Bajo, to jsem si neuvědomila. Beru zpět lobování za karmu.Acarus píše:Takze ten plac na karmu je celkem zbytecnej, hrat se da stejne jako doted.
Podmínky specky
Re: Podmínky specky
místo toho aby jsme přemýšleli jak to udělat jinak hodíme to na karmu, naštveme tim spoustu lidí a pak budeme dělat, že je vše okej jako kauza vampa bugování inteligence božíí!!Atalia píše:Bajo, to jsem si neuvědomila. Beru zpět lobování za karmu.Acarus píše:Takze ten plac na karmu je celkem zbytecnej, hrat se da stejne jako doted.
- Josheff
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Ale vzdyc nemusite mit medveda s cervenou karmou. Vyhodu bych bral i to, ze kdo si zvladne udrzet karmu nad 8K mamnohem vetsi pocet morfu v dusich. kdyz ti padne 7 a 8 mas to na celej dung a pokud neumiras v zakladnim morfu abys musel remorf pres sosku karmu nemas jak ztratit.
Jestli jsem dobre cetl minusova karma ma vyhodu pouze pro jelena kterymu dava IJS a paru myslim? Jinak je to porad ten samej shaman.
Jestli jsem dobre cetl minusova karma ma vyhodu pouze pro jelena kterymu dava IJS a paru myslim? Jinak je to porad ten samej shaman.
Josheff The Paladin
Ambrosia The Mage
Ambrosia The Mage
7, 8 morfů na dung? Jestli jsou pro tebe jedinný dungy ice, zoo, wrong, možná dec, tak pak jo...
Jinak s aktuálním nastavením vcelku souhlasím, snad až k dropu ledových ryb z fishingu.
Jinak s aktuálním nastavením vcelku souhlasím, snad až k dropu ledových ryb z fishingu.
osobne mi vadi viac tych 100 GSTymyan píše:7, 8 morfů na dung? Jestli jsou pro tebe jedinný dungy ice, zoo, wrong, možná dec, tak pak jo...
- Josheff
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Tymyan píše:7, 8 morfů na dung? Jestli jsou pro tebe jedinný dungy ice, zoo, wrong, možná dec, tak pak jo...
7+8=15 to ti na med dung bohate staci kdyz nejdes solo nebo neremorfujes jinou formu. A i tak nez spadnes pod 8K karmy je to na 3 morfy bez odznaku a s odznakem 8-10? nejsem si jistej. Porad ses schopnej si tu karmu nad 8K udrzet....
Josheff The Paladin
Ambrosia The Mage
Ambrosia The Mage
Já měl vždycky GS potek nedostatek a 100 se mi zdá fakt hodně vzhledem k tomu že jako buchna je piju nejvíc.Sikulka píše:osobne mi vadi viac tych 100 GSTymyan píše:7, 8 morfů na dung? Jestli jsou pro tebe jedinný dungy ice, zoo, wrong, možná dec, tak pak jo...
Decision
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
To 100% souhlas, chlape mnohdy i víc. Přijde mi to jako blbost u ostatního vaření se podle informací které mám dal potion který se "extra" nepoužívá ale jen polar dostal jeden z nejduležitějších potionů v dungu.. přijde to jen mě postavené na hlavu? Já souhlasím s tím ať se vaří rybka a stojí to ještě něco k tomu ale ne potion kterej (jak už jsem psal) je jeden z nejduležitějších a ještě ke všemu se vyrábí z nejvíce spotřebovávaného regu Mandrake to je prostě blbost.Winis píše:Já měl vždycky GS potek nedostatek a 100 se mi zdá fakt hodně vzhledem k tomu že jako buchna je piju nejvíc.
Taky by mi tam seděly spíš třeba GH, ale hold už je to nějak nastavený a lidi, kteří si k tomu budou chtít najít cestu, si ji najdou.
Jo ty gs jsou prisny.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
- Josheff
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne to hned zmente kdyz jsem si prevaril 50 bilejch ryb....
Josheff The Paladin
Ambrosia The Mage
Ambrosia The Mage
ja by som to zmenil aspon na zakladne potiony nie GS ale SJosheff píše:Hlavne to hned zmente kdyz jsem si prevaril 50 bilejch ryb....
Rozhodně by to bylo lepší i když bych radši oželil třeba jiné potiony třeba shrinky, cure, explose, TRkaSikulka píše:ja by som to zmenil aspon na zakladne potiony nie GS ale SJosheff píše:Hlavne to hned zmente kdyz jsem si prevaril 50 bilejch ryb....