Sprite Hearts
Sprite Hearts
Nemohly by byt srdicka z maze stashovatelny?
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sprite Hearts
máš massmove rovnou do koše
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Zdrz se blbejch a navic chybnejch pripominek, pres fenu nelze massmovovat z baglku na zem, nebo ze zeme do baglu, a relogovat na yoko kvuli tomu fakt nebudu
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
to je ale sranda ze ja si bezne massmoveom na fene trashujem napr kluce od lodi
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
A do spirit boxu by nesly pridat? Pokud uz to teda nejde:)
Se hned necerti a jeste ke vsemu , kdyz massmove na fene opravdu jdeOximus píše:Zdrz se blbejch a navic chybnejch pripominek, pres fenu nelze massmovovat z baglku na zem, nebo ze zeme do baglu, a relogovat na yoko kvuli tomu fakt nebudu

Ja se vubec neptam na massmove, ja se ptam na stashovatelnost, takze me massmove opravdu nezajimaAknah píše:Se hned necerti a jeste ke vsemu , kdyz massmove na fene opravdu jdeOximus píše:Zdrz se blbejch a navic chybnejch pripominek, pres fenu nelze massmovovat z baglku na zem, nebo ze zeme do baglu, a relogovat na yoko kvuli tomu fakt nebudu
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
ze neco neumis neznamena, ze to nejdeOximus píše:Zdrz se blbejch a navic chybnejch pripominek, pres fenu nelze massmovovat z baglku na zem, nebo ze zeme do baglu, a relogovat na yoko kvuli tomu fakt nebudu
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
Ja vim, ze se neptas na massmove,ale tvrdis, ze to na fene nelze...tak te jen opravujem a tvrdime, ze to lze..Oximus píše: Ja se vubec neptam na massmove, ja se ptam na stashovatelnost, takze me massmove opravdu nezajima

Jsem ti odpovedel.Oximus píše:Ja se vubec neptam na massmove, ja se ptam na stashovatelnost, takze me massmove opravdu nezajimaAknah píše:Se hned necerti a jeste ke vsemu , kdyz massmove na fene opravdu jdeOximus píše:Zdrz se blbejch a navic chybnejch pripominek, pres fenu nelze massmovovat z baglku na zem, nebo ze zeme do baglu, a relogovat na yoko kvuli tomu fakt nebudu
A ten spirit box by nesiel? Ako sa hajek pyta... 

To je to tak potrebnej a tezko harvitelnej item, ze se ps tim musi nekdo zabyvat vic nez massmove do kose?
joXan píše:To je to tak potrebnej a tezko harvitelnej item, ze se ps tim musi nekdo zabyvat vic nez massmove do kose?
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
pro klid na dusi kouknu jaky vsechny itemy maji id srdicka a kdyz to budou nejaky u kterych je jedno, jestli se obuguji tak to upravim v nove mape
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, jestli tyto srdíčka k něčemu slouží?
Děkuji moc za odpověď
chtěl jsem se zeptat, jestli tyto srdíčka k něčemu slouží?
Děkuji moc za odpověď

quest pro ranga, kdy sbiráš různy věci vč. asi 10ks sprite hearts, ale je to náročnější quest, kdy to quesstovní zadávající npc putuje po dungách a pak tě kopne na solo quest dung, takže dokud opravdu nejseš rozhodlej ten quest jít, jsou ti na nic a naharvíš je pak hned, nemají hodnotu
Aha,
díky moc za info
díky moc za info