Islo by o to, ze by sa konal duel 1 VS 1 s tym ze by sa stavilo o co sa bude hrat... bude sa hrat o miliony

- Stavky by zacinali od hodnoty equipu/gpciek - 1´000´000 aby sme zbytocne nestracali cas o drobne

- Hralo by sa na 6-10-20 duelov (podla dohody) - v pripade ze by dany clovek vyhral 4. 6. 11. duel tak by vyhral stavenu sumu gp/equipu...
- V pripade ze by bola remiza, hralo by sa tolko duelov, aby jeden hrac viedol o 2 vyhry
Samozrejme, toto sa netyka iba danych 2 ludi, velka guilda si moze najmut svojho "stavkoveho koňa" ktory bude hrat napr. za celu guildu a guilda bude stavkovat itemy/gp...
Takisto guilda sa moze zlozit stavkovacim materialom a moze viac ludi hrat dany duel... napriklad sa striedat po 4 dueloch atd atd...
Idealne by bolo keby bola nejaka takato sutaz podporena GMkom, lebo ako vsetci dobre pozname, ten kto by dostal stavene veci by zobral nohy na plecia a uz by sme ho nevideli

Viac menej uo uz nehravam a asi s tym aj koncim a len takato adrenalinova zabavka by ma donutila to zase lognut

Prijmam vase stavky - moja max. stavka ktoru vsadim na jedno kolo je ada roba, potom nejake top casti, nejake ada ore a GPcka (V pripade ze ma niekto sponzorne tak aj o viac veci)... Tak kto si chce zagemblovat?