Vampire
Re: Vampire
kdyz to bude stat 3x otrava a rozpadnuti mystiku, klidne
ak to da 10x dedly tak kludneWallace píše:kdyz to bude stat 3x otrava a rozpadnuti mystiku, klidne

U Shamana sa rozbehla diskusia na temu kopania mapiek v morfe, neplanuje sa u Vampa? predsa len myslim si ze Gangrel v humanovi by mal dost problem, a morfovat na mapu lvl 1,2,3 zakazdym kvoli vykopaniu asi velky zmysel nema. (viem ze sa to uz jedneho casu preberalo).
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mapy lvl 1,2,3 by si si ako gangrel mohol podla mna kludne dat aj v tom low a medium horizite, ktory ti zostane ako odpad z nabijania/morfovania, takze remorf na vykopanie by ti nemusel robit taky problem. ale ja gangrela nemam, a kedze gangrel je jediny vamp, tak sa asi budu musiet vyjadrit iny odbornici na tuto tematiku...
ale inak preco nie. gangrel ma uz tolko vyhod a ustupkov ze by mohol kludne aj miesat v morfe, tak preco nie kopanie mapiek...
ale inak preco nie. gangrel ma uz tolko vyhod a ustupkov ze by mohol kludne aj miesat v morfe, tak preco nie kopanie mapiek...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Bylo by určitě fajn, kdyby to kopat v morfu moh, dalo by se to chodit ve stonovi a bylo by to na chvilku. Co si budem povídat, asi neni jedinej gangrel s miningem, kterýmu by se to nehodilo. Ale stejně tak neni až tak strašnej problém lvl 1 dávat v zelenym krystalu při nejsilnější potvoře skeletonu knightovi a lvl 2 pak v tom medium horizitu. Nevim, jestli někdo zatouží i po vyšším levelu, v T2A neni gangrel tou postavou, kterou bych si vybral na střet s PK.
Mám gangrela s miningem a mapky chodím stejně s prskem ... je to mnohem rychlejší.Persefona píše:Bylo by určitě fajn, kdyby to kopat v morfu moh, dalo by se to chodit ve stonovi a bylo by to na chvilku. Co si budem povídat, asi neni jedinej gangrel s miningem, kterýmu by se to nehodilo.
Takže vamp mystik už nebude dávat fame (resp. už nedává)? Díky
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
dava
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
No gangrelovi určitě neShadowsong píše:dava

edit: resp. určitě to nedává v human formě stejně jak to fungovalo dříve a v morfu použít nejde
leesil videl si nekde napsane ze to v morfu funguje? precti si nejdric neco , pak se vyjadruj, at z toho nemas hov,..
Přidává i gangrelovi. Využití v morphu se plánuje.Leesil píše: No gangrelovi určitě ne :D
edit: resp. určitě to nedává v human formě stejně jak to fungovalo dříve a v morfu použít nejde
Myslím, že tu ze sebe děláš akorát hlupáka - já se normálně zeptal. Navíc, pokud jsi tak super inteligentní, tak si jistě četl novinky, kde je napsáno "Bloodsucking Spike - předělána kompletně funkčnost aby odpovídala specializacím a závistlosti na dmg efektu" (a u čehož není nic přesněji popsané), tak si o tom člověk může domyslet lecos. A soudě podle toho, co psal Ocroc (za vyjádření děkuji), jsem tušil správně.Wallace píše:leesil videl si nekde napsane ze to v morfu funguje? precti si nejdric neco , pak se vyjadruj, at z toho nemas hov,..
Takže se zkus naučit chovat, šašku

Az se naucis cist , pak postuj, o pridani v morfu se UVAZUJE a bylo to nepsane jednou...Leesil píše:Myslím, že tu ze sebe děláš akorát hlupáka - já se normálně zeptal. Navíc, pokud jsi tak super inteligentní, tak si jistě četl novinky, kde je napsáno "Bloodsucking Spike - předělána kompletně funkčnost aby odpovídala specializacím a závistlosti na dmg efektu" (a u čehož není nic přesněji popsané), tak si o tom člověk může domyslet lecos. A soudě podle toho, co psal Ocroc (za vyjádření děkuji), jsem tušil správně.Wallace píše:leesil videl si nekde napsane ze to v morfu funguje? precti si nejdric neco , pak se vyjadruj, at z toho nemas hov,..
Takže se zkus naučit chovat, šašku
Tak si frajere přečti můj původní postWallace píše: Az se naucis cist , pak postuj, o pridani v morfu se UVAZUJE a bylo to nepsane jednou...

Leesil píše:Takže vamp mystik už nebude dávat fame (resp. už nedává)?Díky
- postoval sem to, protože mi mystik nedává fame

- Mailo
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat pouze autora stone imp questu, jestli úspěšně prošel za gangrela bez pfka tenhle ten quest.
Nevím jak bylo zamýšleno po odebrání pf,a malého dmg v humanova(gangrel o proti jiným clanům),dát 3,4 místnost tohoto Questu.
děkuji.
Nevím jak bylo zamýšleno po odebrání pf,a malého dmg v humanova(gangrel o proti jiným clanům),dát 3,4 místnost tohoto Questu.
děkuji.
Naposledy upravil(a) Mailo dne 11.06.2013 17:33:54, celkem upraveno 1 x.
"Ningún hombre es feliz, si no una meta. Y ningún hombre puede ser feliz sin fe en nuestra capacidad para lograrlo."
Chtěl bych se zeptat pouze autora stone imp questu, jestli úspěšně prošel za gangrela bez pfka tenhle ten quest.
děkuji.
děkuji.
Si změn specku na ten kvest a máš po problému? 

- Mailo
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi autor tohoto questu?Pokud si dobře pamatuji ,tak jsem napsal Chtěl bych se zeptat pouze autora.
"Ningún hombre es feliz, si no una meta. Y ningún hombre puede ser feliz sin fe en nuestra capacidad para lograrlo."
Tak chtel ti poradit no
Ještě jeden off topic = ban.