Cleric

Odpovědět
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Re: Cleric

Příspěvek od Miki »

Chci se zeptat kdy budou specky na klerika? Donesla se nám informace, že klerovské specky jsou už hotové , prý je potřeba jenom doladit pár detailu. Co je na tom pravdy?
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Miki píše:Chci se zeptat kdy budou specky na klerika? Donesla se nám informace, že klerovské specky jsou už hotové , prý je potřeba jenom doladit pár detailu. Co je na tom pravdy?
doufam že nic.
Kate
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kate »

Jestli jsou hotové specky, kdo je dělal?
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Fairy
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

A kedy budu v obehu? Popripade zverejnene na prediskutovanie s hracmi?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Varuju předem, že jestli toho clera zničíte, přestávám hrát !
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Ocroc píše:Není problém, pošli mi prosím na ICQ skript který bude hlídat zdali je target v LoS s zachováním současného stylu ressování bandami.

To tvoje spojení dvou slov "současného stylu" mám rád:-) ..
a nerikej, ze udelat podminky stylu if (<src.targ.distance><3)
nejde..

samozrejme v ontrigger=targon_char nekde u kouzla melo by to jit mam pocit, kdysi davno jsem se v tom rejpal neco ...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Distance nekontroluje LoS....
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Ocroc píše:Distance nekontroluje LoS....
tak souradnice X a Y a pomoci Pythag urcit vzdalenost..
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Nestraste tema speckama, bojim se jich jak cert krize :-)
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Smoce píše:
Takže místo jednoduchého zjištění <distance>, to bude skript při použití band přepočítávat pythag větou, aby nakonec dostal stejný výsledek jako dostane z toho prvotního jednoduchého zjištění <distance> ? Proboha, proč to ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Line_of_sight_(gaming)

Teoreticky by to šlo ošetřit změnou systému ressování band, nicméně to si nechám když by náhodou nějaký masochista chtěl dělat cler specky.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Ocroc píše: Teoreticky by to šlo ošetřit změnou systému ressování band, nicméně to si nechám když by náhodou nějaký masochista chtěl dělat cler specky.
???
Par postov vyssie si pisal ze specky robila Fairy. Tak tak jak to teda je?
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Ja by som kludne navrhol specky :) ak by to nebolo brane ako hovorenie do vetra...
ten ress bandou by sa dal myslim bezproblemov vyriesit ako pises... nieco ako mocne vysatie kuzlo ktore by zralo bandy a staminu... a popripade speckach menit range/rychlost nezrania stamky
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Blem
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blem »

Strigwyr píše:Ja by som kludne navrhol specky :)
Jen to ne...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Kesemot píše: Par postov vyssie si pisal ze specky robila Fairy. Tak tak jak to teda je?
Zeptej se Mikiho, očividně má více přesnějších informací než my obyčejní paskalové :).
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

No ja sa pytam teba. Pisal si ze specky robila Fairy...
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Ocroc píše:
Smoce píše:
Takže místo jednoduchého zjištění <distance>, to bude skript při použití band přepočítávat pythag větou, aby nakonec dostal stejný výsledek jako dostane z toho prvotního jednoduchého zjištění <distance> ? Proboha, proč to ?
Tak z předešlého příspěvku jsem pochopil, že Distance nefunguje ti u toho, takže jsem navrhl alternativu za distance pomoci Pyth... Los to už je druhej problém, ale nevidím důvod, když fungovalo resování na 6 políček (myslím nebo 3 určo) nějakých 10 let aby najednou bylo povoleno jen 1 políčko. Tak proč by resování na 2 pole s možnosti resnout přes zeď bylo tak kritické...

Ale to je jedno, když to GMko změnou je uspokojeno, tak proč ne ;-)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Smoce píše: Tak proč by resování na 2 pole s možnosti resnout přes zeď bylo tak kritické...
lebo tak jedna vyprava vybrala celkom mastny poklad takto cez stenu :) tak popravde sa necudujem ze sa to upravilo...
kazdopadne mohlo sa to davno poriesit ten res na 2 polia... ako ocroc vravel ma "zalozny" plan ak sm tomu dobre rozumel :) bol by som rad keby sa uz dali tie 2 policka lebo sa casto stava v dungu ze sa neda k tym duchom cez bloky dostat
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Strigwyr píše:lebo tak jedna vyprava vybrala celkom mastny poklad takto cez stenu :) tak popravde sa necudujem ze sa to upravilo...
kazdopadne mohlo sa to davno poriesit ten res na 2 polia... ako ocroc vravel ma "zalozny" plan ak sm tomu dobre rozumel :) bol by som rad keby sa uz dali tie 2 policka lebo sa casto stava v dungu ze sa neda k tym duchom cez bloky dostat
to by mě zajímalo jakej poklad a kde? a kdo to byl? :unibrow: a chcel by sem i foto pokud možno
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Tak to ti můžu říct naprosto přesně:

Bylo to první oficiální vybrání Cave of Madness, které se konalo 14.8.2012. Hlavní účastníci zájezdu byli z guildy Harpagon (Luza, Arianna, Bereg, Saw, Farw), poté nastalo 12 hodin hrobového ticha a pak to příslo :)

Geralt a565e8 -Harpagon- Zneužívání herního nastavení. Hlavní účastník = 1k logů, loot vrácen do bedny. *Ocroc*
Bereg 352cf0 -Harpagon- Zneužívání herního nastavení. Výpomoc = 500 logů, loot vrácen do bedny. *Ocroc*
Fire Heart 0ddbb3 -Harpagon- Zneužívání herního nastavení. Výpomoc = 500 logů, loot vrácen do bedny. *Ocroc*

A o co se jednalo? vypadalo to tam tenkrát trochu jinak, takže jsem šel do poslední místnosti sám za wara, clerici mě ressovali přes zeď a po třech ranách poison kudlou a cca 20 minutách ukrutných bojů nebylo co dělat :)...

Foto bohužel není, tak sem si dovolil jen vzít ilustrační fotku pokladu z webu MG..... http://www.btikos.sk/gp/?text=157-cave-of-madness

Teď mě vlastně napadlo jak to bylo, na této fotce jdou vidět dvoje dveře k odpočívadlu, kde se momentálně nachází parovač. Kluci šli tu lehkou část a po zabití čekali v té místnosti. Já jsem pak skočil do těžké a oni mě odtamtud ressovali přes dveře :) Takže na tom nebylo vůbec nic složitého, ale jak se říká "V jednoduchosti je síla" aneb proč něco dělat složitě když to jde jednoduše bez porušení pravidel...

Ale prý jsme nepředvedli žádný skill, aby jsme si zasloužili takový poklad, tak nám bylo dopřáno vysekat nějaký ten log :unibrow:
Odpovědět