Werewolf - zařazení mezi normálni postavy
Re: Werewolf - zařazení mezi normálni postavy
Nevidim nic spatnyho, ze si hraci sami urcit kdo bude Shamanem, natusim proc by mel byt ukazatelem ve smecce to kdo najde nejvic expu. Vudcovstvi, co shaman jakri reprezentuje, znamena to, ze si ho smacka zvolila a to jasne koresponduje se systemem.
to ze si 2 werewolfovia zvolili jedneho shamana a zbytok volil za niekoho ineho to je pre teba citujem "smacka zvolila" ?Acarus píše:Nevidim nic spatnyho, ze si hraci sami urcit kdo bude Shamanem, natusim proc by mel byt ukazatelem ve smecce to kdo najde nejvic expu. Vudcovstvi, co shaman jakri reprezentuje, znamena to, ze si ho smacka zvolila a to jasne koresponduje se systemem.
blbosť, aspon keby vsetci volili za jedneho nie 1/4....
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
neni ma chyba, ze se neumite domluvit, nebo asi je koukam.ALL píše: to ze si 2 werewolfovia zvolili jedneho shamana a zbytok volil za niekoho ineho to je pre teba citujem "smacka zvolila" ?
blbosť, aspon keby vsetci volili za jedneho nie 1/4....
Ale kdyz se domluvi dva, a ostatni ne, tak je to tezke asi no.
ja by som sa rad domluvil ked ma polovina na icq ignoruje a druha nema chut sa som nou domluvit. Tak to je mensi problem.
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Koukněte na Stmívání, tam se vlci domluví snadno. Třeba z toho něco pochytíte
Ked uz, tak urcite knihu, ten film je oproti nej riadna srackaPersefona píše:Koukněte na Stmívání, tam se vlci domluví snadno. Třeba z toho něco pochytíte

Ale suhlasim s All-om, ked si spravia vlka 3-4 ludia z jednej gyldy a hadzu si to medzi sebou dokola, ostatni maju smolu

tak vies shamanom by urcite taktiez nemal byt werewolf ktory je pre ostastnych zly priklad. Werewolf Shaman je velitel smecky, mal by sa podla toho chovat a tak sa aj spravat.Severka píše:Ked uz, tak urcite knihu, ten film je oproti nej riadna srackaPersefona píše:Koukněte na Stmívání, tam se vlci domluví snadno. Třeba z toho něco pochytíte![]()
Ale suhlasim s All-om, ked si spravia vlka 3-4 ludia z jednej gyldy a hadzu si to medzi sebou dokola, ostatni maju smoluCize najvyssia aktivita/expy alebo tak podobne je aspon spravodlive a sancu ma kazdy, aj vlk samotar, ktoreho cela smecka neznasa
Mal by byt prikladom pre ostatnych gruntov.
Ked som sa pokusal spojit s byvalim a tedajsim shamanom, 0 bodov. Coz je smutne, ze nedokazu ani len odpisat, su tak povýšenecký lebo maju shamana, až mi je zle.
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
je smutné, že som sa trápil s questom na WW takmer pol roka a príde hráč ktorý si spraví WW za deň, hneď na druhý deň si záhadne spraví WW jeho najlepší kamaráť (určite ani len trošičku mu nepovedal ako na ten quest ) ... a hneď 3 dni do úplnku a už je Shaman. Pritom sú tam grunti ktorý to majú už nejaký ten úplnok. Fakt smutné...
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Tak jasne no, ale ako pises, niekto sa s tym trapi dlho a niekto to ma od kamosa... Cize ked si zozenies 3 kamaratov, vysvetlis im ako na q, das im vsetky veci na to potrebne a potom ta oni za to zvolia... To bude urcite mocny prikladALL píše:tak vies shamanom by urcite taktiez nemal byt werewolf ktory je pre ostastnych zly priklad. Werewolf Shaman je velitel smecky, mal by sa podla toho chovat a tak sa aj spravat.
Ked som sa pokusal spojit s byvalim a tedajsim shamanom, 0 bodov. Coz je smutne, ze nedokazu ani len odpisat, su tak povýšenecký lebo maju shamana, až mi je zle.

- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
nesouhlasim co sem jeste pred pul rokem hral aktivne psa slo se s kazdym krasne dohodnout a vim ze co byl ww tak kazdy mel shamana stacilo se jen domluvit s ostatnima a nikdy nebyl problem... chapu mozna se to trosku zmenilo ale nerikej ze se dohodne gilda a ma shamana jen jedna tas tolik prasatek tu nehrajeSeverka píše:Ale suhlasim s All-om, ked si spravia vlka 3-4 ludia z jednej gyldy a hadzu si to medzi sebou dokola, ostatni maju smoluCize najvyssia aktivita/expy alebo tak podobne je aspon spravodlive a sancu ma kazdy, aj vlk samotar, ktoreho cela smecka neznasa
Naposledy upravil(a) Edward Cullen dne 30.03.2013 17:32:28, celkem upraveno 1 x.
hehSeverka píše:Tak jasne no, ale ako pises, niekto sa s tym trapi dlho a niekto to ma od kamosa... Cize ked si zozenies 3 kamaratov, vysvetlis im ako na q, das im vsetky veci na to potrebne a potom ta oni za to zvolia... To bude urcite mocny prikladALL píše:tak vies shamanom by urcite taktiez nemal byt werewolf ktory je pre ostastnych zly priklad. Werewolf Shaman je velitel smecky, mal by sa podla toho chovat a tak sa aj spravat.
Ked som sa pokusal spojit s byvalim a tedajsim shamanom, 0 bodov. Coz je smutne, ze nedokazu ani len odpisat, su tak povýšenecký lebo maju shamana, až mi je zle.Ale ak chces, kludne mi posli cely navod a ak to neni az tak casovo narocne, tak si to spravim a mas moj hlas

ďakujem ale prva hláška po "Vitej medzi werewolfmi" bola ze "tajomstvo ako sa stat werewolfom si nechaj do hrobu" tak toho sa drzim. Ako sa písalo je to bonus char, kto na tom queste zapracuje tak ho urcite dostane. Aj ked to kopec ludi vie a nikto to nerobi lebo ten grunt je onicom. V doupe je knizka kde by sa mali pisat navrhy ako werewolfa este trosku polepsit napriklad nejaka skladacka na werewolfa alebo mystic.. no nikto sa s tym nezaobera a ja tu nebudem rozpravat do vzduchu. Chcel som len zabojovat o toho shamana, snaha sa necenila, videl som ze sa to tu rozobera tak som sa pripojil, no nema to vyznam proste.
Beatka
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
Kasper
Kragon
Apia
Dianna
Themes
Black Berry
Fosco Alma
kazdopadne z nasi strany neocekavejte silne angazovani. Osobne co bych videl jako nejak pruchozi, je zvyseni poctu shamanu na dva, s tim, ze by volba pribihala ritualne ingame.
ty si snim sedel u pocitace, ze to vis tak presne?ALL píše:príde hráč ktorý si spraví WW za deň

Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Jak vis, ze udelali vlkodlaka za den? Asi na to museli take nejak prijit, ne? A co kdyz jim to trvalo rok nebo dva? Kdo pak ma vetsi pravo na shamana, ty nebo jeden z nich? Kdyz jsme u toho nebylo by lepsi stare nastaveni ww, kdy nebyl zadny grund ci shaman? Hral by si to vubec, kdyz to bylo v urcitem smeru spise prokleti? ...A kdyz si vyhadas shamana podle expu, co budes delat, kdyz proste bude nekdo jiny lepsi? A co na to Jan Tleskac?ALL píše:je smutné, že som sa trápil s questom na WW takmer pol roka a príde hráč ktorý si spraví WW za deň, hneď na druhý deň si záhadne spraví WW jeho najlepší kamaráť (určite ani len trošičku mu nepovedal ako na ten quest ) ... a hneď 3 dni do úplnku a už je Shaman. Pritom sú tam grunti ktorý to majú už nejaký ten úplnok. Fakt smutné...
- Josheff
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Ve finale je to tu jen blabol o tom, ze grut je o nicem a shaman je best. Takze ALL ty tu jen places, ze se naslo par lidi ktery si udelali cokla a a jeden z nich je shamanem tim padem ty ho mit nemuzes, protoze te asi nemaji radi. Zamysli se nad tim proc, nez tu zacnes vykrikovat o nejakem stridani o shamana. Treba ho nemas jen proto, ze si ho nezaslouzis 

Josheff The Paladin
Ambrosia The Mage
Ambrosia The Mage
zptaky k tematu,
zarazovat mezi normalni postavu se ani grunt ani shaman nebude, mozna se upravi ziskavaci quest a trosku system, nebo maximalni pocet ve smecce.
zarazovat mezi normalni postavu se ani grunt ani shaman nebude, mozna se upravi ziskavaci quest a trosku system, nebo maximalni pocet ve smecce.
Ak ma byt smecka o komunikaci, mohla by byt volba shamana verejna na nejakom peknom mieste a ak chce niekto byt vodcom, musi ziskat 100% podporu ostatnych zucastnenych vlkodlakov... Cize dohoda musi byt medzi vsetkymi, cim ma kazdy jeden moznost davat si podmienky
No a ak sa nedohodnu, dane obdobie budu bez vodcu... ;P

- Josheff
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Severka píše:Ak ma byt smecka o komunikaci, mohla by byt volba shamana verejna na nejakom peknom mieste a ak chce niekto byt vodcom, musi ziskat 100% podporu ostatnych zucastnenych vlkodlakov... Cize dohoda musi byt medzi vsetkymi, cim ma kazdy jeden moznost davat si podmienkyNo a ak sa nedohodnu, dane obdobie budu bez vodcu... ;P
Tohle nikam nepovede. Cizi lidi se mezi sebou nedohodnou...
Josheff The Paladin
Ambrosia The Mage
Ambrosia The Mage
To by jsi se divilJosheff píše:Severka píše:Ak ma byt smecka o komunikaci, mohla by byt volba shamana verejna na nejakom peknom mieste a ak chce niekto byt vodcom, musi ziskat 100% podporu ostatnych zucastnenych vlkodlakov... Cize dohoda musi byt medzi vsetkymi, cim ma kazdy jeden moznost davat si podmienkyNo a ak sa nedohodnu, dane obdobie budu bez vodcu... ;P
Tohle nikam nepovede. Cizi lidi se mezi sebou nedohodnou...

Maximalni pocet bych dal max. dvojnasobek co je ted.Acarus píše:zptaky k tematu,
Co se tyce stim questem, tak bych mozna upravil tu aktivaci "vstupenky" garikem. Jinak se me to zda pekne udelane ..