PK
Re: PK
Mňa vždy vykempili Law pred hb 

Já měl strach z Adušky:(
Lord Stoupa 

Já se bál vždycky PKček jako například Wraith, Zombie, Skeleton a Liche toho jsem se bál ze všech nejvíc.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Neměl jsem rád krtečka a na druhou stranu nikdy mi nevadilo potkat delarocka. Ne že by mě nesundal, ale aspoň to hrál spíš pro zábavu.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Neříkám, že ve zlém --- jen nevícHelloween píše:Na Alasseu vzpomínám v dobrým....zabil, vzal si pár regů a spokojeně odešelArdent píše:Nejvíc Alasea a nejméně Fiftyn
Noobikem navždy :)
Tombstone to jse m vzdycky nechapal ten musel mit snad 20 externich programu jinak to nebylo mozny.
Nikdo nezmínil nejlegendárnější PK - Falcon. Dále pak Tragedy + VencaUltra, Mrs. Azzizel. Později potom PK od praetorians - Boban of Lat-nam, na jména ostatních si nevzpomenu - ale z hráčů GD, Barrin, Morf a spol, pořípadě v jednu dobu Schyzofrenici. Super byl taky Bagheera s Feydem - ti nehráli tak dobře, ale byla s nima sranda. A samo Hydra, by mě zabil, kdybych si na něj nevzpomněl
.
Ostatní PK byli jen odvárkem..
Ještě jsem si vzpomněl, z pozdější doby - Wětev a Nycte - zbytek ubozí žabaři.

Ostatní PK byli jen odvárkem..
Ještě jsem si vzpomněl, z pozdější doby - Wětev a Nycte - zbytek ubozí žabaři.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Takže jako vytahovačka, kdo zná nejstarší pk?
Nevim proč, ale hrozně si stále pamatuju pk jménem Nesmiřitelný. Možná to byla i lama, to nevim, ale jméno super :p
Jinak v začátcích pro mě byla postrach samozřejmě guilda -+Angels+- "čau Bene :p"

Nevim proč, ale hrozně si stále pamatuju pk jménem Nesmiřitelný. Možná to byla i lama, to nevim, ale jméno super :p
Jinak v začátcích pro mě byla postrach samozřejmě guilda -+Angels+- "čau Bene :p"
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ty aby sis nerejp
on myslel -DjW-

Je to kolik? 10 let zpatky? Opravdu uz si to nepamatuji presne, ale obcas si na ne vzpomenu i ted.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
Petovi se rozjasnila jiskricka v oku, tak musel hned napsat :p
Nycte Nycte Nycte to bylo aspon PK...pak asi Delarock , Skuller a pak nějaký kámos Nycteho ale to jmeno si uz nepamatuju .....(omlouvam se jestli jsem ty jmena spatne napsal , prece je to jen uz doba) . Rád si vzpomenu na svoje kamarády z LAWu Godd , Nyct , Soul ,Ptah , Lolin =)
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*