Zbabrana praca...

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Zbabrana praca...

Příspěvek od Strigwyr »

http://imageshack.us/a/img827/3467/fzky.jpg

hovori same za seba 8) :clap:
nebolo by zle sa teraz priznat ako ste to s prepacenim "pohnojili" :) (okrem Qvida, jemu pochvala)

Aj ked ste sa "snazili" tak to nevyslo a ako som vravel aj na moje slova doslo :) hlavne ze ...
Tak co teraz? aj by som si dakedy zahral UO na DP ale nejak to asi nebude mat moc zmysel a PvP je kompletne zle...

Neberte to ako nejaku kritiku alebo ako urazku.. len som chcel upozornit na tu chybu na webe
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Zbabrana praca...

Příspěvek od Persefona »

Podívej se z okna, troubo, a už nikdy nevyhrožuj takovejma věcma, že by sis tu ještě zahrál, běhá mi z toho mráz po zádech
Acarus

Příspěvek od Acarus »

pohnojili sme to, Strygwir na hrad!
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

mozno mame vacsiu mapu. velkost != pocet hracov :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

V podstatě ač to dělám nerad a nikdy sem se Strigwyrem nesouhlasil, tak v tomhle budu muset souhlasit.
Současné online stavy hrářů mluví jasně.
_:Poslední aktualizace: 18.06. 23:30
Počet hráčů online: 56
Počet aktivních předmětů: 272761
Počet účtů: 7111
Počet NPC: 38152
Dark Paradise:
Čas aktualizace : 2013/6/18 23:39:14
Připojených hráčů : 54
Maximum připojitelných : bez omezení
Počet NPC : 40428
Počet předmětů : 3419953
Počet guild : 48

Je asi na místě se zamyslet, jak ten server vést a co udělat za další kroky......
Fairy
Nehraju!

Příspěvek od Fairy »

Sestavíme krizový poradní štáb a do čela jmenujeme vás dva. Gratuluji k vašim novým pozicím. Osobně dohlédnu na to, aby se tato žhavá novina objevila v zítřejším tisku na titulní straně.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Copak dostal jsi na HP malo ohlasu, tak to musis cpat i sem? Tvoje schopnost se porad nekam vtirat je opravdu neuveritelna. Tak uz konecne tahni. Nikoho jsi nezajmal, nezajmas a za par mesicu si bude mozna par lidi matne pamatovat kdo jsi byl.
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Jejda mane fireček nám odchází z DP??? No tak to abychom uronili všichni slzičku, jak nám bude tento "fajtmesiacepvpmajsterfizzvsechnysummybrecici" hráč chybět. :oops:
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Ano, můžeme po vzoru _ povolit veškeré prasení, relogování, vykrádání domů a smazat všechny blocky IP a hráči na chvíli přibudou. Nicméně to není směr kterým se chceme dát a jsme rádi i za ty víceméně slušné hráče, co hrajou 14 let starou hru i když je venku 35° a existuje nespočet F2P her v lepší grafice. Proto i když hráčů ubývá, neznamená to že by jsme více trpěli problémové hráče a dávali jim nižší tresty.

Nikdo svéprávný si ani nemůže myslet že by nějak ve větším přibývali nový hráči, UO už na jejich přitáhnutí prostě nemá. Vždyť i WoW, které je o 9 let mladší, ztrácí hráče již čtvrtým rokem rychlostí 1m/rok.
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

To je skandál :cry:
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Tak je plno lepsich hier a 98,6% novych hracov proces medzi skill<100 az skill = 100+ nebavi... A takisto zhananie celej dung vybavy o ktoru mozete lahko prist... Proste ak si tu chce hrac len obcas prejst dung, tak asi ten uvodny ceremonial skoro iste vzda :P
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Počkejte až _ někdy nepojede a podivejte se na status, myslel jsem, že takovej bůh jako Strigwyr už na to přišel.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Dudek píše:Počkejte až _ někdy nepojede a podivejte se na status, myslel jsem, že takovej bůh jako Strigwyr už na to přišel.
Suhlasim, ked _ nepojede, tak naozaj bude mat DP lepsi status, teda ak tu bude online aspon jeden hrac :P
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

V ste vendelíni, když _ nejede má ve statusu 50. Tak si to račte odečíst.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Dudek píše:V ste vendelíni, když _ nejede má ve statusu 50. Tak si to račte odečíst.
Tedka mel po 50 co sem koukal ... :)
ale pravdou je, ze je mozne ze maji vicero lidi online, dualy tam pry nejdou, i kdyz nekdo mi povidal ze tam frcej na 5+ clientech naraz. Ale nevim, ja tam klikal jen chvili, protoze mi tam pomahalo jedno GMko v zacatku.
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Nejde ani tak o počet hráčů jak o to, že PvP systém je tu tak zpackaný, že lidi už nechcou hrát ani frakci ani pk. PvP by měl spravovat člověk co ho aktivně hraje a né člověk co ho hrál za doby Eduarda Beneše.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

a on sa snad o to pvp aj niekto akoze stara? akoze clovek urceny specialne na pvp... a pokial viem tak nejaky ty frakcny hraci sa sem tam este najdu. "pvperov" co maju frakciu na bonusy do pvm a lognu raz za 3 mesiace s 6 dalsimi kamaratmi neratam.
ja som navrhoval vratit frakcne runy, len aby nekopali pkckam na hlavu. podla mna by to zvysilo pocet frakcnych, ptz vzdy sa najde niekto kto si rad pocka na zprasenie pkciek. co by zas mohlo viest ku zvyseniu poctu aktivnych pk, ktore by mali konecne proti komu hrat...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Demostenes
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Demostenes »

Dudek píše:V ste vendelíni, když _ nejede má ve statusu 50. Tak si to račte odečíst.
To klidne muze byt. Server posila kazdych cca 5 minut aktualni status online na web ve forme souboru. Pokud server nejede, tento se soubor se negeneruje (zustava porad ten posledni) a tedy na webu zustava posledni hodnota pred vypnutim serveru. Takze tolik ke konspiracnim teoriim.
Only Noob
Inkless
Inkless

Příspěvek od Only Noob »

Hlavně teďka ten rozdíl ve statusech obou servrů je daleko víc markantní..:P
Uganda
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Uganda »

Only Noob píše:Hlavně teďka ten rozdíl ve statusech obou servrů je daleko víc markantní..:P
Je no..... _ 78 teď a DP 44
Odpovědět