Blokovací sochy v bezpravidlácích
Blokovací sochy v bezpravidlácích
Zdravim, sice už je to nějakou dobu co se to zavedlo a já sem si už tak nějak zvykl, že nám to částečně zmrvilo náš gate systém a naučil jsem se tyto zmrvené baráky se sochama obcházet a vůbec je nepoužívat. Včera nám však do našich domečků přibyla další tato sympatická a "férová" vychytávka a já si tak říkám, jestli to už tak trochu nepřeháníte.
Stejně tak jsem si zvykl, že je PKčům už nějakou tu dobu házen nějaký ten klacík pod nohy, jakákoliv úleva nebo vyjití vstříc bylo snad naposled když se zaváděly PK rune booky. Tahleta změna (klacek pod nohy) se opět týkala výhradně naší gildy, protože jsme měli založený systém gate, na který jsme šetřili několik let. Píšu to v minulém čase, protože ta fexibilita v přesunu po světě (kvůli kterému jsme to zařizovali) už je pryč a minimálně polovina našich baráčků je odepsaná. Jelikož jsme asi jediná PK gilda, tedy jedna parta lidí, které se tohle dotklo, tak ten ohlas a nesouhlas s touto změnou není tak veký, ale chtěl bych vidět, kdybyste nějakým způsobem plošně zničili komplexy, baráky a gaty všech větších modrých guild. Možná byste si to ani nedovolili, popřípadě kvůli velké vlně nesouhlasu, byste nastavení vrátili zpět, nevím.
Proto bych chtěl apelovat na GM team, aby zvážili tuhle věc a nastavení navrátili do původního stavu. Nevím proč by měla naše gilda trpět kvůli neopatrným hráčům, co nám vlezou do bezpravidlového baráku s vědomím, že se k němu můžeme za velmi krátkou dobu vrátit s posilou a zabít ho. Kvůli tomuhle se to taky tuším zavádělo, neopatrnost modráků, na kterou jsme nespravedlivě doplatili my.
Už dávno jsme vzdali navrhovat nějaké úlevy pro PK v podobě reward, zkrácení respu hlídačů atd, tak nám aspoň projednou v něčem vyjděte vstříc...
Stejně tak jsem si zvykl, že je PKčům už nějakou tu dobu házen nějaký ten klacík pod nohy, jakákoliv úleva nebo vyjití vstříc bylo snad naposled když se zaváděly PK rune booky. Tahleta změna (klacek pod nohy) se opět týkala výhradně naší gildy, protože jsme měli založený systém gate, na který jsme šetřili několik let. Píšu to v minulém čase, protože ta fexibilita v přesunu po světě (kvůli kterému jsme to zařizovali) už je pryč a minimálně polovina našich baráčků je odepsaná. Jelikož jsme asi jediná PK gilda, tedy jedna parta lidí, které se tohle dotklo, tak ten ohlas a nesouhlas s touto změnou není tak veký, ale chtěl bych vidět, kdybyste nějakým způsobem plošně zničili komplexy, baráky a gaty všech větších modrých guild. Možná byste si to ani nedovolili, popřípadě kvůli velké vlně nesouhlasu, byste nastavení vrátili zpět, nevím.
Proto bych chtěl apelovat na GM team, aby zvážili tuhle věc a nastavení navrátili do původního stavu. Nevím proč by měla naše gilda trpět kvůli neopatrným hráčům, co nám vlezou do bezpravidlového baráku s vědomím, že se k němu můžeme za velmi krátkou dobu vrátit s posilou a zabít ho. Kvůli tomuhle se to taky tuším zavádělo, neopatrnost modráků, na kterou jsme nespravedlivě doplatili my.
Už dávno jsme vzdali navrhovat nějaké úlevy pro PK v podobě reward, zkrácení respu hlídačů atd, tak nám aspoň projednou v něčem vyjděte vstříc...
Re: Blokovací sochy v bezpravidlácích
Ještě jeden takový malý dodatek. Možná se to dotklo i více guild, nemám moc přehled, tuším že gilda Brotherhood tím byla postižena taky, možná ne tak moc jak my, ale v Cove tu sochu tuším mají taky. Co vy na to říkáte?
Ako som uz pisal davnejsie, keby ste neprelogovavali na ine chary, popripade nenaskakali na cloveka s dalsimi x kumpanmi, tak pohoda. Neviem, jak vam mohlo robit taky strasny problem dvere za sebou zavret a uz ich neotvorit. Pustili ste si jedneho a potom ste za nim zavreli. Takze mate len to, co ste si pytali. Tento krok GMok velice schvalujem.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Tady jde o to, ze jsme ty baraky staveli pro rychly presuny mezi lokacema. Kdyz jsme je postavili, zadny takovy prudici sochy neexistovaly, takze jsme ani nemohli vedet, co nam hrozi. Proste nam GMka znehodnotili asi 30 soch kvuli modrakum, ktery zabihali do cizich domecku...
Takovou míru tolerance k této guildě ze strany GM ohledně baráčků se jen tak nevidí. U někoho se udělá bezpravidlák i po jednom zaběhnutí. A to to byl novej barák za 5soch ...
Presne tak, ako jedina PK guilda partia, jak pises, ste si mali davat o to 5krat vacsi pozor, ci do tych barakov zabehnete.
Bezpravidlak se nikdy nikomu nedal za jedno zabehnuti (tim neomlouvam ty z nasi guildy, kteri zabihaji).balík píše:Takovou míru tolerance k této guildě ze strany GM ohledně baráčků se jen tak nevidí. U někoho se udělá bezpravidlák i po jednom zaběhnutí. A to to byl novej barák za 5soch ...
Ale tady jde o to, ze ty bezpravidlaky jsme tam meli davno predtim, nez vznikly ty sochy. Nam nevadi bezpravidlaky, nam vadi, ze se nemuzeme presouvat rychle z mista na misto.Kesemot píše:Presne tak, ako jedina PK guilda partia, jak pises, ste si mali davat o to 5krat vacsi pozor, ci do tych barakov zabehnete.
Bezpravidlak se nikdy nikomu nedal za jedno zabehnuti (tim neomlouvam ty z nasi guildy, kteri zabihaji).Tuzemacek píše:balík píše:Takovou míru tolerance k této guildě ze strany GM ohledně baráčků se jen tak nevidí. U někoho se udělá bezpravidlák i po jednom zaběhnutí. A to to byl novej barák za 5soch ...
Nebyl to můj barák tak mě to žíly netrhá. Ale dávají a to dokonce ani nemuselo k žádnemu boji ani dojit.
Ved preto ti hovorim Tuzemack, ze to mate za to, ze ste si tam pustili jedneho modraka, a naskakali ste mu cez gate na hlavu 3ja. Za to tam mate tie sochy. Keby to nerobite, ostal by vam iba bezpravidlak, bez sochy.
Ok, omlouvam se, nemam prehled o vsech bezpravidlacich.balík píše:Nebyl to můj barák tak mě to žíly netrhá. Ale dávají a to dokonce ani nemuselo k žádnemu boji ani dojit.
Takze rikas, ze mame trest za to, ze nam modraci lezli do domecku? To je spravedlnostKesemot píše:Ved preto ti hovorim Tuzemack, ze to mate za to, ze ste si tam pustili jedneho modraka, a naskakali ste mu cez gate na hlavu 3ja. Za to tam mate tie sochy. Keby to nerobite, ostal by vam iba bezpravidlak, bez sochy.
Tenhle argument je úplnej nesmysl a přesně o tom jsem psal. Je to jen a jen vina a hloupost toho dotyčnýho, že do bezpravidláku vleze, nikdo ho nikdy nijak nenutil. Od toho je to bezpravidlák, že se na něj nevztahují žádná pvp pravidla, takže pokud na něj za 15s přiletí gatama 10 pk, je vše naprosto v pořádku (dle pravidel).Kesemot píše:Ved preto ti hovorim Tuzemack, ze to mate za to, ze ste si tam pustili jedneho modraka, a naskakali ste mu cez gate na hlavu 3ja. Za to tam mate tie sochy. Keby to nerobite, ostal by vam iba bezpravidlak, bez sochy.
Roky to takhle fungovalo a nebyl nejmenší problém, to že tam někdo umře, je to jeho vina a měl by si na to příště dát pozor, ne že za něj GM udělá záplatu, na kterou doplatíme my, kteří za nic nemůžeme.
Ocividne ste to stale neni schopni pochopit Ano mas pravdu, nie je to proti pravidlam, preto nemate ziadny prohresok Konanie proti pravidlam -> trest v prohreskoch
Na tom není co nechápat, je to holej nesmysl. Já myslím, že kdyby ti GM nějakým podobným způsobem zničili něco co si dlouhou dobu vytvářel, byl bys první kdo by se na fóru ozval. Ale chápu, že nesnášenlivost a škodolibost vůči nám tě nutí reagovat, tak jak reaguješ .
kdyby ste ty baraky nezneuzivali k ruznym prasarnam, nemeli byste sochy, chces rychlej presun hracu? tak si z tech baraku nedelej holubnik a zakaz tam zabihat.... kdyby ste do tech baraku nezabihali mate po problemu, ale to ze vas trapi equip za 500 gp a zabihate tak to je vas problem, pokud vim mas moznost si gatu zdarma presunout jinam a sochy mas z duvodu ze nefunguji dvere na timer... je to vse o vas tak tu pls nemel hov...nejde o to ze tam zabijes modraka, ale o tom zabihani...... si to preber sam az to pochopis
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Dobře Vám tak!!!! Relog, šmírování a já nevím co dál.........
Už jen to, že máte baráky postavený kolem dungů a trackujete je kdo kde co se šustne je myslím dostačující argument.
A nechoď na mě s argumentem, že já nic, já muzikant!
Už jen to, že máte baráky postavený kolem dungů a trackujete je kdo kde co se šustne je myslím dostačující argument.
A nechoď na mě s argumentem, že já nic, já muzikant!
Máme ty baráky postavený stejně tak jako je můžou mít postavený modráci. Sice toho hraní o pk asi moc nevíš, ale tohle všechno je běžná činnost, kterou PK dělá.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Já ti to neberu, měj barák třeba v tramtárii, ale když to budeš zneužívat k šmírování u dubgů tak se nediv, že za takvý prasení a i jiný ti budou házet Gm klacky pod nohy....Igelit píše:Máme ty baráky postavený stejně tak jako je můžou mít postavený modráci. Sice toho hraní o pk asi moc nevíš, ale tohle všechno je běžná činnost, kterou PK dělá.
Bože.....chováte se jak prasata a ještě čekáte od GM soucit? Buď rád, že nejsem Gm, pač první co bych dělal, tak bych hledal cokoliv na vás PK, protože jste nepoučitelní a ne jen relogy.....
Být Tebou, mlčím a šoupu nohama....
Tam neslo o naskakanie PKciek na modraka ale o to, ze ked bol boj v domceku, tak ste mohli zdrhnut do gaty, vyliecit sa, skocit naspat a bojovat, zatial co modrí hrači tuto moznost nemali a nemohli ani kopnut, pretoze vam stacilo skocit, hodit harm a zas do gaty alebo dat kvf preliezt gatami a skocit az v momente kedy dopadlo. O zabiehanie tu vobec neslo, ze modrak leze to baraku je len jeho vlastne rozhodnutie a musi pocitat s rizikom.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Já bych jakýkoliv zabíhání totálně zakázal....pokud chceš PvP, hrej PvP a nezdrhej jak srab někam do domku....Mihal píše:Tam neslo o naskakanie PKciek na modraka ale o to, ze ked bol boj v domceku, tak ste mohli zdrhnut do gaty, vyliecit sa, skocit naspat a bojovat, zatial co modrí hrači tuto moznost nemali a nemohli ani kopnut, pretoze vam stacilo skocit, hodit harm a zas do gaty alebo dat kvf preliezt gatami a skocit az v momente kedy dopadlo. O zabiehanie tu vobec neslo, ze modrak leze to baraku je len jeho vlastne rozhodnutie a musi pocitat s rizikom.
I kdyby tam probihal turnaj v kostkách, tak je to jen a jen na vlastní nebezpečí toho dotyčnýho, kdo tam vleze. Nemůže se vymlouvat na to, že ho tam někdo nutil jít, tak proč za to máme trpět my?Mihal píše:Tam neslo o naskakanie PKciek na modraka ale o to, ze ked bol boj v domceku, tak ste mohli zdrhnut do gaty, vyliecit sa, skocit naspat a bojovat, zatial co modrí hrači tuto moznost nemali a nemohli ani kopnut, pretoze vam stacilo skocit, hodit harm a zas do gaty alebo dat kvf preliezt gatami a skocit az v momente kedy dopadlo. O zabiehanie tu vobec neslo, ze modrak leze to baraku je len jeho vlastne rozhodnutie a musi pocitat s rizikom.
To je jako by ti ti nekdo proklouzl do baráku, celej ti ho vykradl a ty za to byl ještě potrestanej.