Mapky pokladu

Vaše nápady a návrhy
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Mapky pokladu

Příspěvek od Raona »

za ranga je to hracka, kdyz nadelas max skill, tak se znici prumerne 0-5 locku na mapu
ale zazil jsem i rekord 157 locku na jednu mapu, kdyz jsem jeste nebyl vymaxovany
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Irto píše:...
abys mel duvod postovat
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Rod Sacketts II
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts II »

Raona píše:...zazil jsem i rekord 157 locku na jednu mapu, kdyz jsem jeste nebyl vymaxovany
300+- za Clerika

Jinak na Reagenty v pytlikách jsem si udělal script že mi ty reagenty vyndá a dá tam kam potřebuju, pytliky se hoděj vždycky...
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

Rod Sacketts II píše:
Raona píše:...zazil jsem i rekord 157 locku na jednu mapu, kdyz jsem jeste nebyl vymaxovany
300+- za Clerika

Jinak na Reagenty v pytlikách jsem si udělal script že mi ty reagenty vyndá a dá tam kam potřebuju, pytliky se hoděj vždycky...
tak 300 by me dopalilo :-) ja se musel vracet jen jednou, takle bych musel aspon 3x
a pak jsi mel v boxu urcite kulovy :D
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Mě spíš štve, že za druida s max lockpikingem umřu třeba 3x na lockáči a vamp, kterej má 30 lockpiking ve stoune neurme ani jednou. Nad tímhle by se měl někdo zamyslet.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Aken píše:Mě spíš štve, že za druida s max lockpikingem umřu třeba 3x na lockáči a vamp, kterej má 30 lockpiking ve stoune neurme ani jednou. Nad tímhle by se měl někdo zamyslet.
no toto ti bohužel logicky zdůvodnit dokáži i když ta logika je docela smutna, ale také mě to vytáčí za druida, na obranu řeknu ale že to stejně tak muže sundat i toho vampa.

Logika je, aby si to nikdo náhodou nekempil nebo nedej bože neotvíral sám :unibrow: brr rozumíš kolik mamonu by jsi tím získal. Cílem je aby zde člověk sám nemohl nic protože je to MMO a to znamená že všude musíš s mnoha lidma :D

Sry, jsem fakt naštvaný a já se z toho jednou vyspím.
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Irto píše:
Aken píše:Mě spíš štve, že za druida s max lockpikingem umřu třeba 3x na lockáči a vamp, kterej má 30 lockpiking ve stoune neurme ani jednou. Nad tímhle by se měl někdo zamyslet.
no toto ti bohužel logicky zdůvodnit dokáži i když ta logika je docela smutna, ale také mě to vytáčí za druida, na obranu řeknu ale že to stejně tak muže sundat i toho vampa.

Logika je, aby si to nikdo náhodou nekempil nebo nedej bože neotvíral sám :unibrow: brr rozumíš kolik mamonu by jsi tím získal. Cílem je aby zde člověk sám nemohl nic protože je to MMO a to znamená že všude musíš s mnoha lidma :D

Aha :) tohle asi nikdy nepochopím, komu by se chtělo čekat x hodin v dungu kvůli lockáči to nechápu aneb není nad to když máš v lockáči +25 botky a +9 hammer pick na tom neskutečně zbohatneš a kempit se to určitě vyplatí :)
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Aken píše:
Irto píše:

Aha :) tohle asi nikdy nepochopím, komu by se chtělo čekat x hodin v dungu kvůli lockáči to nechápu aneb není nad to když máš v lockáči +25 botky a +9 hammer pick na tom neskutečně zbohatneš a kempit se to určitě vyplatí :)
akene moc si namlsaej, v lokacich mas random drop tak nevim co chces, aby padali porad dokola 2 veci se pouzivaji a zbytek 20 ne?:p nebud naivni a zacni trochu premyslet
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

akene moc si namlsaej, v lokacich mas random drop tak nevim co chces, aby padali porad dokola 2 veci se pouzivaji a zbytek 20 ne?:p nebud naivni a zacni trochu premyslet[/quote]
Začni přemýšlet ty a hlavně číst vše a pak se k věci vyjadřovat. Nejde mi o nějakej lockáč, ale o to, že rang kterej by to měl s max lockem otevřít bezesmrti umíra a vamp s 30 lockem to ustojí. To je jak kdyby rang s 75 carto louskal lvl 5 mapy a mag se 100 ne.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

pocul si uz o takej veci ze "sphere"?
alebo: jakto ze neger s 5 lockpicking otvoril poklad na prvy krat a ja s xy som sa s tym trapil pol hodinu?
jakto ze za wara som 4x po sebe missol a ten vamp vedla mna ani raz?
jakto ze ja s neklakom a druidkou tamujem kona 5 minut a kamarat ho dal nahaty na druhe mavnutie?

get real dude...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

"sphere" ale = nahoda
ja to pochopil tak, ze wamp nikdy neumre (nebo znatelne minkrat nez rang pri dlouhodobejsim pozorovani)
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Garantujem vam, ze ak by tie poklady nedavali IKčka tak by to ludia kempili ... proste by ste prisli do dungu a pred lokovackou by boli rady ludi čo tam na nu cakaju :) ... poznam inych harvičov čo harvili take veci, o ktorych sa vam ani len nesnívalo ;) a nie to ze vas to len na sekundu napadlo ako nemozne alebo blbost :).
Sartoris
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sartoris »

Keby ste sa za toho ranga dokázali vyšplhať na 265 hp, tak by ste aj Vy zreteľne menej umierali. Za shamana, ktorý sa taktiež dostane cez 230 hp si to taktiež lockuje s úsmevom na perách. A taktiež (neviem ako je to presne, len hádam), že ten vamp má pravdepodobne väčší armor ako ranger, to by som tiež pripisoval možnému vysvetleniu.

Ako modelujúci príklad uvediem, že vamp od lockáču dostane dmg často krát cez 150hp. A na druhú stranu často krát som videl ranga, ktorý je lenivý vypiť si GS a GH a lockuje to. Samozrejme bol to len príklad a praktika je, ako zákon schválnosti, úplne odlišná od teórie. Chcel som len poukázať, že niektoré rozdiely sú tam patrné a jasné.
Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

kdyby se globalne zavedl timer mezi hracem a id bedny, tak je to vyresene (pokud by teda nevadilo, ze nektery experti tam prijdou v 8 a cekaji na 8 pokladu, to by slo osetrit jedine tak, ze by bedna byla porad plna, ale davala by osminu z toho, co dava normalne, coz je ale zase moc prace prenastavovat vsechny bedny podle poctu lidi)

nebo by slo udelat, ze po vstupu do dungu jak hraci dostavaji certifikat, tak by dostali i 1x povoleni na otevreni bedny, kal ort por, nebo helproom by to povoleni zrusily.
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Já bych to nechal tak, jak to je. Myslim si, že je to nastavený dobře. Ranger je prostě křehkej char a spoléhá se na svou šikovnost. Sice to ne vždy vyjde napoprvé, ale udělejte si průzkum a uvidíte, že průměrně spotřebuje míň locků než vamp.
A že tam někdo čeká 8 hodin, aby si to moh otevřít víckrát? No tak ať, když ho to baví... Dungy jsou přece pořád dobíhatelný.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

ik se vyhnes romeve trapem
Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Jak vytrenuju remove trap na max a dostanu ik tak dam ik tobe :-D
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

i s max remove trap je tam sance ze ten dmg projde ale po resyncu bude trosku snizen maximalni dmg co ty poklady davaji
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Není někde krpa? Nedávno jsem otvíral každou mapu lvl 1 do 60 lockpicků, teď jsem vyplítval 180 lockpicků a furt jsem ji neotevřel.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

Tiano píše:Není někde krpa? Nedávno jsem otvíral každou mapu lvl 1 do 60 lockpicků, teď jsem vyplítval 180 lockpicků a furt jsem ji neotevřel.
sferovitost, obcas se tak stane
Odpovědět