Ultima online není MMORPG
Ultima online není MMORPG
To Ocroc: Ku mne sa zas dostali drby, ze za postavu, ktora si da na solo najviac dungov na dp chodis s clerom za prdelou, len preto aby ti mohol hadzat VAN, ked si v uzkych. Neviem ci je to pravda, ale ak je, tak by si mozno mohol odlozit post Game !Mastera!, vratit sa do svojich hracskych casov, a naucit sa tuto hru hrat ...
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Re: Vampire
To ti asi musel říkat Strigwyr, poněvadž UO je MMORPG ( http://en.wikipedia.org/wiki/MMORPG ), takže počítá s tím že hold budeš hrát v skupině a nebudeš (minimálně na DP) umět všechno sám. okonce specializace jsou přesně tak udělaná že mají něco za něco.
Přenes se přes to, nebo odlož svoji hráčskou !postavu! a skonči.
Jak jsem psal, solo-rušení haluzí možná bude, možná ne.
Přenes se přes to, nebo odlož svoji hráčskou !postavu! a skonči.
Jak jsem psal, solo-rušení haluzí možná bude, možná ne.
rusenie hald asi si myslelOcroc píše:Jak jsem psal, solo-rušení GC možná bude, možná ne.
edit by Oc: jj dík
a prestan sa tu ohanat mystikom, pk nemozu mystiky takze ziadne take ze mystik.Sikulka píše:GC by bol prebost pre vampa ale cas s5 sa tu spominala moznost vyuzitia mystiku(povedzme raz za 5-10 min zhodit haluze)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
ajeje zas ty a tvoje pvpStrigwyr píše:rusenie hald asi si myslelOcroc píše:Jak jsem psal, solo-rušení GC možná bude, možná ne.a prestan sa tu ohanat mystikom, pk nemozu mystiky takze ziadne take ze mystik.Sikulka píše:GC by bol prebost pre vampa ale cas s5 sa tu spominala moznost vyuzitia mystiku(povedzme raz za 5-10 min zhodit haluze)
-gangrel ti vadi
-destro ti vadi
....
vsetko nemusi byt len podla teba
MMORPG (Massive(ly)-Multiplayer Online Role-Playing Game) je počítačová hra na hrdiny o více hráčích (tzv. Multiplayer), která umožňuje TISICUM hráčů po celém světě být duchem v jeden čas na jednom místě; ve zpravidla fiktivním virtuálním světě skrze Internet. MMORPG hry jsou odnoží online her; MMORPG můžeme volně vyložit/přeložit jako Hromadná Online hra na hrdiny.
Tak ocividne mas trochu problem pochopit, tak ti to musim vysvetlit tvojim super sposobom. Sranda je ze na tom potrebujem iba jeden odkaz, nie jak ty 10.
Takze Massive - http://translate.google.sk/#en/sk/massive.
Ked sa tu nabuduce budes ohanat mmorpg, tak sa pozri, kolko hracov mas na serveri, ake zmeny sa za posledne 2 roky robili, smerom k tomu, aby mohlo ist viac hracov v MENSEJ skupine VACSIE dungy.
A ked uz budes pri tom, tak sa pozri na terajsie MMORPG hry, a videl si ich pocet hracov poctom, ktorym mas na dp.
A prestan sa tu chovat ako boh, pretoze realita je taka, ze polovica hracov na dp za svoje !hracske! postavy, dokazala viac nez ty za svojho pvm obdobia.
Tak ocividne mas trochu problem pochopit, tak ti to musim vysvetlit tvojim super sposobom. Sranda je ze na tom potrebujem iba jeden odkaz, nie jak ty 10.
Takze Massive - http://translate.google.sk/#en/sk/massive.
Ked sa tu nabuduce budes ohanat mmorpg, tak sa pozri, kolko hracov mas na serveri, ake zmeny sa za posledne 2 roky robili, smerom k tomu, aby mohlo ist viac hracov v MENSEJ skupine VACSIE dungy.
A ked uz budes pri tom, tak sa pozri na terajsie MMORPG hry, a videl si ich pocet hracov poctom, ktorym mas na dp.
A prestan sa tu chovat ako boh, pretoze realita je taka, ze polovica hracov na dp za svoje !hracske! postavy, dokazala viac nez ty za svojho pvm obdobia.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ultima_Online
Být tebou tak napíši na Wikipedii, že na českém serveru Dark Paradise hraje jen kolem 80-100 lidí ve špičce, což neodpovídá české verze definice MMORPG na wikipedii a následně ty neodpovídá ani popis u hry "Ultima Online" na stejné stránce.
UO je MMORPG hra ať se ti to líbí nebo ne, je postavena na tom že hraje více lidí pohromadě. Pokud chceš sólovat a jsi uražený že my ti to kazíme tím, že postavy které hraješ neumí všechno, tak zkus jiné. Případně určitě někde na internetu nalezneš svoji spheru, kde také budeš moci hrát zadarmo, budeš si moci postavit vlastní dungeon a udělat vlastní postavy. Možností máš spousty.
Dokázali co například ? Protože bych tě nerad zklamal, ale mít přehled o hře neznamená chodit stejné dungeony stále dokola ve vláčku za jedním člověkem, co +- tuší co dělá...
Přesouvám tuhle část do pokecu. V povolání to nemá co dělat.
Být tebou tak napíši na Wikipedii, že na českém serveru Dark Paradise hraje jen kolem 80-100 lidí ve špičce, což neodpovídá české verze definice MMORPG na wikipedii a následně ty neodpovídá ani popis u hry "Ultima Online" na stejné stránce.
UO je MMORPG hra ať se ti to líbí nebo ne, je postavena na tom že hraje více lidí pohromadě. Pokud chceš sólovat a jsi uražený že my ti to kazíme tím, že postavy které hraješ neumí všechno, tak zkus jiné. Případně určitě někde na internetu nalezneš svoji spheru, kde také budeš moci hrát zadarmo, budeš si moci postavit vlastní dungeon a udělat vlastní postavy. Možností máš spousty.
Dokázali co například ? Protože bych tě nerad zklamal, ale mít přehled o hře neznamená chodit stejné dungeony stále dokola ve vláčku za jedním člověkem, co +- tuší co dělá...
Přesouvám tuhle část do pokecu. V povolání to nemá co dělat.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Podíval jsi se i na ty ostatní významy?Kesemot píše: Takze Massive - http://translate.google.sk/#en/sk/massive.
jako třeba:
výrazný
dôkladný
obsiahly
impozantný
Nikde v těchto stejně relevantních významech slova massive navidím nějakou návaznost na počet hráčů, když už se teda oháníte výkladovejma slovníkama.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ultima online není MMORPG
Slysel jsem ze i panove docenti a profesori z ustavu akademie ved cr se ridi podle wikipedie. Neni totiz lepsejsi relevantni internetovy zdroj, nez elektronicka encyklopedie s moznosti volne upravy jednotlivych hesel:p
koukam ze te pri obhajobe nekdo pekne zprcal a tedka delas machraSir Artuhr píše:Slysel jsem ze i panove docenti a profesori z ustavu akademie ved cr se ridi podle wikipedie. Neni totiz lepsejsi relevantni internetovy zdroj, nez elektronicka encyklopedie s moznosti volne upravy jednotlivych hesel:p
Tak aby som to uviedol na jasnu mieru, kedze mi Ocroc zmazal post:
Ocroc napisal ze tato hra je MMORPG, to znamena ze skupina ludi hra spolu. Bohuzial definica MMORPG podla wiki:
MMORPG (Massive(ly)-Multiplayer Online Role-Playing Game) je počítačová hra na hrdiny o více hráčích (tzv. Multiplayer), která umožňuje tisícům hráčů po celém světě být duchem v jeden čas na jednom místě; ve zpravidla fiktivním virtuálním světě skrze Internet. MMORPG hry jsou odnoží online her; MMORPG můžeme volně vyložit/přeložit jako Hromadná Online hra na hrdiny.
Zdvoraznil som to TISICUM. Vzhladom na to ze server ma 50? hrajucich ludi online, myslim si ze tato hra uz davno MMORPG nie je. Mozno tak ORPG.
Takze tvoja vlastna argumentacia nepresla. Tak mi laskavo nemaz posty.
Ocroc napisal ze tato hra je MMORPG, to znamena ze skupina ludi hra spolu. Bohuzial definica MMORPG podla wiki:
MMORPG (Massive(ly)-Multiplayer Online Role-Playing Game) je počítačová hra na hrdiny o více hráčích (tzv. Multiplayer), která umožňuje tisícům hráčů po celém světě být duchem v jeden čas na jednom místě; ve zpravidla fiktivním virtuálním světě skrze Internet. MMORPG hry jsou odnoží online her; MMORPG můžeme volně vyložit/přeložit jako Hromadná Online hra na hrdiny.
Zdvoraznil som to TISICUM. Vzhladom na to ze server ma 50? hrajucich ludi online, myslim si ze tato hra uz davno MMORPG nie je. Mozno tak ORPG.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To, že jich hraje 50, a ne dva tisice, nekurví definici toho, že je to MMORPG, protože jak sám uvadíš, že umožňuje, ne, že tam musí byt pořád tisíc lidí naráz, vole, když chceš slovíčkařit, tak se to nauč.Kesemot píše:Tak aby som to uviedol na jasnu mieru, kedze mi Ocroc zmazal post:
Davam to sem, protože u vampira by mi to asi bylo smazano.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Ja sa mam ukludnit pre to, lebo som zhodnotil pravdivo situaciu? Sa tu tvarite jak keby ste boli miliardova firma, kde ludia musia slapat podla toho jak vedenie piska, inac budu vyhodeni. Realita je ale taka, ze by ste si mali vazit kazdeho jedneho z tych 50 ludi co tu este ostalo, a nebuzerovat ich takymi vecami, ktore su uplne zbytocne.
Jsi nějaký roztěkaný.Kesemot píše:Ja sa mam ukludnit pre to, lebo som zhodnotil pravdivo situaciu? Sa tu tvarite jak keby ste boli miliardova firma, kde ludia musia slapat podla toho jak vedenie piska, inac budu vyhodeni. Realita je ale taka, ze by ste si mali vazit kazdeho jedneho z tych 50 ludi co tu este ostalo, a nebuzerovat ich takymi vecami, ktore su uplne zbytocne.
Bez tvých názorů se klidně obejdeme. Pokračuj a z měsíce se stane rok.
mlady panko je daky nacerteny us neviete zlozit vypravu zo 100 vampou aby ste dosli desp 1?Kesemot píše:Ja sa mam ukludnit pre to, lebo som zhodnotil pravdivo situaciu? Sa tu tvarite jak keby ste boli miliardova firma, kde ludia musia slapat podla toho jak vedenie piska, inac budu vyhodeni. Realita je ale taka, ze by ste si mali vazit kazdeho jedneho z tych 50 ludi co tu este ostalo, a nebuzerovat ich takymi vecami, ktore su uplne zbytocne.
Máš se uklidnit, protože ty si myslíš že něco hodnotíš správně a všechny ostatní výklady jsou špatné a následuje to urážením všude kolem ve všech topicích kterých jsi se zúčastnil.Kesemot píše:Ja sa mam ukludnit pre to, lebo som zhodnotil pravdivo situaciu? Sa tu tvarite jak keby ste boli miliardova firma, kde ludia musia slapat podla toho jak vedenie piska, inac budu vyhodeni. Realita je ale taka, ze by ste si mali vazit kazdeho jedneho z tych 50 ludi co tu este ostalo, a nebuzerovat ich takymi vecami, ktore su uplne zbytocne.
Realita je taková, že očividně máš problém napsat normální post k jakékoliv věci a pak jsi uražený že s tebou nikdo nesouhlasí. A dokonce i GM si dovolí ti něco říct, když si vlastně jeden z mála co tu ještě hraje a mělo by s tebou být zacházeno jako s králem.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Nam to nastesti rikali uz prvni rok u vratnice: Kdo bude pouzivat jako zdroj wikipedii, tak bude okamzite vyloucen. Ale znam takovy experti:pAcarus píše:koukam ze te pri obhajobe nekdo pekne zprcal a tedka delas machraSir Artuhr píše:Slysel jsem ze i panove docenti a profesori z ustavu akademie ved cr se ridi podle wikipedie. Neni totiz lepsejsi relevantni internetovy zdroj, nez elektronicka encyklopedie s moznosti volne upravy jednotlivych hesel:p
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Vyrazne doporucuju aby sis na te sve wikipedii nasel hesla jako sex, psycholog nebo mentalni zdravi. Verim, ze ti jedno z techto hesel velmi pomuze. Popripade kombinace vsech tri:pKesemot píše:Ja sa mam ukludnit pre to, lebo som zhodnotil pravdivo situaciu? Sa tu tvarite jak keby ste boli miliardova firma, kde ludia musia slapat podla toho jak vedenie piska, inac budu vyhodeni. Realita je ale taka, ze by ste si mali vazit kazdeho jedneho z tych 50 ludi co tu este ostalo, a nebuzerovat ich takymi vecami, ktore su uplne zbytocne.