Warrior Guardian
Warrior Guardian
Co takhle guardianovi dát taxativně +5% do bojovek za jakýkoliv štít a ne podle plusovosti? Teuton štítař to má taky taxativně co štít, to + staty a skilly, nevím, proč by i war nemoh mít tut výhodu pro nonfame štíty
Re: Warrior Guardian
Wara sice nemám ale určitě by mu to pomohlo + dost guardianů si stěžuje na shazování statu po save :/ což je dost blbě když oprava shodí i štít.Xan píše:Co takhle guardianovi dát taxativně +5% do bojovek za jakýkoliv štít a ne podle plusovosti? Teuton štítař to má taky taxativně co štít, to + staty a skilly, nevím, proč by i war nemoh mít tut výhodu pro nonfame štíty
Tak určitě, člověk si nabije štít před lockáčem a prd ho,,, save
jako samozřejmě se to dá všelijak hned zas dobít, ale košer to uplně není, nehledě na to, že člověk občas s tím nabitým štítem počítá a najednou nemá nic. bohužel někdo psal, že to úplně ošetřit asi nejde, ale když to neshazuje nb naramky myslim, tak by to jít mohlo...

Xan píše:Tak určitě, člověk si nabije štít před lockáčem a prd ho,,, savejako samozřejmě se to dá všelijak hned zas dobít, ale košer to uplně není, nehledě na to, že člověk občas s tím nabitým štítem počítá a najednou nemá nic. bohužel někdo psal, že to úplně ošetřit asi nejde, ale když to neshazuje nb naramky myslim, tak by to jít mohlo...
Hlavní problém tady u toho je to že štít ti dává staty a všechno co ti dává staty se musí sundat aby se ti mohli opravit kdyby ho to při opravě statu nesundávalo nasetovali by se ti o to menší staty podle toho kolik by ti ten štít zrovna přidával
TO je mi jasný, i když jsem to napsal:) jde o to, jestli by se to bez ty opravy fakt neobeslo, nvm co je schopny to delat, stejne nekdo psal ze to snad nejde ani odstranit:) kazdopadne + x % do skillu obecne za stit by bylo fajn, lobovat za vetsi parrying nez teuton asi smysl nema:D
ma bojovky dobre, a je to gardian jedine na defensi pridavani, je na attack....i master vik, libi se mi dost s tim 15 parry..
Co udelat, aby se pri oprave statu neshazoval stit nastaveni, ze po nasazeni stitu muze hrac pouzit abilitku po 20 min.... tim se vyresi vse
Já to psal do Empova brečícího topicu i GM PMkou, že by ste mělo udělat jako se šperkama, použití jednou za x minut, po použití štítu by nešel použít jiný štít stejnou popř delší dobu. Vyřešilo by to save, což je prostě tak HC nastavený, že když máš na sobě item, tak ho to shodí. To sáme nahazování statá přes diamant bracelet a následné nasazení war náramku shodí mimo jiné i štít.
Knight Shield nedava gardovy 10 paring ani 20 str slo by to opravit?
za to bych se taky primluvilDaren13 píše:Knight Shield nedava gardovy 10 paring ani 20 str slo by to opravit?
Jelikoz:
DP WEB píše:Jakýkoliv štít přidává +20 STR.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Pri oprave statu se mi 2x stalo, ze mi zmizel stit.
Jednou cheat death(drevenej kitak) a jednou last stand(bronzak)
Prohledal jsem vsechno a proste je nemam.
Stalo se to taky nekomu?
Stalo se to taky nekomu?
Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Kamarádovi, psal na to dokonce PAGE ale nikoho to nezajímalo (teda pokud se to nezměnilo). Bylo to ve Wrongu, také při opravě statů...Ducky píše:Pri oprave statu se mi 2x stalo, ze mi zmizel stit.
Stalo se to taky nekomu?
Mne zmizol stit priamo z ruky nemusel som pouzivat ani opravu statu .
Re: Re: Warrior Guardian
Ducky píše:za to bych se taky primluvilDaren13 píše:Knight Shield nedava gardovy 10 paring ani 20 str slo by to opravit?
Jelikoz:DP WEB píše:Jakýkoliv štít přidává +20 STR.
Prosim

Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Mastr vik nenabija stit, alebo ho treba nejak aktivovat?
Hodím to sem, když se konečně objevila novinka týkající se Knight quest dropu pro Teutona a Guardiana, což je supr, nechcete tam hodit i podmínku pro Iškariota, aby mu padaly jen mf zbraně+ štít?
Knight stit je pre garda aj tak nanic ked nedava str ani skill tak by ste mohli zrusit aj jeho dropovanie alebo sa to planuje upravit? Rovnako aj pre Destra a WH je asi nanic ked ho nenasadia.
knightky na vampa su nanic prosim zruste vsetkyDaren13 píše:Knight stit je pre garda aj tak nanic ked nedava str ani skill tak by ste mohli zrusit aj jeho dropovanie alebo sa to planuje upravit? Rovnako aj pre Destra a WH je asi nanic ked ho nenasadia.
Neviem ci by ti bolo prijemne ist Quest za ktory dostanes item ktory nebudes most pouzivat a prave sa to upravuje tak preto to pisem.Sikulka píše:knightky na vampa su nanic prosim zruste vsetkyDaren13 píše:Knight stit je pre garda aj tak nanic ked nedava str ani skill tak by ste mohli zrusit aj jeho dropovanie alebo sa to planuje upravit? Rovnako aj pre Destra a WH je asi nanic ked ho nenasadia.