Bowcraft a šípy
Bowcraft a šípy
Ahojte, měl bych dotaz. Asi tři dny se snažím vyhnat skill bowcraftingu na 17.8%,a bych se mohl zásobovat šípy, což se mi konečně po dlouhých strastech povedlo. Jenže je to hrůza. de facto to dělám po jednom kuse a i tak mám obrovský odpad. nemluvě o tom, že to dělám radeji jeden po druhém = z banky vytáhnout jedno pírko a jeden dřík a kombinovat a furt do kola. Nemáte radu, nebo skriptík do Feny... tohle je fakt maras. (Nejsem taký skilla, abych si chodil farmit šípy na monstrech...). Díky za Vaše rady...
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Konrad von Carstein: "Postavte se mi a pociťte můj hněv..." (one bat short of belfry)
Re: Bowcraft a šípy
UPDATE: nechal jsem si v báglu všechny dříky a jen přihazuju jednotlivá peříčka a vyrábím. je to sice o třetinu míň roboty, ale i tak je to na bednu. Každopádně mi za tu chvíli skill pokročil celkem solidně.Nemáte na to někdo script, nebo radu, jak udělat makro? Díky
Vlad von Carstein: "Přidejte se ke mě a služte mi v životě, nebo se mi postavte a služte mi ve smrti"
Zkus pohledat na http://www.ultima.smoce.net/.
Nebo si stáhni Yoko Injection. Je to podobné feně (předchůdce) ale stále samozdřejmě funkční a na netu je zveřejněno více scriptů než na fenu. Doporučuju Mrakospashovu pavučinku.
Nebo si stáhni Yoko Injection. Je to podobné feně (předchůdce) ale stále samozdřejmě funkční a na netu je zveřejněno více scriptů než na fenu. Doporučuju Mrakospashovu pavučinku.
Hoj, ok. super. díky. mrknu na to...