pk
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: pk
eh eh ehh hehhe vesele..
Omluvam se autorovy, ze to pisu sem, ale chtel bych neco pripsat do Kdo nema rad styl hry "hated" a dovoli si to dat najevo
Neznal jsem moc gm, ale treba Baltazar, Naja, Kaj si myslim, ze delali co jim libo a vsichni ste drzeli pysk. Kdo ne, tak by s nim rychle zametli a dovolavat se moralky/pravdy by ste mohli leda doma na wc
Osobne nemam v nicem rad hoaxe a nechtel sem, aby byl nekdy gm, ale doba je takova. Malo zapalenych lidi s casem na ktere je spoleh. Navic se ve sve praci vyzna i v tom jak se da podvadet a muze vam to trosicku pribrzdovat
Neznal jsem moc gm, ale treba Baltazar, Naja, Kaj si myslim, ze delali co jim libo a vsichni ste drzeli pysk. Kdo ne, tak by s nim rychle zametli a dovolavat se moralky/pravdy by ste mohli leda doma na wc
Osobne nemam v nicem rad hoaxe a nechtel sem, aby byl nekdy gm, ale doba je takova. Malo zapalenych lidi s casem na ktere je spoleh. Navic se ve sve praci vyzna i v tom jak se da podvadet a muze vam to trosicku pribrzdovat
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jaj mi zamkli vedlejší topik ... a v pokecu.. a zrovna jsem mohl diskutovat s kytičkou barvičkou fairy
a třeba zrovna Balt byl super ..
a teď jsme i něco jako sociální stigma
když jsme u toho sociálního, jaká sociální rovina se skrývá pod jistým nickem gm která nás "nenávidí"..
a je skrvna politicky korektní termín?!
a jaké výhody nám z toho vlastně plynou?!
Nenávist je hněv bezmocných. [D.Alphonse]
edit:
A Helloween má tři body a hk zdarma, to je snad poprvé co "brání" Hated proti cizímu zaujetí

a třeba zrovna Balt byl super ..

a teď jsme i něco jako sociální stigma

když jsme u toho sociálního, jaká sociální rovina se skrývá pod jistým nickem gm která nás "nenávidí"..

a je skrvna politicky korektní termín?!

a jaké výhody nám z toho vlastně plynou?!

Nenávist je hněv bezmocných. [D.Alphonse]

edit:
A Helloween má tři body a hk zdarma, to je snad poprvé co "brání" Hated proti cizímu zaujetí

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Má někdo fotku ardent?Její názory se mi líbí a sem na starší
Kdyby něco SZ nebo icq.

SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Mě už ve hře snad ani neuvidíš....neloguju....a když jo, tak si na 5 minut lognu iskara, jdu zabit par potvor a odlognu.....už mě to nebaví....Erik Nighelt píše: edit:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
to já hraju 24 hodin 7 dní v týdnu.. hlavně teď.. tak tě třeba někde vyčíhnuHelloween píše:Mě už ve hře snad ani neuvidíš....neloguju....a když jo, tak si na 5 minut lognu iskara, jdu zabit par potvor a odlognu.....už mě to nebaví....Erik Nighelt píše: edit:

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Třeba jo a třeba neErik Nighelt píše:to já hraju 24 hodin 7 dní v týdnu.. hlavně teď.. tak tě třeba někde vyčíhnuHelloween píše:Mě už ve hře snad ani neuvidíš....neloguju....a když jo, tak si na 5 minut lognu iskara, jdu zabit par potvor a odlognu.....už mě to nebaví....Erik Nighelt píše: edit:

napis mu na icq ked lognes trochu mu to ulahcitHelloween píše:Třeba jo a třeba neErik Nighelt píše:to já hraju 24 hodin 7 dní v týdnu.. hlavně teď.. tak tě třeba někde vyčíhnuHelloween píše:
Mě už ve hře snad ani neuvidíš....neloguju....a když jo, tak si na 5 minut lognu iskara, jdu zabit par potvor a odlognu.....už mě to nebaví....
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Jezdi na srazy a můžeš jí vidět i v rl podoběZola píše:Má někdo fotku ardent?Její názory se mi líbí a sem na staršíKdyby něco SZ nebo icq.

[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Na trabant srazy asi ne co?Prafotr Morava píše:Jezdi na srazy a můžeš jí vidět i v rl podoběZola píše:Má někdo fotku ardent?Její názory se mi líbí a sem na staršíKdyby něco SZ nebo icq.

SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Tak to som zvedavy ako ju chces dostat na zraz MG ;P Nejak mi unika, co by robila holka na zraze homosexualov :/Zola píše:Na trabant srazy asi ne co?Prafotr Morava píše:Jezdi na srazy a můžeš jí vidět i v rl podoběZola píše:Má někdo fotku ardent?Její názory se mi líbí a sem na staršíKdyby něco SZ nebo icq.
Že bych jí překecal na sraz MG?
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
uz nas odhalili...Zola píše:No přece by s náma probírala kluky neee?Ty trubičko
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.