že jsem byl bez jezdítka, přešel jsem most a najednou jsem byl mrtvej, bug? nebo jsem něco opoměl?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ta miestnost funguje spravne. postupuj opatrnejsie
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Po resyncu budou odebrány výhody stone impa pro klan Gangrel (tz. levnější morph). V budoucnu dojde k úpravě, kdy si hráči budou muset napsat PM/ICQ aby se jim tato abilita zpětně zaktivovala.
muzes to trochu rozvest ja to uplne nechapu, jako to ma bejt odebrani bonusu za druhy projiti questu nebo jako ze nekomu morfovani zere jen 5 nabiti nebo co to je ..... dekuju za vysvetleniOcroc píše:Po resyncu budou odebrány výhody stone impa pro klan Gangrel (tz. levnější morph). V budoucnu dojde k úpravě, kdy si hráči budou muset napsat PM/ICQ aby se jim tato abilita zpětně zaktivovala.