Public quest descriptions & craft recipes
Re: Public quest descriptions & craft recipes
Však, na to by sekce Hrači hráčům třeba byla dobrá, někdo napíše že si s něčim neví rady a pokud bude někdo ochotnej mu pomoci, tak ať mu klidně řekne co a jak má dělat, ale aby přímo GM dávali na web návody, to se mi nelíbí.
Decision
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
To tu nikto ani nechcel, ani som tento postoj nijak nepropagoval, ze by GM mali nejak zasahovat, toto je cisto hraci hracom, a kto je ochotny sa podelit, tym iba zvysuke svoj komunitny kredit.Winis píše:Však, na to by sekce Hrači hráčům třeba byla dobrá, někdo napíše že si s něčim neví rady a pokud bude někdo ochotnej mu pomoci, tak ať mu klidně řekne co a jak má dělat, ale aby přímo GM dávali na web návody, to se mi nelíbí.
Martin píše: umiestnit public popis questov (aktivnych) a craftmenskych receptov niekam na dp web, pripadne na dp forum.
Mna osobne moc nebavi spamovat ludi po icq a pytat sa na kazdu blbost, ktora mozno je niekde na forku uz popisana v threade diskusie - jej vyhladanie mi zabije viac casu, ako napisat niekomu rovno a spytat sa.
Ale z prvního postu to tak vyznělo.Martin píše:To tu nikto ani nechcel, ani som tento postoj nijak nepropagoval, ze by GM mali nejak zasahovat
Decision
Mas pravdu, ze sa to tak da interpretovat, zamer bol ale primarne aby hraci/guildy, ktore recepty/questy maju spracovane to mohli v pripade ich zaujmu publikovat (dp web som myslel nejaku sekciu, ale forum je nato urcite vhodnejsie, napriklad nejaky craftmansky FAQ, lexikon itemov/thesaurus/struktura whatever.Winis píše:Martin píše: umiestnit public popis questov (aktivnych) a craftmenskych receptov niekam na dp web, pripadne na dp forum.
Mna osobne moc nebavi spamovat ludi po icq a pytat sa na kazdu blbost, ktora mozno je niekde na forku uz popisana v threade diskusie - jej vyhladanie mi zabije viac casu, ako napisat niekomu rovno a spytat sa.Ale z prvního postu to tak vyznělo.Martin píše:To tu nikto ani nechcel, ani som tento postoj nijak nepropagoval, ze by GM mali nejak zasahovat
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewforum.php?f=89
Pokud má nějaký hráč zájem o moderování, nechť mi napíše PM.
Pokud má nějaký hráč zájem o moderování, nechť mi napíše PM.