Public quest descriptions & craft recipes

Vaše nápady a návrhy
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Public quest descriptions & craft recipes

Příspěvek od Winis »

Však, na to by sekce Hrači hráčům třeba byla dobrá, někdo napíše že si s něčim neví rady a pokud bude někdo ochotnej mu pomoci, tak ať mu klidně řekne co a jak má dělat, ale aby přímo GM dávali na web návody, to se mi nelíbí.
Martin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Winis píše:Však, na to by sekce Hrači hráčům třeba byla dobrá, někdo napíše že si s něčim neví rady a pokud bude někdo ochotnej mu pomoci, tak ať mu klidně řekne co a jak má dělat, ale aby přímo GM dávali na web návody, to se mi nelíbí.
To tu nikto ani nechcel, ani som tento postoj nijak nepropagoval, ze by GM mali nejak zasahovat, toto je cisto hraci hracom, a kto je ochotny sa podelit, tym iba zvysuke svoj komunitny kredit.
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Martin píše: umiestnit public popis questov (aktivnych) a craftmenskych receptov niekam na dp web, pripadne na dp forum.

Mna osobne moc nebavi spamovat ludi po icq a pytat sa na kazdu blbost, ktora mozno je niekde na forku uz popisana v threade diskusie - jej vyhladanie mi zabije viac casu, ako napisat niekomu rovno a spytat sa.
Martin píše:To tu nikto ani nechcel, ani som tento postoj nijak nepropagoval, ze by GM mali nejak zasahovat
Ale z prvního postu to tak vyznělo.
Martin
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Winis píše:
Martin píše: umiestnit public popis questov (aktivnych) a craftmenskych receptov niekam na dp web, pripadne na dp forum.

Mna osobne moc nebavi spamovat ludi po icq a pytat sa na kazdu blbost, ktora mozno je niekde na forku uz popisana v threade diskusie - jej vyhladanie mi zabije viac casu, ako napisat niekomu rovno a spytat sa.
Martin píše:To tu nikto ani nechcel, ani som tento postoj nijak nepropagoval, ze by GM mali nejak zasahovat
Ale z prvního postu to tak vyznělo.
Mas pravdu, ze sa to tak da interpretovat, zamer bol ale primarne aby hraci/guildy, ktore recepty/questy maju spracovane to mohli v pripade ich zaujmu publikovat (dp web som myslel nejaku sekciu, ale forum je nato urcite vhodnejsie, napriklad nejaky craftmansky FAQ, lexikon itemov/thesaurus/struktura whatever.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

http://www.darkparadise.cz/Forum/viewforum.php?f=89

Pokud má nějaký hráč zájem o moderování, nechť mi napíše PM.
Zamčeno