Vampire

Odpovědět
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Vampire

Příspěvek od Xan »

Zas takový kraviny bych nechal bejt a upřímně, i když DP není RP shard, by kradení mělo zůstat human charům podle mě...a kryse :D
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

u klanu tremere kdyz morfnu stone mam pouze 20 int
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

To už jsem avízoval u Ocroca, nevím, jak pokročil, evidentně moc ne, dělá to i u Tremere Stone... občas se podaří morfnout se správnýma statama ale nebere to gs a po oprave statu to shodi int na 20
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

kdyz kopnu horzit pres nb rezatko nemuzu ho pak pouzit na rezani mrtvol pise to jeste nemuzes kopnout dalsi horzit ..
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Udělal jsem si quest na klany, jenom nevím je správně že mě to odkoplo na "čas vypršel" když už jsem byl u kamenů a vybíral si klan ? díval sem se a do QB se mi ukol zapsal ale nestihl sem to do rewardy... nevím jestli rewarda něco přidává do báglu nebo tak ... aby mi to pak nedělalo problém udělat si specku.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

a stihol si poklikat na kamen a zobrat si plast/serpu?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

a stihol si poklikat na kamen a zobrat si plast/serpu?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Oproman
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oproman »

- Gangrel - v morphu lze čarovat pouze Magic Arrow

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Velice se Vám to povedlo... :shock:

Zajímalo by mě kdo tohle vymyslel.... :roll:

Ovšem jestli to není apríl :)
Naposledy upravil(a) Oproman dne 01 dub 2013 16:36, celkem upraveno 1 x.
Puq
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puq »

Ja bych mel jenom otazku.
V dungu umre 3x destro vs. v dungu umre 3x gangrel. V cem je lepsi gangrel?

Tyhle zmeny me nejdou moc do hlavy. Kdybych vedel, ze prijdou takovehle zmeny, tak bych si gangrela nikdy neudelal. Nechapu, komu vadilo kouzlo agility, port? Jak preportim za gangrela haluz pasti (bez klerika v dungu)?
Tyhle zmeny se vam opravdu "povedly"!
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Problém není s teleportem/agilitou, problém je s tím že většina hráčů se ani nesnaží zarovnávat staty na těch 10 int a zcela účelně tento nárůst statů zneužívá.
Puq
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puq »

Kdyz to tedy ti hraci delaji a nechavaji si narust int vice nez je povoleno (urcite se tyka i jinych povolani), proc nejsou v jailu za porusovani pravidel?

A kde je odpoved na otazku, jak vyleci gangrel haluze v dungu, ktery se jde bez klerika, kdyz je odebran port? Vampir s alchemy 100 nemuze pit GC.
Kdyz byl konecne vampir v dungu platnej, tak prisly zmeny, ktere ho degradovaly o kus zpet...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Protože není čas to stále kontrolovat.

GC nemůže Gangrel už nějaký ten rok, na tom se nic měnit neplánuje. Port/Agilita bude pravděpodobně dodatečně povoleno.
Puq
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puq »

Fajne, tohle je dobra zprava. V podstate se gangrel timto vrati zpet na sve (krom svetla z kade).
Zatim predbezne diky za gangrelaky. ;)
Morfik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morfik »

nechapu co to je zas za zmenu uz v popisu povolani je napsano

"Den jednadvacátý.
Dnes jsem měl velké štěstí. Potkal jsem jednoho mága, jméno si nepamatuji a ten mne zasvětil do tajemství čarování. Pořídil jsem si magickou knihu a pár základních ingrediencí a mág mne počal učit magická zaříkávání. Celkem mi to šlo, ale nejsem schopen kouzlit nic útočného, zato základní a praktická kouzla mi jdou výborně. Musím to s ním ještě trénovat. "

ze tech praktickejch kouzel opravdu ted muze hodne

ted maj specky besky ve stone moru s manou jako ranger.... a gangrel si nezakouzli nic ? mozna pokud s evam bude chtit tak port a agilitu? a co kdyz nekde zapadne. Nevim jak myslite vy ale protoze si nekdo neopravuje staty tak radsi zakazu vsechno ? to ze neumite najit alternativu jak zabranit zvysovani statu nebo jejich automaticke zarovnani tak je pro vas jednoduzsi vsechno zrusit ? a co solo questy na ty se nemysli ? para, PF, Blade kolikrat ho muzu vykouzlit s manou ze vas to tak zere fakt nechapu takovydle stupindni zmeny
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Tj to co uz som davno hovoril...

Myslim ze to zrusili preto, ze bol ten vamp nechutne silny...
DPS na blizku sak dobre vieme aka je... rany za 80 do nizkeho AR...
vydrz vdaka fire imunite no comment... sak jeden skusenejsi gangrel si dokaze dat predposlednu miestnost destard 3ky solo ale bude mu to chvilu trvat...
a nezabudat na hiding a stealth... pokial to niekto naozaj vie hrat, tak je skoro nemozme umret za toho vampa kedze hidne na prvy krat a pasca ho neodhidne...
(tym vediet hrat znamena vediet hidovat cez bandu atd...)

ale je mi to v podstate jedno ci co bude kuzlit
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Po tom, co sa problem s jazditkom (ne)vyriešil a urobilo sa to tak ako to je teraz som sa rozhodol, ze tupeho destroyera, ktory nepotrebuje ani hotkeye vymenim za nieco zabavnejsie. To bolo asi pred 3 tyzdnami a zalozil som si vampira. Aj ked som velakrat povedal, ze novu postavu nebudem trenit (nebaví ma to, nemam na to cas, netrenim nic afk, nemam automaticke makra co robia uplne vsetko za mna ....) povedal som si, ze aby som si mohol z casu na cas zaist nieco len tak for fun a ked pojdem s neskusenymi hracmi aj resnut, vytrenim si gangrela. Asi pred tyzdnom som si kupil specku a vcera kupil spotrebak za stovky tisic gp aby som si kludne mohol hrat. A teraz citam, ze z tej netupej mlaticky sa stala uplne rovnako tupa mlaticka ako je destroyer (a tie veci co som nakupil, su mi nanic) ... To je prvoaprilovy vtip, ze? Ja obetujem xy dni na trein postavy aby som si dal specku co funguje niekolko rokov (preto som cakal, ci sa nebudu specky zas upravovat) a ono sa to zmeni zas.

Preco nedokazes Ocroc vyriesit problem jednoducho ale sposobis xy dalsich a nastves xy ludi? To je tvoja napln ako GMka?
Ak je problem, ze hraci si za vampov neopravuju staty ked im narastie inteligencia, co tak napisat nejaky script, ktory kazdemu gangrelovi pri WS zrazi intelku na 10 a budu si musiet opravit staty? Alebo urobit to tak, ze ak Gangrel bude mat prekrocenu manu o povedzme 5 bodov (neviem ako rychlo to narasta) tak dostane trest za umyselne bugovanie -50% vsetkych skillov alebo povedzme 5k logov? Nevyriesi to problem rovnako? A ak nemate cas to kontrolovat, co poverit nejakeho conselora (alebo GMko-Fairy) nech robi namatkove kotroly dajme tomu mesiac u kazdeho vampa? Ludia sa to naucia opravovat a mate po probleme. Vysledok bude ten, ze dosiahnete co ste chceli a nenastvete ziadneho hraca ... Funguje to takto xy rokov, urcite ste sa nedozvedeli len vcera ze to hraci neopravuju a ako pises nemas na to cas tak co to nechat tak zatial a upravit to poriadne ked na to cas bude? Alebo je to len zas blba vyhovorka aby sa utisil dav a zabudlo sa na to? Pripadam si tu ako v Slovenskej vlade.

A o svetle. Komu vadilo alebo preco sa svetlo naviazalo na manu?
Puq
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puq »

Strigwyre, na DP nehraji jen TOP hraci. ;)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal vsak za toho gangrela budes moct rovnako ress ako predtym... akurat nepojde bs para pf...
ale ta kad so svetlom no comment... cena tej many je vaha kade a to ze to treba mixovat.......
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

je to škoda, že se kvůli zneužívání statů zatrhlo gangrelům kouzlení. Šlo by to řešit ještě nějak jinak?
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:Mihal vsak za toho gangrela budes moct rovnako ress ako predtym... akurat nepojde bs para pf...
ale ta kad so svetlom no comment... cena tej many je vaha kade a to ze to treba mixovat.......
viem, to bolo popisane skor preco gangrel a nie destro ... ale teraz ten gangrel kedze ma "equip" len z dungu ked nezomiera (a neodmorfovava kvoli resu) je fakt naprd. Vela ludi je z toho znechutenych a stacilo napísat 6 riadkovy script, ktory pri kazdom lognuti zhodi gangrelovi intelku na 10 ... namiesto toho sa zavedie script, ktory zakaze vsetko, potom sa prepise na to aby zakazoval len nieco ... takze v konecnom dosledku tyych 6 riadkov by bolo rychlejsie a jednoduchsie riesenie .... a je to zevraj jednoduchy script....
A to svetlo fakt neviem komu vadilo a o zmene shamana ani nehovorim. To je povolanie co ked ziska charm book so stenou vysoluje aj despa pretoze ma ivmka, mgr, hiding, poison ... a ked si vsetci porobia shamanov zoberu mu polku veci a urobia z clerika super char ... a takto dokola ... uz teraz vela hracov (stale mi dnes blika ICQ co na to hovorim, ze uz na to nemaju nervy a chut) je znechutenych a zvazuje ci este obetovat nejaky cas UO ked sa to stale meni a vacsinou v poslednej dobe len k horsiemu ... Aj v realnom svete (ekonomike i politike) je potreba mat nieco stabilne a ked to nie je, vacsinou to ide rychlo do kytek (vojny, bankrot, recesia, ...). Ak je toto zamer, tak GMka robia svoju pracu excelentne.
Odpovědět