PvP baraky - dvere, odlog sochy...

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: PvP baraky - dvere, odlog sochy...

Příspěvek od Empair »

Breezeway píše:
Empair píše:
Breezeway píše:Mezibarákové porty v budovách omezit na jeden v obyčejném baráku a tři v guildhouse.
to zní fajn, doufám že pak guildám zaplatíš ty drobné co je stálo vytvoření toho systému ...
Ne proč ? To propadne peklu ..... :lol:
pravda proč nesmazat několikaletou práci úspěšných guild ...
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Empair píše: pravda proč nesmazat několikaletou práci úspěšných guild ...
Práci? A já měl za to, že je to hra.....co budeš dělat, když DP skončí? Budeš požadovat majetek, který jsi x let střádal :oP :oP
Nežer tu hru tak :twisted:
Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Empair píše:pravda proč nesmazat několikaletou práci úspěšných guild ...
Změna je život ... :lol: ... Proboha nežer to tak. Byla otázka času kdy se začne zneužívat tenhle přepravní systém spolu s bez pravidlovými baráčky. Už zavedení baráčků bez pravidel byla chyba. Odlog sošky, no dejme tomu. Prostě se dobrá myšlenka zvrhla v chybu a je třeba ji napravit.

Jedna zkušenost: Běžím s morflou wampírkou okolo takového baráčku. Portem přiskočí do baráku PK nekro, otevře dveře a jde po mě. Budiž vše OK. Ale je to vemeno. Dostane dvě facky a 3 hp zaběhne do baráku, zavře dveře a prý "Smuuuula". S větou "příště tě dostanu" zmizí portem. Přijde to někomu normální? Na DP už jsem si zvykla na hodně prasáren, takže jsem to ani neřešila.
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.

Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Breezeway píše:
Empair píše:pravda proč nesmazat několikaletou práci úspěšných guild ...
Změna je život ... :lol: ... Proboha nežer to tak. Byla otázka času kdy se začne zneužívat tenhle přepravní systém spolu s bez pravidlovými baráčky. Už zavedení baráčků bez pravidel byla chyba. Odlog sošky, no dejme tomu. Prostě se dobrá myšlenka zvrhla v chybu a je třeba ji napravit.

Jedna zkušenost: Běžím s morflou wampírkou okolo takového baráčku. Portem přiskočí do baráku PK nekro, otevře dveře a jde po mě. Budiž vše OK. Ale je to vemeno. Dostane dvě facky a 3 hp zaběhne do baráku, zavře dveře a prý "Smuuuula". S větou "příště tě dostanu" zmizí portem. Přijde to někomu normální? Na DP už jsem si zvykla na hodně prasáren, takže jsem to ani neřešila.
BUUUUUUUUU ja nemam na porty zmazte ich vsetkym!
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

Breezeway, Halloween, je vidět, že jste nidky v životě ve hře nic takovýho nepostavili, ani na to nešetřili, jinak byste takovýhle sračky nepsali (bez prominutí). My, kteří tu hrajeme a chceme nadále hrát, samozřejmě nám takovéhle diktátorské praktiky vadí, proto jsme se ozvali. Mě nezajímá, že loguješ 2x týdně a je ti hra u pr...., o to to sou ještě blbější kecy. Když tě hra nezajímá, tak se k tomu ani nevyjadřuj.

PS: (Halloween) Stejně si myslím, že kdyby ti GM měli mazat banku (náš příklad, kdy nám GM zákroky znehodnotily okolo 40 soch) tak je tu do 5m tvůj brečící topik ;-)
Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Sikulka píše:BUUUUUUUUU ja nemam na porty zmazte ich vsetkym!
To že bučíš znamená, že si vůl ? :oP

Mě jsou ty vaše porty naprosto ukradené :lol: klidně si s nimi vydlážděte baráky i na střeše a stěnách :) Mě vadí zbabělci co se schovávají za vychytávku ve hře, že ? :evil:

Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Igelit píše:Breezeway, Halloween, je vidět, že jste nidky v životě ve hře nic takovýho nepostavili, ani na to nešetřili, jinak byste takovýhle sračky nepsali (bez prominutí). My, kteří tu hrajeme a chceme nadále hrát, samozřejmě nám takovéhle diktátorské praktiky vadí, proto jsme se ozvali. Mě nezajímá, že loguješ 2x týdně a je ti hra u pr...., o to to sou ještě blbější kecy. Když tě hra nezajímá, tak se k tomu ani nevyjadřuj.

PS: (Halloween) Stejně si myslím, že kdyby ti GM měli mazat banku (náš příklad, kdy nám GM zákroky znehodnotily okolo 40 soch) tak je tu do 5m tvůj brečící topik ;-)
Přestaň se chovat jako dítě co mu někdo na pískovišti rozšlapal bábovičky. Až se přestanete chovat jako dobytek a vychcánkové, tak nikdo proti nic mít nebude.

Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Igelit píše:Breezeway, Halloween, je vidět, že jste nidky v životě ve hře nic takovýho nepostavili, ani na to nešetřili, jinak byste takovýhle sračky nepsali (bez prominutí). My, kteří tu hrajeme a chceme nadále hrát, samozřejmě nám takovéhle diktátorské praktiky vadí, proto jsme se ozvali. Mě nezajímá, že loguješ 2x týdně a je ti hra u pr...., o to to sou ještě blbější kecy. Když tě hra nezajímá, tak se k tomu ani nevyjadřuj.

No vzhledem k tomu, že neumíš ani napsat správně můj nick....to totiž dokážou opravdu jen náctiletí a nebo s menším IQ(zvlášť když cituješ a máš ho před nosem...měl by jsi jít asi na oční) ale budiš, už jsem si zvykl....ale k tématu....ať mi banku smažou a třeba u všech postav, protože v bance nemám ani Ň a nikdy sem neměl....
To že žiješ jen UO a spousta dalších mi je fakt líto.... Kdysi sem to taky žral totálně do mrtě...seděl sem u toho i 10 hodin denně. Postupem času sem ale zjistil, že hra ti nezaplatí nájem, nenakrmí potomka a věčný sezení u PC nedělá dobrotu ve vztahu....
Takže to že máš imaginární majetek je hezké, ale je jen bohužel postaven z pixelů.....smutné že? :)
Igelit
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Igelit »

Helloween píše:
No vzhledem k tomu, že neumíš ani napsat správně můj nick....to totiž dokážou opravdu jen náctiletí a nebo s menším IQ(zvlášť když cituješ a máš ho před nosem...měl by jsi jít asi na oční) ale budiš, už jsem si zvykl....ale k tématu....ať mi banku smažou a třeba u všech postav, protože v bance nemám ani Ň a nikdy sem neměl....
To že žiješ jen UO a spousta dalších mi je fakt líto.... Kdysi sem to taky žral totálně do mrtě...seděl sem u toho i 10 hodin denně. Postupem času sem ale zjistil, že hra ti nezaplatí nájem, nenakrmí potomka a věčný sezení u PC nedělá dobrotu ve vztahu....
Takže to že máš imaginární majetek je hezké, ale je jen bohužel postaven z pixelů.....smutné že? :)
To, že mě tu osočuješ z toho, že mám IQ náctiletého, kvůli tomu, že jsem spletl jedno písmenko v tvým nicku a to, že tady nesmyslně spojuješ hru s reálem, jen poukazuje na to, jak jsi hrozně hloupej a nemáš k mému tvrzení co pádnýho a smysluplnýho napsat.

PS: Malá gramatická poznámka: Budiž se píše s ž. ;-)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Přestaň se chovat jako dítě co mu někdo na pískovišti rozšlapal bábovičky. Až se přestanete chovat jako dobytek a vychcánkové, tak nikdo proti nic mít nebude.

tru dat ^
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Breezeway píše:
Sikulka píše:BUUUUUUUUU ja nemam na porty zmazte ich vsetkym!
To že bučíš znamená, že si vůl ? :oP

Mě jsou ty vaše porty naprosto ukradené :lol: klidně si s nimi vydlážděte baráky i na střeše a stěnách :) Mě vadí zbabělci co se schovávají za vychytávku ve hře, že ? :evil:
to je ten rozdiel ty chces zmazat gaty z normal modrych barakov (modre gaty) tie kde sa prasi nech zmazu alebo zakazu zabiehanie alebo cokolvek co GM napadne ...
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Breezeway píše:Bezpravidlové baráky smazat a zrušit. Mezibarákové porty v budovách omezit na jeden v obyčejném baráku a tři v guildhouse. A máte po problémech. Stejně s tímhle "dopravním systémem" akorát prasíte.
Jo presne..Ja bych ty internety zakazala... Drz se prosim diskuzi pod clankama na ona.dnes.cz. To bude asi pro spolecnost nejprinosnejsi.
Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Sir Artuhr píše:......diskuzi pod clankama na ona.dnes.cz.......
Teda nevěřím svým očím kam se všude musíš nacpat aby si ukojil své ego :D

Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

koukám že to tu je zase samý znalec dané problematiky.. :clap:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Breeze, píšeš tu akorát kraviny, proto tě poslal na ten portál, kde píšou kraviny všichni.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Prafotr Morava píše:Breeze, píšeš tu akorát kraviny, proto tě poslal na ten portál, kde píšou kraviny všichni.
Ale jdi ty brepto :)

Spíš mě udivilo, že takový mistr světa zabývá něčím takovým. Byla jsem se tam mrknout a nestačila žasnout :shock: Ale k němu to sedí :P Jak se říká svůj k svému.

Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Mozna by to akorat chtelo zacit trosku premyslet i v jinych rovinach, nez tim svym pohledem.
To ze jezdim kolem bordelu a vim ze tam je, jeste neznamena ze ho navstevuju ze.
A uplne stejne to plati pro tve vyjadreni k problematice tohodle topiku. Tak byl muj post zamyslen. Moje chyba priste na tebe radsi polopaticky.
Breezeway
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Breezeway »

Na DP mě vždy bavilo, jak tu někteří jedinci až hystericky reagují, když se do nich začnete strefovat :)

Arture, neboj, pochopila :wink: ale to by zase nebyla taková sranda :) Promiň :)

Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Breezeway, chápu tvůj pohled na věc. Jednou tě nějakej blbec támhle pojel u svýho baráku a použil k tomu možná i gatu. Tebe to samozřejmě rozzlobilo, protože to nebylo fér. Ale kdyby se tyhle gaty smazaly slušnejm hráčům, bylo by to fér? Asi jo. Hlavně že se jim směješ, že tu hru moc žerou, protože protestujou proti tomu, že jim chceš vymazat hodiny a hodiny už tak ztracenýho času. Když je to jenom hra, ve kretý neni podstatný cokoliv řešit, tak si ten barák označ v mapě jako PK barák a vyhejbej se mu.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

To by bylo moc jednoduchý řešení a nebylo by třeba ho tu rozpitvávat.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Odpovědět