Fishing
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Fishing
pojďmě si povídat o fishingu.. o tom jak za dvě hodiny hodiny a 32 minut padne jedna ryba do polara, dvě ryby do jelena a žádná mapka..
je to zase přenastavené, nebo mám jen smulu?
je to zase přenastavené, nebo mám jen smulu?
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Re: Fishing
tezky zivot rybare, a kolik krakenu ? ej nikde zadne vlastne.
kazdopadne nikdo do toho od posledni upravy ( pridani rybek ) nesahal.
kazdopadne nikdo do toho od posledni upravy ( pridani rybek ) nesahal.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
mě by nevadilo návrat Krakenů a Serpent za cenu zvýšení dropu mapek a ryb.... I když jsem přicházel o hodně Fame
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jo zrušení monster byla příjemná změna..
a drop mapek mě v podstatě moc netrápí
ale ty shaman ryby, to je docela zlo jak málo to padá, na to, že se jich pak hodně sní..
mám pocit že někdy v červnu(asi?) jsem lovil naposledy a během hodinky jsem měl +-10 polar ryb.. ale teď? to přeci nemuže být celodenní koulovitost..
a drop mapek mě v podstatě moc netrápí
ale ty shaman ryby, to je docela zlo jak málo to padá, na to, že se jich pak hodně sní..
mám pocit že někdy v červnu(asi?) jsem lovil naposledy a během hodinky jsem měl +-10 polar ryb.. ale teď? to přeci nemuže být celodenní koulovitost..
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Po pridani rybek se zvedl drop mapek o cca 100%. A nedavno, tak ped mesicem asi, se to opet srovnalo na puvodni drop pred rybama. Takze neni mozny, aby na to nikdo nesahal (Statistiky dropu mam ze stovek hodin rybareni pred i po pridani ryb.)Acarus píše:kazdopadne nikdo do toho od posledni upravy ( pridani rybek ) nesahal.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
No ja nevim, ale posledni zmenu jsem delal ja prave tema rybkama. A pak na to nemel kdokoliv duvod sahat. Ve script novinkach nic.Mephist píše:Po pridani rybek se zvedl drop mapek o cca 100%. A nedavno, tak ped mesicem asi, se to opet srovnalo na puvodni drop pred rybama. Takze neni mozny, aby na to nikdo nesahal (Statistiky dropu mam ze stovek hodin rybareni pred i po pridani ryb.)Acarus píše:kazdopadne nikdo do toho od posledni upravy ( pridani rybek ) nesahal.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No jo ryby , na jaře to bralo víc.Ted už to moc nebere klasika..podzim.To chce jít vláčet , na candáta nebo štiku.Jo a bacha na denní dobu lovu
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Podle mě je to zase tím že máme nového prezidenta, přece jen příchodem Miloše Zemana se tady toho ledacos změnilo
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
tak kdyby jsi snad jeden večer přišel dom a neměl co dělat, můžeš na to mrknout esli si někdo duvod nenašel :p bo je to fakt rozdílAcarus píše:No ja nevim, ale posledni zmenu jsem delal ja prave tema rybkama. A pak na to nemel kdokoliv duvod sahat. Ve script novinkach nic.Mephist píše:Po pridani rybek se zvedl drop mapek o cca 100%. A nedavno, tak ped mesicem asi, se to opet srovnalo na puvodni drop pred rybama. Takze neni mozny, aby na to nikdo nesahal (Statistiky dropu mam ze stovek hodin rybareni pred i po pridani ryb.)Acarus píše:kazdopadne nikdo do toho od posledni upravy ( pridani rybek ) nesahal.
Taky jsem postřehla nižší drop vzácných ryb.
Ale na druhou stranu, proč dostávat vše potřebné pro hru zdarma a v množství víc než velkém že ? Jenom to hezky nechte tak jak to je teď. Máme povolený dual, tak co komu brání nechat na dualu druhou postavu rybařit, když potřebujete ryby. Nebo je od někoho kupte třeba se trošku rozhýbe trh.
Ale na druhou stranu, proč dostávat vše potřebné pro hru zdarma a v množství víc než velkém že ? Jenom to hezky nechte tak jak to je teď. Máme povolený dual, tak co komu brání nechat na dualu druhou postavu rybařit, když potřebujete ryby. Nebo je od někoho kupte třeba se trošku rozhýbe trh.
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jen mimo téma , Breezeway nehrála si s hráčem ménem Kuzma?Jak on říkával kravičky.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
pod tohle bych se podepsal, a jeden muj kamos takeMephist píše:Po pridani rybek se zvedl drop mapek o cca 100%. A nedavno, tak ped mesicem asi, se to opet srovnalo na puvodni drop pred rybama. Takze neni mozny, aby na to nikdo nesahal (Statistiky dropu mam ze stovek hodin rybareni pred i po pridani ryb.)Acarus píše:kazdopadne nikdo do toho od posledni upravy ( pridani rybek ) nesahal.
od zavedeni ryb padali lahve mnohem vic, dovolil bych si rict snad i 3x tolik
vsichni zacli rybarit, nejspis to nebylo jen kvuli shaman rybam, rozjel se velky obchod s mapkami, cena mapek sla rapidne dolu, protoze nikdo nechtel kupovat, kazdy si nalovil. Ted mapky nepadaji, rybare take nikde nevidam v takove cetnosti, sam jsem prestal rybarit.
mohli by se ty shaman ryby zrusit a znovu zavest
zajimave by bylo take pridat velrybi steak ci co to je v cookingu (takova polo-rozedrana ryba)
a kdyby se zavedla specialni ryba nebo quest jako ve wowku (placnu, 0-320 librova ryba, obecne byla k nicemu, jen na dekor, ale kdyz byl quest, tak kdo chytil nejtezsi tak vyhral), take by to mohlo byt zajimave
NeZola píše:Jen mimo téma , Breezeway nehrála si s hráčem ménem Kuzma?Jak on říkával kravičky.
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mam mega smůlu aneb jak jsem 250 vlasců vyplejtval naprázdno....
Tři dny, bezmála 24 hodin a lahev nikde, jen ryby, ryby a ryby.
Jak jste na tom Vy v poslední době?
Tři dny, bezmála 24 hodin a lahev nikde, jen ryby, ryby a ryby.
Jak jste na tom Vy v poslední době?
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No já sem ted byl dva dny na písáku a ani potah.Přivez sem akorád spálené nohy a opici jak bejk.Prosím pány GM o nápravu.
Napiš mi na icq, něco s tím uděláme..
Zdař bůh,
chtěl jsem se zeptat, nezná někdo cenu magických a shamanovských rybek?
Děkuji
chtěl jsem se zeptat, nezná někdo cenu magických a shamanovských rybek?
Děkuji
Muj drop mapek po zdělaní 2000 vlascu je 21xlv4 + 36xlv3 + 172xlv1+2
Mozna hloupej dotaz ale ma vliv na drop frekvence vychytavane lokace??
Mozna hloupej dotaz ale ma vliv na drop frekvence vychytavane lokace??