Je nastaveno neútočení měštáků na šedáky správně?
Je nastaveno neútočení měštáků na šedáky správně?
Zdravím,
mám zrovna šedou karmu tak sem si to chtěl zkusit. A měšták mě zguardil jak jsem probíhal kolem. Má to takhle fungovat ? Že mě sice nestřelí ale stráže zavolá ?
mám zrovna šedou karmu tak sem si to chtěl zkusit. A měšták mě zguardil jak jsem probíhal kolem. Má to takhle fungovat ? Že mě sice nestřelí ale stráže zavolá ?
Re: Je nastaveno neútočení měštáků na šedáky správně?
Urcite si nemel flag criminal, popr morph?
Určitě ne, než jsem šel, tak jsem se ještě díval jestli nejsem crim, to by byl pak houby test:).
Ale zkusil jsem to tedka znova a i když sem kolem něj běhal nějakou minutu tak nic. Tak nevím čím to bylo. Karmu sem nikde nesbíral. Každopádně jak sem promluvil tak stráž sice nezavolal, ale pro změnu na mě naportil a střelil si do mě
Ale zkusil jsem to tedka znova a i když sem kolem něj běhal nějakou minutu tak nic. Tak nevím čím to bylo. Karmu sem nikde nesbíral. Každopádně jak sem promluvil tak stráž sice nezavolal, ale pro změnu na mě naportil a střelil si do mě
To buď rád,to já jsem za pk prudiče probíhal mimo gz a mimo gz mě sundal.. samozřejmě že se Prudič nemůže ani resnout u kříže.. takže pro wizzyho: Tos vychytal brácho,to si zabil
Tak to je do nebe volající, že tě měšťák zabil když kolem něj běžíš za Pk a ještě jsi prudič. Bych obepsal všechny Gmka ať to okamžitě opraví.Dominik píše:To buď rád,to já jsem za pk prudiče probíhal mimo gz a mimo gz mě sundal.. samozřejmě že se Prudič nemůže ani resnout u kříže.. takže pro wizzyho: Tos vychytal brácho,to si zabil
Viď? neměl mimo gz co dělat snad ne? Kolik ti je vůbec? takhle by to napsal můj kluk )))Qvido píše:Tak to je do nebe volající, že tě měšťák zabil když kolem něj běžíš za Pk a ještě jsi prudič. Bych obepsal všechny Gmka ať to okamžitě opraví.Dominik píše:To buď rád,to já jsem za pk prudiče probíhal mimo gz a mimo gz mě sundal.. samozřejmě že se Prudič nemůže ani resnout u kříže.. takže pro wizzyho: Tos vychytal brácho,to si zabil
Ty máš přítele ?
Tím klukem asi myslel někoho kolem 8 let ...(synátorem)
Zadal som si quest na mesomela... v TK a gard ma po skoku okamzite zabil ... presiel som rewardou a skocil do britu
Jo to myslím.. bude chytračit akorát.. Logicky nemá "městská stráž" dělat něco mimo GZ "města", ale na to je asi MR. Qvido kráááátkejbalík píše:Tím klukem asi myslel někoho kolem 8 let ...(synátorem)
Kdyby ho tam nejakej chytrolin nevylakal tak tam nebude.
Nechápu to a tak se zeptám:
Jak to má tedy fungovat?
-------když mám -6k fame, nemám criminal a ani morf,prudiče .........Městská stráž mě zabije a zgardí,
------když jsem šedý tak mě nezabije ?
Jak to má tedy fungovat?
-------když mám -6k fame, nemám criminal a ani morf,prudiče .........Městská stráž mě zabije a zgardí,
------když jsem šedý tak mě nezabije ?
j , ale nerikej mestakovi hi, vlastni zkusenost :p
a nemalo to fungovat tak, ze ak nemas criminal, murderer alebo prudic status, tak ta straz nezabije?
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ne, je to podle množství karmy, myslím pod 8 K (bez záruky) po tobě jde vždy
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
A neslo by to zmenit, aby utocila len na pk, prudica a kriminala?Dudek píše:Ne, je to podle množství karmy, myslím pod 8 K (bez záruky) po tobě jde vždy
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby ano, už by to asi fungovalo...
Prostě nechoď v inkrimovaných situacích do těchto míst a máíš klid ))
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
*cough cough* lakeshire?Nasoska píše:Kdyby ano, už by to asi fungovalo...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit