Jazditka

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Jazditka

Příspěvek od Kesemot »

Driana píše:škoda že ty jezdítka nejsou normálně tracknutelný. To neni už DP ale zase se to někam přesouvá jinam... Quest a bude to WOW
A mozes mi povedat ako naco by si tie jezditka chcel mat tracknutelne, ked aj tak musis najprv najst agarana?
Ocividne si ten kvest nikdy nespravil, ale musel si si iba posomrat na forku.
Ked sa ti to uz aj tu zda ako WOW, tak si chod hrat WOW no...
Niektori ludia by si mali uzrejmit rozdiel medzi 20 minutovym kvestom, a kvestom, ktory robis dva roky ... (Obrayne povedane, a samozrejme nemam odkial vediet, kolko sa robia kvesty na wowku, vzivote som to nehral, a moja priatelka je za to vdacna ...)
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Anibakul
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anibakul »

Chcel som len ozivit topic a postazovat sa ake mi pride absurdne ze vo fantasy hre ke beham po lesoch a lukach v dnesnej dobe nemozem stretnut kona/lamu lebo je to "luxusne" zbozi :) Pamatam si ze v 2006 som kupoval lamu za 3,5-5k a jednu som pravidelne chodil pozerat do prirody (zabijal som si tam monstra taming som nemal tak som ju vzdy len pozrel ze ako zije a zasa odisiel).

Mame tu rare jazditka ktore by malo byt tazke zohnat...ale to ze nemozem stretnut v prirode stado konov mi osobne dost chyba a system jezditka len v dungu/queste mi pride velice absurdne :)

Ved kolko konov by dobrovolne vliezlo niekam do tmavej jaskyne namiesto pasenia sa na krasnej slnecnej lucke :)
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

tato zmena mi usetrila zatim 500k (koupil bych 100 jezditek kdyby byly bezne k dostani), od zniceni jezditek jsem nekoupil zadny (krom 4 zostu za 60k pred tydnem), moje mala zasoba se tenci, ale od zmeny mapek mam regu jak na rozdavani, takze prejdu na summona za par mesicu :-)
Valigar
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valigar »

Ja myslim,ze je to udelane dobre a jezditek je tak akorad :arrow:
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

Valigar píše:Ja myslim,ze je to udelane dobre a jezditek je tak akorad :arrow:

Přijde mi, že je až moc málo spawnů.... Jak je to teď se zostama ?? Vim o spawnu red zosty jen v dungu ..
Anibakul
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anibakul »

Beham dost po prirode (mapky atd) a este som volne zijuceho kona/lamu nestretol...bol by som za pridanie aspon lam alebo niecoho niekde po svete nech ich je viac :) alebo pridat do spawnu klamakov lvl 5 aj lamu :)
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Já osobně mám 4 spawny, takže těch je dost .) jezditek mam dost :) ale spiše mám dotaz na gm
"Jak je možné,že dotyčné jezditka nejdou do uab ? Napřiklad hnědy koně, některé jdou, některé ne, a přitom je to vše stejny zvíře /hnědy kun/ ? psal sem i page ale nejde to, je to jen u koni ..."
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Amigor píše:Já osobně mám 4 spawny, takže těch je dost .) jezditek mam dost :) ale spiše mám dotaz na gm
"Jak je možné,že dotyčné jezditka nejdou do uab ? Napřiklad hnědy koně, některé jdou, některé ne, a přitom je to vše stejny zvíře /hnědy kun/ ? psal sem i page ale nejde to, je to jen u koni ..."
No myslim ze kone od Agarana nejdu, obycajne ''spawnove'' by mali ist.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Koně od Agarana jsou scriptově odlišné, tudíž nejdou do jednoho UAB s obyčejnými hnědými koňmi.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Chtěl bych opět lobovat za Orna....na to, že mám 110 AL tak se mi dnes už podruhé splašil. U žádnýho jinýho jezdítka se mi to nestává.
Není někde něco špatně nastaveno, nebo to je opravdu tak tupé zvíře, který se neustále plaší?
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Helloween píše:Chtěl bych opět lobovat za Orna....na to, že mám 110 AL tak se mi dnes už podruhé splašil. U žádnýho jinýho jezdítka se mi to nestává.
Není někde něco špatně nastaveno, nebo to je opravdu tak tupé zvíře, který se neustále plaší?
no co si pamatam tak orn mal tuto "abilitu" vzdy ale 5-6 mesiacou s5 sa to na chvilu opravilo ale mame to tu zas
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Sikulka píše:
Helloween píše:Chtěl bych opět lobovat za Orna....na to, že mám 110 AL tak se mi dnes už podruhé splašil. U žádnýho jinýho jezdítka se mi to nestává.
no co si pamatam tak orn mal tuto "abilitu" vzdy ale 5-6 mesiacou s5 sa to na chvilu opravilo ale mame to tu zas
Já na něm dlouho nejezdil, takže netuším jestli se to opravilo...je to tak rok co mě to děsně otravovalo a Orny sem nepoužíval....
Předevčírem jsem ho vyzkoušel znova a je to zase děs....jen todle jedno idiotský jezdítko se tak nechutně plaší....
Nedá se GM^s s tím něco udělat? :)
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

On má na splašení jezdítka vliv Al? Já myslel jeho food/nakrmení.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Qvido píše:On má na splašení jezdítka vliv Al? Já myslel jeho food/nakrmení.
Od toho funguje přeci AB...když ho vytáhneš z ab....je to chvíle a on se splaší....dvakrát za den myslím není normální, nebo to tak je schválně nastaveno?
Odpovědět