Vampire

Odpovědět
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od Atalia »

Je to bug nebo určitý omezení tremer mystiku, že nemám suma v nabídce?
Selmaja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Selmaja »

Strigwyr píše:
King píše:tak nehrej vampa
chcem hrat vampa, akurat nie v non-stop haluskach...
Chjo, před rokem jsem tu byla naposledy a Strigwyr tu plakal, po roce mrknu na forko a ejhle Strigwyr pláče, proč toho vampa ještě hraješ?
Eset - DoHR
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Selmaja píše:
Strigwyr píše:
King píše:tak nehrej vampa
chcem hrat vampa, akurat nie v non-stop haluskach...
Chjo, před rokem jsem tu byla naposledy a Strigwyr tu plakal, po roce mrknu na forko a ejhle Strigwyr pláče, proč toho vampa ještě hraješ?
pred rokom plakal proti nemu ted za neho
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

kdyz sme u lobovani co gangrel a nb nuzky ? byl by to moc support ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

King píše:kdyz sme u lobovani co gangrel a nb nuzky ? byl by to moc support ?
ak si dobre pamatam tak sa to tu riesilo aby si mohol mat za char oby dve moznosti ale mam pocit ze to zapadlo prachom bez odpovede
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

A co tak abilitku ze gangrel (s -3k karmy menej) by mohol gc? :) tak ako dake ability u shamana...

btw co PK gangrel?
- mozem pouzit a nadalej si prenajimat rakvu?
- Fame deed zere karmu, pojde mi pouzit pokial budem mat -10k karmy?
- klan morph - ked budem mat -10k karmy budem moct morfovat nadalej?
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Sikulka píše:
King píše:kdyz sme u lobovani co gangrel a nb nuzky ? byl by to moc support ?
ak si dobre pamatam tak sa to tu riesilo aby si mohol mat za char oby dve moznosti ale mam pocit ze to zapadlo prachom bez odpovede
nemusi byt obe staci kdyby si slo vybrat jesli chcu nuzky nebo mortar
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

rakve za pk funguji
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Neuvazuje sa dat gangrelovi nejaky int/dex boost cez horizity bez manacostu? :) za 2x med. pripadne 1x high, boost o +10 intelky (aby mohol utocny morf kopat, ine morfy by mali o trocha viac int atd...)

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Strigwyr píše:Neuvazuje sa dat gangrelovi nejaky int/dex boost cez horizity bez manacostu? :) za 2x med. pripadne 1x high, boost o +10 intelky (aby mohol utocny morf kopat, ine morfy by mali o trocha viac int atd...)
Neblázni, to by ti zase žádnej nešel pojet při pvp a měli bychom tu kvůli tomu zbytečně další otevřenej topic
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ta sperkovnica na horizit by sa rozhodne hodila. bez ohladu na tie krystaly z prevysujucimi nabitiami po pouziti kudlicky/krystalu. zacina sa mi to tu celkom kopit a robit v tom bordel. bolo by fajn mat 3 krabicky miesto 5 pytlickov na low-medium-high-low s malo nabitiami-medium s malo nabitiami.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Chlapci apelujem na gccko u gangrela. Normalne si tu poplacem teraz. Vazne????????????? Vazne musim po dungu cakat 15 minut, aby som mohol odkopnut z trhu???. Lebo kym mi neprejdu haluze, nemozem si zrovnat staty. Niekto tu bude argumentovat tym, ze preco si isiel z valhally prave na trh? No pretoze sa mi dalsi dung nechce ist kym vyzeram jak krokodil, a vsetci ostatni su bud slon, opica, daemon, alebo sliepka. Nastava strasna schizofrenia. Ziadne ine povolanie/specka na dp taketo obmedzenie nema.
Tak by sa mohli kompetentni trochu zamysliet. Pretoze toto je cista buzeracia hracov, a ak si to neuvedomujete, je to smutne.
Dalsi bod mojho uplakaneho postu also known as cry post je: Mozem sa spytat, co ste zmenili v tych utocnych morphoch? DMG - taka ista, zere to namiesto karmy fame, to je sice dobre, ale DMG - taka ista. Fame deed zere 3 nabitia, alebo 500 karmy. Tak z tohto som mal mokre sny 2 dni, ale o5! DMG - taka ista...
Nehovoriac o tom, ze stale ma ten utocny morf iba 5 many. Tym padom ho bude morphovat akurat clovek, ktory nema nabitia na stona. A kto nema nabitia na stona, mal by asi pouvazovat nad zmenou specky. Neviem ci ste spravili zmenu cisto z toho, aby sa nahodou nepovedalo, ze aj gangrel nedostal nieco nove. Co samozrejme nedostal, ale predsa len ten hrac ked vidi 3 zmeny v scriptovych novinkach, ktore zacinaju slovom Gagnrel, tak si hned povie - AHA! GMKA ROBIA AJ NIECO PRE MNA!
Smutne je len to, ze ked si to clovek vyskusa tak si povie - AHA! GMKA LEN CHCELI ABY SOM SI MYSLEL, ZE ROBIA AJ NIECO PRE MNA!.
Tak dufam ze mi date zase ban na mesiac, lebo som povedal trosku drsnejsiu kritiku.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Taky jsem si myslel že gangrel jako specka na morf by měl být jediný schopný kouzlit v morfu a měl by moct používat vše jako jediný z vampů. Má být v morfu přece jen nejlepší a nepoužitelný v člověku... ale má jen dmg. Jediné + co má proti ostatním speckám je to šlapání pastí, ostatní specky zase můžou kouzlit. Je třeba se s tím smířit.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Dostaly se ke mě nějaké drby, že na haluze má pomoc Cleric, ale nevím co je na tom pravdy. Zkus to prověřit, třeba to vyřeší tvůj problém s stáním na trhu.

GC nebude, možnost odstranit haluze možná nějak v budoucnu. DMG zvýšena byla u high útočných morphů. Samozřejmě jestli čekáš DMG jako v stone/top, tak to se nedivím že plakáš zklamáním, přičemž si ani nedělám moc velké iluze o tom jakým stylem jsi to testoval...
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Tak ono je rozdiel zobrat mu kuzla, ja chapem ze ked si vsetko poparoval, usumil a umlatil zaroven, bol to trochu overboost. Na druhu stranu je to UPIR. Upir je tvor vysoko inteligentny, najvacsi predator. Taketo spracovania nepriatela by mu malo byt svojske od podstaty bytia. Je jedno ci je modry zeleny alebo cerveny.
Ale to nema nic s tym, ze povolanie ktore dokaze namiesat vsetky lektvary na svete, a ma 75 magery, si nedokaze ci uz kuzlom, alebo svojim namiesanim lektvarom, vyliecit halucinacie .... To je jak keby povies warriorovi, ze je moc slaby na to, aby nosil dve zbrane naraz. Alebo povedat necromancerovi, ze sumy ktore vyvola nemoze ovladat.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Kesemot píše:Chlapci apelujem na gccko u gangrela. Normalne si tu poplacem teraz. Vazne????????????? Vazne musim po dungu cakat 15 minut, aby som mohol odkopnut z trhu???. Lebo kym mi neprejdu haluze, nemozem si zrovnat staty.
Pripajam sa k napadu... v haldach hrat to sa fakt neda... zruste mu AGILITY boost a dajte moznost GC a je to...
btw zda sa mi ze sa zvysila dmg tym utocnym morfom... ale nie som si tym na 100% isty
Raziel píše:Taky jsem si myslel že gangrel jako specka na morf by měl být jediný schopný kouzlit v morfu a měl by moct používat vše jako jediný z vampů. Má být v morfu přece jen nejlepší a nepoužitelný v člověku...
uf si sa zblaznil asi :D zda sa ti, ze warior destro moze castit daco? moze resovat ked zlozi dole brnko a zbran? ma war 100 hid 100 stealth a 85 heal?
uz dost, gangrel je teraz akurat silny, az dost... jedine mu akurat pridat pitie GC, inak si myslim, ze by sa mal gangrelovi zrusit ress z hlavy a ponechat moznost len palice...
Ocroc píše:Dostaly se ke mě nějaké drby, že na haluze má pomoc Cleric, ale nevím co je na tom pravdy. Zkus to prověřit, třeba to vyřeší tvůj problém s stáním na trhu.
GC nebude, možnost odstranit haluze možná nějak v budoucnu. DMG zvýšena byla u high útočných morphů. Samozřejmě jestli čekáš DMG jako v stone/top, tak to se nedivím že plakáš zklamáním, přičemž si ani nedělám moc velké iluze o tom jakým stylem jsi to testoval...
ano kleric pomoze, ale nie v kazdej vyprave je klerik no...
radsej by som prisiel o moznost resu z hlavy a agility boostu aby som mohol pit GC... ked uz sa ma robit nejaky Q na zrusenie hald, tak to som rad, ale to rovno povolte GC :)

Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

GC by bol prebost pre vampa ale cas s5 sa tu spominala moznost vyuzitia mystiku(povedzme raz za 5-10 min zhodit haluze)
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Když už je tu živá diskuze tak bych se rád zeptal GM na pár věci :)

1) Již jsem se jednou ptal na zvýšení healu u tremere - jak bylo slibováno v novinkach.
2) Fakt se neuvažuje o těch šperkovnicich? Kdyť by to nebyl tak moc přeboost, lidi kteří toho vampa neběhají tak často by to určitě ocenili protože těch horizitů nemají plnou zadnici.
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Taky se přidávám. Je to úmysl nebo dočasná nedodělávka, že jako tremer

1) nemůžu s mystikem kouzlit sumy?
2) nemůžu v morfu házet explozi? Prý to kouzlo nemám v knížce
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Zobrat gangrelovi ress z hlavy? Strigwire, skus prosim nemysliet, pretoze pokus s myslenim nevyšiel ;). Problem s haluskami? Co tak sa naucit kde su a obchadzat tie miesta alebo ich preportit? Ale to by chcelo mysliet a nie kazdy to dokaze, zial :(.
Strigwire ak chces mystik tak v com je problem, vykup par killov a mozes ho ... nic zlozite ;). Alebo dufas v stone impa so zrychlovatkom v PVP a budes davat IK na 2 rany? :D zeby som sa trafil? :D PVP bez equipu a nadavky, ze niekto nosi shit equip ked ma plne securky :)?

A ano, utocny morf bol posilneny ;)
Odpovědět