Před palácem karidnála v Nujelmu se objevila magická brána vedoucí do Síně hádanek. V Síni je k nalezení 10 soch(1 sousoší) nesoucí každá jednu hádanku. Hádanky složitější, jednoduší, každá vedoucí či navádějící k nalezení odměny za vyřešení(Odměny v hnědých taštičkách - pouch). Při vybrání odměny se socha rozpadá(pokud jsem přítomna)
Vše vyřešeno.
Hádanky
Re: Hádanky
BUdes neco delat i pro pk?
superAcarus píše:jj v 3:15 vypne straze v CoveWallace píše:BUdes neco delat i pro pk?

to asi zemřu :pAcarus píše:jj v 3:15 vypne straze v CoveWallace píše:BUdes neco delat i pro pk?
Připravila jsem několik hádanek. V několika po sobě jdoucích místnostech. Místnosti spojují brány, které jsou na vstupenku = item, na který přijdete uhodnotím hádanky, jež se vždy naléza v dané místnosti v truhlici, vyrytá na drahokamech. V truhlách je i odměna, pro toho, kdo první vyřeší danou hádanku. Na konci čeká poklad pro prvního uspěšného řešitele.
Brána bude umístěna na tržnici.
V místnostech se pokud možno moc nezdržujte. PvP uvnitř smaozřejmě zakázano.
Pokud vás brána nebude chtít pustit a budete si 100% jisti, že víte správnou odpověď. Kontaktujte mne na ICQ.
Budu uvažovat nad přidáním odměny pro další uspěšné řešitele.
Brána bude umístěna na tržnici.
V místnostech se pokud možno moc nezdržujte. PvP uvnitř smaozřejmě zakázano.
Pokud vás brána nebude chtít pustit a budete si 100% jisti, že víte správnou odpověď. Kontaktujte mne na ICQ.
Budu uvažovat nad přidáním odměny pro další uspěšné řešitele.