Blokovací sochy v bezpravidlácích
Re: Blokovací sochy v bezpravidlácích
Snad cokoliv jinýho by bylo lepší než tohle.
a proc to tak nepouzivate? na to by nikdo nerekl ani slovo, ale chci slysettvuj nazor...Igelit píše:Přehnaný to není, v gate systému máme 3 sochy a každá se otvírá 15s a otevřená vydrží asi 5 sekund. Jedinej důvod proč sme na tohle celou tu dobu šetřili a postavili to, je rychlej a flexibilní přesun, namísto používání run. V této situaci je pro nás rychlejší hodit si ty runy a celej ten komplex postrádá smysl a je k ničemu.balík píše:Tohle je přehnaný 40 soch v h****. Prostě si zavřeš dveře za modrákem, když zaběhneš a bojíš se smrti. Pro přesun to snad funguje ne?
Jojo, potom by ten modrak mohol skocit za tebou, a to by si nestihol prelognut, alebo zavolat kamaratov, ze?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Jojo, tohle by nás úplně zničilo a nejspíš bysme ty baráky pak nechali zalit betonem celý...Kesemot píše:Jojo, potom by ten modrak mohol skocit za tebou, a to by si nestihol prelognut, alebo zavolat kamaratov, ze?
Wallace: Nepoužíváme co? Předpokládám že po zaběhnutí hned zavřít dveře, aby se tam modrák nedostal. A jeden jedinej rozumnej důvod proč bysme to měli dělat? Že tam umřelo 5 modráků týdně byla jistě tragédie a lidem co tam opakovaně zaběhli a opakovaně umřeli, asi není pomoci (nebo teda je - viz sochy, že?). Normální člověk co tam jednou umřel a viděl co se tam všechno může dít, tam prostě už podruhé nepůjde. A nebo půjde, ale s větší partou. Kolikát nám tam zaběhlo 5 modráků a rozsekali nás na kousíčky a ještě to tam kempili se sumama, zdma a podobně. Brečeli jsme snad? No nebrečeli, protože jsme to brali jako součást hry, když je to bezpravidlák, můžeš si tam prostě dělat co chceš, ať už jsi majitel domku nebo ne. Holt když zaběhnem do baráku tak je to prostě šlus, ende, stejně jako když zaběhne modrák do GZ, obě strany jdou dál jen na VLASTNÍ nebezpečí. Je to tak prosté, že se divím, jak to stále někdo nemůže pochopit.
Ja neviem ci si vazne taky arogantny, ze si myslis, ze budes mat nejake vyhody, ked hras za pkcko, alebo si proste iba primitiv... Je samozrejme jasne, ze pkcko bude mat hru tazsiu, s tym si vsetci odjakziva robili pkccka, ratali s tym. Nikoho ineho som tu za to pkcko nevidel tolko plakat, ako teba a tvoju guildu. Ked niekto hral pkccko, tak to hral s tym, ze ano bude to mat tazsie, ano bude musiet vkuse refovat, ano bude mat nevyhody voci modrakom. Tieto pkccka uznavam, lebo nepotrebuju plakat na forku uplne za vsetko. Ak si neni schopny hrat pkccko, a neplakat pri tom na forku, tak si nechaj smrazit pk postavy, gmka ti odoberu bezpravidlovy status domu, a mozes si medzi gatami behat 24/7 bez timeru. A hlavne si vymen plienky a svoju guildu si premenuj z Hated na Laghed At. Dakujem za pozornost
Imma keep it real with ya.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Pořád nechápu srovnávání GZ a only PK gate, někdo si nějak nevšiml, že to PK do GZ může!!!
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem tím jednu konkrétní osobu, jinak taky ahoj.
P.S. neměl by jsi si udělit ban za OT?
P.S. neměl by jsi si udělit ban za OT?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Tak si nechajte odobrat status bezpravidlaka a vyuzivajte to len na transport a nie na zabiehanie... Po takejto zmene sa status dal urcite zmenit, teraz neviem, ale snad to pojde A pre istotu nech ma kluc od domku len gm a hodte tam runu blue gyldy na kop von, to vam staci
Po te zmene jsme zadali o odebrani statusu bezpravidlaku a zruseni soch, ale v domku v cove a v buxu ten bezpravidlak zrusenej nebyl..Polarka píše:Tak si nechajte odobrat status bezpravidlaka a vyuzivajte to len na transport a nie na zabiehanie... Po takejto zmene sa status dal urcite zmenit, teraz neviem, ale snad to pojde A pre istotu nech ma kluc od domku len gm a hodte tam runu blue gyldy na kop von, to vam staci
Proč skončilo opět regulérní téma k diskuzi v pokecu? Předložili jsme tu spoustu argumentů, proč by ty sochy měly být zrušeny a bohužel jsem tu neviděl žádné vyjádření ani snahu GM o nějaký kompromis, aby obě strany byly spokojené...
mas tu argumenty proc byly zavedene.. kdybyste neprasily , nedelali a zneuzivali gate system zadne sochy nemas
oni to nazivaju vyuzitie herneho nastaveniaWallace píše:mas tu argumenty proc byly zavedene.. kdybyste neprasily , nedelali a zneuzivali gate system zadne sochy nemas
No tak samozřejmě. Argumenty jsem tu dal víc než dobré...Sikulka píše:oni to nazivaju vyuzitie herneho nastaveniaWallace píše:mas tu argumenty proc byly zavedene.. kdybyste neprasily , nedelali a zneuzivali gate system zadne sochy nemas
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Možná proto, že ta změna se udělal, aby ti, co zneužívají bezpáteřně systém, nebyli spokojení. Argumenty jste nedali, pouze jste tu napsali popis, jak situaci vidíte vy.Igelit píše:Proč skončilo opět regulérní téma k diskuzi v pokecu? Předložili jsme tu spoustu argumentů, proč by ty sochy měly být zrušeny a bohužel jsem tu neviděl žádné vyjádření ani snahu GM o nějaký kompromis, aby obě strany byly spokojené...
Jinak k topicu
Game Master (dále jen GM) je na serveru Dark Paradise nejvyšší autoritou.
Rozhodnutí GM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná.
GM může rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hry.
Jinak je pravda, že než k tomuto kroku došlo, mohlo přijít prvně varování před tím, co děláte.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
GM nemusí varovat...to je tvoje mínus a tvoje věc, jak ty se chováš a oni podle toho reagují, jejich povinnost není ukázat ti prstíkem (ty ty ty) že to co děláš je špatný a nelíbí se jim to. To co ve hře děláš, tak děláš vědomě a víš o tom.....Prafotr Morava píše:Možná proto, že ta změna se udělal, aby ti, co zneužívají bezpáteřně systém, nebyli spokojení. Argumenty jste nedali, pouze jste tu napsali popis, jak situaci vidíte vy.Igelit píše:Proč skončilo opět regulérní téma k diskuzi v pokecu? Předložili jsme tu spoustu argumentů, proč by ty sochy měly být zrušeny a bohužel jsem tu neviděl žádné vyjádření ani snahu GM o nějaký kompromis, aby obě strany byly spokojené...
Jinak k topicu
Game Master (dále jen GM) je na serveru Dark Paradise nejvyšší autoritou.
Rozhodnutí GM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná.
GM může rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hry.
Jinak je pravda, že než k tomuto kroku došlo, mohlo přijít prvně varování před tím, co děláte.
Stejně tak, když někdo úmyslně prasí, buguje, zneužívá herní systém a já nevím co....
Tohle není argument.
Na druhou stranu, pokud nebylo porušeno vyloženě psané pravidlo, nějaké varování by bylo na místě.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Já na místě GM, bych ty hráče pomazal a zabanoval...kruciprdel, nejste tu nováčci a nějakej ten rok to hrajete, snad by ste měli být trochu rozumní a nechovat se jak idioti a ještě ze sebe dělat demety, že my nic, my muzikanti...Persefona píše:Na druhou stranu, pokud nebylo porušeno vyloženě psané pravidlo, nějaké varování by bylo na místě.
Mě připadne, že za tu dobu co zde jste děláte pořád ze sebe všici takový svaťoušky i když jste profláknutí a GM Vás znají jak vlastní fusekle....
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Že sis z mého příspěvku vybral jen tu poslední větu Citováním těch pravidel jsem dotyčným chtěl naznačit, že prskat sice můžou, ale neudělají s tím nic, jako tomu bylo vždycky.Helloween píše: GM nemusí varovat...to je tvoje mínus a tvoje věc, jak ty se chováš a oni podle toho reagují, jejich povinnost není ukázat ti prstíkem (ty ty ty) že to co děláš je špatný a nelíbí se jim to. To co ve hře děláš, tak děláš vědomě a víš o tom.....
Stejně tak, když někdo úmyslně prasí, buguje, zneužívá herní systém a já nevím co....
Tohle není argument.
Když už jsi u toho, tak GM defacto nemusí vůbec nic, dokonce ani být nestranné. Je to jejich server. Tohle se tu už řešilo tolikrát, že napsat xkrát, by bylo málo.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]