Dá se to i realizovat jinak. Ovšem na téhle kouli asi ne. Byl jsem na jednom amer. shardu kdy sis mohl postavit barák dle svéno. každá cihle a úprava něco stála, takže když si měl třeba 10M, mohl sis někde postavit hrad, dle svého gusta.Acarus píše:Pravdu máš, ale je tu spousta ale ...Ocroc píše:S přidáváním nových "hráčských" domů problém není, stačí když se domluvíte s Mulambem. Ale počítejte s tím že se na serveru neobjeví dříve než s dalším update mapy. Systém nájmů, kdy je dost budov neobydleno, se bude pravděpodobně upravovat aby si hráči mohli pronajímat budovy bez asistence GM.
v konečném důsledku je to zbytečná práce vytvářet nové domky (nájmy) když nabídka zdá se plně uspokojuje poptávku.
Domky z deedů - návrhy hráčů nových domků jsou nerealizovatelné.
Nové domy na DP
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové domy na DP
Mallory píše:
to: smoce - je moznost i pro sirokou verejnost aby se pokochala? docela by me to zajimalo .)
No původně jsem to chtěl udělat, ale pak jsem to kvůli nečemu dal pod heslo .. už ale nevím proč..
Mohol by si to dako zverejnit smoce
tiez by som si to rad pozrel... A ked sa vyhlasi koniec navrhov novych domov tak by sa mohlo zalozit aj nejake hlasovanie pre hracov.. ocislovat domy a nejake najlepsie baraky podla hracov posunut dalej ku GMkam :p

Ono jsme ochoten to si to nahrát do mojich map + importovat do sphery a přes GOD clienta otestovat, ale jakmile jedno GM řekne ne.Strigwyr píše:Mohol by si to dako zverejnit smocetiez by som si to rad pozrel... A ked sa vyhlasi koniec navrhov novych domov tak by sa mohlo zalozit aj nejake hlasovanie pre hracov.. ocislovat domy a nejake najlepsie baraky podla hracov posunut dalej ku GMkam :p
Tak platí kolegiální psychologická blokáda..

Moc pěkná práce, 90% domů se mi fakt líbí. škoda , že na DP nikdy nebudou.
Možné to je, jenom accarek stím nechce mít nic dočinění .. i když ti to mulambo připraví až pod nos, a ocroc (podle textu usuzujic, by byl ochoten to dát do sphery) to zavede, tak i přes to, že se to Panu Ac. nelibí tak to tam nebude i přes to, že jeho výmluvy budou na bugovatelnost, která v dnešní době už je téměř nemožná + jsme řekl, že ty domečky dám do mojich map a sám je vyzkouším doma....Miki píše:
Moc pěkná práce, 90% domů se mi fakt líbí. škoda , že na DP nikdy nebudou.
Nektere domecky opravdu pekne...Ja bych to videl takto kdyby se do toho nekdo pustil a zavedl to na server tak ze bych nektere stavajici domy vymenil za tady ty nove. je tady spousta domu na dp ktere diky sve rozloze/cene absolutne neoplati stavet. (vetsina je prilis drahych na to kolik poskytuji mista). a mozna bych u techto novych trochu upravil cenu umerne napriklad takove kovarne (ktera je myslim za pekne penize co se tyce velikosti)
Kdyby to acarus takhle neodsoudil, tak stavim dal...ale takhle nemam vubec motivaci :/
Času je dost, já ještě něco jak bude čas postavým , mapa se bude updatovat nová čekám až za 1-2 roky, ty drobné úpravy..Tanya píše:Kdyby to acarus takhle neodsoudil, tak stavim dal...ale takhle nemam vubec motivaci :/
A mulambo sám může říct co bude v mapě. A pak už jen GM budou rozhodovat jestli daj do sphery 10 řádku ..
Nějaké nové domy nám za poslední dobu na DP vyrostly, např. v Templar’s Town.. jsou tam soukromé stavby které tady objednat nejde http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=domy (a to nemluvím o hradu).
Je to určitě dobře, přispěje to k určité rozmanitosti a pokud taková stavba esteticky neprzní okolí (jako třeba Sandstone Patio House na sněhu) tak proč ne..
Nezajímá mě ale ani kolik takové domy stojí, jako spíš kolik stojí přestavba současných modelů, byť ještě nepostavených.. např. když si budu chtít postavit hrad za 48 soch, mohu si rovnou postavit tu Templářskou verzi, když už je ta stavba zavedená a debugovaná? ..a pokud to je postavený podle něčího osobního projektu a nepřeje si další šíření, tak žádnej problém.. rád si nakreslím něco podobného a budu z toho mít ještě lepší pocit že je to unikát.. co ale pak? Je to jen o domluvě, případně kolik to stojí?
Je to určitě dobře, přispěje to k určité rozmanitosti a pokud taková stavba esteticky neprzní okolí (jako třeba Sandstone Patio House na sněhu) tak proč ne..
Nezajímá mě ale ani kolik takové domy stojí, jako spíš kolik stojí přestavba současných modelů, byť ještě nepostavených.. např. když si budu chtít postavit hrad za 48 soch, mohu si rovnou postavit tu Templářskou verzi, když už je ta stavba zavedená a debugovaná? ..a pokud to je postavený podle něčího osobního projektu a nepřeje si další šíření, tak žádnej problém.. rád si nakreslím něco podobného a budu z toho mít ještě lepší pocit že je to unikát.. co ale pak? Je to jen o domluvě, případně kolik to stojí?
Ahoj... diky ze jsi si toho vsiml, ze nejaky "novy" dum stoji. Do hry uz jsou implementovany nektere domy, ktere jsem se smocem stavel. Ale GM dal neresili jestli si je nekdo dalsi muze kupovat nebo jak to bude. To ani ja sam nevim...Agramon píše:Nějaké nové domy nám za poslední dobu na DP vyrostly, např. v Templar’s Town.. jsou tam soukromé stavby které tady objednat nejde http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=domy (a to nemluvím o hradu).
Tanya: není zač.. všiml jsem si dávno
no tak uvidíme, třeba se zde někdo kompetentní vyjádří.

- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Vlastní hrad v TT je na zakázku, patří k městu. Pokud si někdo postavíte vlastní townstone s radostí Vám podle návrhu udělám město i s hradem.
Nové domy co dělal Smoje jsou v souborech, ale asi z nich nikdo nevyrobil postavitelné domy (pravděpodobně není ani vymyšlená cena, za kolik by se měly stavět)
Nové domy co dělal Smoje jsou v souborech, ale asi z nich nikdo nevyrobil postavitelné domy (pravděpodobně není ani vymyšlená cena, za kolik by se měly stavět)
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
No moc tomu nerozumím, já nemám zájem o celé město, ale pouze o jeden barák.. říct „chceš ten dům? Založ si město“ je sice elegantní řešení problému tak, aby se tím nikdo nikdy nemusel zabývat.. je to jako přijet do servisu kvůli výměně oleje, ale technik by mě řekl.. „nový olej? Ano, ale pouze s novým autem (nebo nejlíp celou automobilkou)“
Krom toho o město nemám zájem ani za předpokladu že bych měl sochy na 3 města... je to vcelku nesmyslná podmínka

- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Mno tak v tom případě ti bude muset stačit standardní hrad, který se dá koupit
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
ten má každá lama, ale co se dá dělat no..
podotýkám že bych to kompletně připravil, uložil do požadovaného formátu a usnadnil vám to natolik, aby s tím bylo minimum práce.. ve finale asi už jen nějaký ctrl+c, ctrl+v

Nabidka je takova jaka je. tailor made baraky jsou mozne od zlate sochy. jako bonus muzes mit kolem domku GZ a bude pridan do RB a sem tam nejakyho vendora, ale neni povinnost vyuzit vsech benefitu.Agramon píše:ten má každá lama, ale co se dá dělat no..podotýkám že bych to kompletně připravil, uložil do požadovaného formátu a usnadnil vám to natolik, aby s tím bylo minimum práce.. ve finale asi už jen nějaký ctrl+c, ctrl+v
A ten standardní hrad by se upravit nemoh ? přece jenom ta stavba co do hezkého využitelného prostoru moc dobrá není. Hrad (případně jeho větší verze) je sice hezký na pohled ale těch využitelných míst má málo. Většina guild ho ani nepoužívá krom dělení lootu na střeše a tam se toho taky moc nevleze. I když je fakt že ho už má kdekdo, ale aby tak nějak cena odpovídala využitelnosti by neškodilo. Udělat třeba hlavní budovu dozadu u hradby a zvětšit ji a dopředu dát nějakých pár větších místností jako věže, třeba i s dvorem uprostřed. Opravdu na stávajícím hradu jsou prakticky jen chodby.Mulambo píše:Mno tak v tom případě ti bude muset stačit standardní hrad, který se dá koupit
By se mohly předělat pak stávající hrady všech guild třeba za poplatek nějaký, ale myslím, že by to ocenili všichni.