Ničenie zbroji a rob
Ničenie zbroji a rob
V poslednej dobe som si vsimol enormné ničenie zbroji (+25 a +20 platov) a robiek z cobov. Je to zamer alebo nejaky bug? Ma niekto podobne skúsenosti alebo som proste chytil koulovitost a mal skratka smolu?
+25 komplet som po par dungoch mal 72/19 durabku ...
+25 komplet som po par dungoch mal 72/19 durabku ...
Re: Ničenie zbroji a rob
No nevim, neska som opravoval invul helmu, s ktorou som bol cca 20 dungov, a opravil som ju na prve buchnutie. Robky netusim.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
a ja som myslel ze som jediny. za vcerajsok som rozbil tri blood casti a jednu robu. pri tom ako sa nicia ich ledva stiham doplnat
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Takze predpokladam, ze to je globalny jav ... Mohli by sa prosim GMka k tomu vyjadrit, či je to želane alebo nie, či sa to bude este upravovat alebo nie? Lebo ak to ostane, tak moje zasoby na niekolko rokov budem musiet prudko doplnat aby som o par mesiacov mal este v com chodit ... takto mi to vychadza cca na 1 az 2 brnka mesacne a to uz toho wara moc aktivne nehram ... o robkach je to tak 5 a viac / mesiac
Je to chcene, dufam ze sa to riadne rychlo nici..Mihal píše:Takze predpokladam, ze to je globalny jav ... Mohli by sa prosim GMka k tomu vyjadrit, či je to želane alebo nie, či sa to bude este upravovat alebo nie? Lebo ak to ostane, tak moje zasoby na niekolko rokov budem musiet prudko doplnat aby som o par mesiacov mal este v com chodit ... takto mi to vychadza cca na 1 az 2 brnka mesacne a to uz toho wara moc aktivne nehram ... o robkach je to tak 5 a viac / mesiac
zasoby na niekolko rokov?

Keby si mame povedal, ze keby tvoj zivot zavisel na pristrojoch, ze nech ta odpoji od tych pristrojov, tak mama ze "ok, idem ti vypnut ultimu".
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Rozbijeni vsech zbroji a zbrani je stale dano HC ve sphere a zadny jednotlivy script na vsech techto itemech neni.
Objasnim hnedka proc sme nikdy nesahli na niceni vseho globalne ( norm zbrane a zbroje ), protoze by to znamenalo pri kazdem hitu, tam a nebo zpet kontrolovat podminky pokazde. Coz by nepochybne dost drive a i nyni mohlo brzdit spheru od pocitani doluzitejcich veci. Takze niceni jednotlivych casti zbroji neni nikterak skriptem na techto itemech urychleno ( vyjimkou jsou jen niceni specialek kdyz hitujete nebo jste hitovani necim jinym nez je zahodno - iskariot brnka a nebo nake zbrane ).
Objasnim hnedka proc sme nikdy nesahli na niceni vseho globalne ( norm zbrane a zbroje ), protoze by to znamenalo pri kazdem hitu, tam a nebo zpet kontrolovat podminky pokazde. Coz by nepochybne dost drive a i nyni mohlo brzdit spheru od pocitani doluzitejcich veci. Takze niceni jednotlivych casti zbroji neni nikterak skriptem na techto itemech urychleno ( vyjimkou jsou jen niceni specialek kdyz hitujete nebo jste hitovani necim jinym nez je zahodno - iskariot brnka a nebo nake zbrane ).
Acare, ja nehovorim ze ste nieco menili alebo ... ja len konštatujem fakt ... skôr som sa pýtal, či sa nejako nedopatrenim nestalo, že sa to deje ... boli sme s kamaratom kopat LVL 5 mapky asi 3 čo trvalo tak hodku az hodku a pol a durabka roby mu sla o 6 dole. A pritom sa buchat nemohol moc nechať, pretoze skoro kazda prisera dava IK ...Acarus píše:Rozbijeni vsech zbroji a zbrani je stale dano HC ve sphere a zadny jednotlivy script na vsech techto itemech neni.
Teraz som plecha chvilku nehral takze neviem ako to je ale zacnem to sledovat viac ... ked tak, dam potom vediet.
Riesenia ma napadli tak, ze ak to zacalo blbnut a funguje to takto ako sme písali vyššie, najjednoduchsie bude zvysit durabku robam i brnkam, umerne zrychlenemu niceniu ... prosim aj ostatnych aby sem písali nejake priklady ako rychlo sa im brnka a roby nicia ... dakujem
Nevidím důvod proč by se měla zvyšovat durabilita.
Rozbiji se porad stejne, holt ti to o 6 sebralo na mape a potom na dalsich 10 map o 2... nicmene-sukne, tricko, serpa,plast to ber a si v klidu
Mi napis co konkretne se ti tak rychle rozbijelo se podivam do scriptu.
me prijde ze master roba na wara se nici rychleji, ale wara boucham teprve chvili, kazdopadne uz 2x se poskodila pres spell a na blizko taky nekolikrat
OT: dneska mi sfere nepřála a dostal jsem 4x dotek smrti od 3 lichu behem 5ti minut.
OT: dneska mi sfere nepřála a dostal jsem 4x dotek smrti od 3 lichu behem 5ti minut.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja si do dungu nosim dva blood komplety. najviac sa mi rozbijaju hlavy, ramena a hrude. a nemusi sa im ani zvysovat durabka, ale skor drop.
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
zvysenie dropu bude mat ekonomicky efekt, pricom zvysenie durabky nie. Ale to bol len moj navrh, az budem mat cas na hranie, napisem ti acare nejaku analyzu nicenia ...Shadowsong píše:ja si do dungu nosim dva blood komplety. najviac sa mi rozbijaju hlavy, ramena a hrude. a nemusi sa im ani zvysovat durabka, ale skor drop.
resite blbosti nic vic, nici se to porad stejne, taky pri despice se mi znicila roba o 6 durabky, a pak v pvp sem dostal 4 rany a 4x do roby... proste normal, vse je levne a chcete to jeste na rok ne?
Wallace ty a cobovka v dungu? :DD
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ja sem za iska znicil robu za jednu mistost .. ano mel sem silver komplet ano sli dome nemrtve harpie a ano mela full durabku a ano melo by se s tim neco delat ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
ress roba ma hodne malou durabku.King píše:ja sem za iska znicil robu za jednu mistost .. ano mel sem silver komplet ano sli dome nemrtve harpie a ano mela full durabku a ano melo by se s tim neco delat ...
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
moje chyba ano byla to master holineskaAcarus píše:ress roba ma hodne malou durabku.King píše:ja sem za iska znicil robu za jednu mistost .. ano mel sem silver komplet ano sli dome nemrtve harpie a ano mela full durabku a ano melo by se s tim neco delat ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Kapor nikdy som ta nemal za toho, komu stoji vobec za to, aby sa vyjadroval k teme nicenie rob. Mihala ano, lebo ten ma predpisane vreckove na 1 mesiac... hrania uo 
EDIT: Mihalko, dufam ze mi zas nebudes pisat na icq, alebo cez PM forum, jaky som nolifer, a ze jedine cez co zijem, je, ze ta provokujem na forku
((

EDIT: Mihalko, dufam ze mi zas nebudes pisat na icq, alebo cez PM forum, jaky som nolifer, a ze jedine cez co zijem, je, ze ta provokujem na forku

Imma keep it real with ya.
Říká týpek co stojí za destra na trhu s mino kompletem, berserkerou, master róbou a do dungu veme war kombo i s coifou +9 spearku a róbu na fenc? Nebuď smešnýKesemot píše:Kapor nikdy som ta nemal za toho, komu stoji vobec za to, aby sa vyjadroval k teme nicenie rob. Mihala ano, lebo ten ma predpisane vreckove na 1 mesiac... hrania uo
EDIT: Mihalko, dufam ze mi zas nebudes pisat na icq, alebo cez PM forum, jaky som nolifer, a ze jedine cez co zijem, je, ze ta provokujem na forku((

Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!