Ozivenie PvP Frakcie - NO-LOOT PvP

Vaše nápady a návrhy
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Ozivenie PvP Frakcie - NO-LOOT PvP

Příspěvek od Severka »

Latos píše:
Severka píše:
Latos píše:PVP hráči můžou jet frakci, kde je PVP daleko zábavnější..
Vidim... :clap: :clap: :clap: :mrgreen:

e; jedina frakcna zabavka je mozno resskillovat kamosa pk, nakupit spotrebak a podelit sa :P

Ono je to spíš tím, že z frakce ti nic nekápne a jen to žere prachy :) Proč by někdo z vás měl běhat čistý PVP, když si lognete PK a jdete si naharvit mamon :) To za frakci jaksi nejde... Takže u tohohle pokulhávají vaše výroky o tom, že jde o PVP... Kdyby šlo o PVP, běháte všichni za frakce. Takhle jen vykřikujete na fóru a hrabete si na ostatních.
Zkratit dobu relogu na pk z frakce, kedze obcas si chcem zablbnut so svojim nb pk, zakazat frakcny boj v dungoch, nato aby ma v dungu nekto sprasil su skor PK :P a viac ludi ako 10 ch a 3 O a do frakce vstupim, neni problem ;)
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Severka píše:Zkratit dobu relogu na pk z frakce, kedze obcas si chcem zablbnut so svojim nb pk, zakazat frakcny boj v dungoch, nato aby ma v dungu nekto sprasil su skor PK :P
Tak určitě :) Relogovat ideálně bez pauzy, podle příznivějšího počasí pro pojezdy + ještě si to pojistit tak, abych dungy mohl pojíždět jen já, ale nikdo jinej mi to udělat nemohl :)
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

tří stránkový topik zase o ničem.. proberte se, když to nefungovalo před lety kde hrálo min. 2x tolik lidí, tak to těžko bude fungovat dnes..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Winis píše:Strigwyr chce za pk pojíždět frakční hráče v topkách kteří se mezi sebou lootit nebudou, mno nic jinýho bych ani nečekal.
:D

nápad se mi líbí :) sice topka mi přijdou přehnané. Ale je to fakt, mě se třeba nechce učit pvp, protože by to bylo finančně náročný.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Atalia píše:
Winis píše:Strigwyr chce za pk pojíždět frakční hráče v topkách kteří se mezi sebou lootit nebudou, mno nic jinýho bych ani nečekal.
:D

nápad se mi líbí :) sice topka mi přijdou přehnané. Ale je to fakt, mě se třeba nechce učit pvp, protože by to bylo finančně náročný.
order guildy su len dve. dohodni sa s kvamom a urcite ti velmi rad zalozi skolku, kde si mozes behat bez lootu. par chaosakov este stale beha takze by bolo co robit.

ako som aj pisal: 5 nelootitelnych hracov v topkach a 1 normalny (idealne kler v rose) co im to bude lootit, to asi nieje ziaduce.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

to bys mel michani se do CH/O boju a jail
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

myslel som 1 normalny frakcny, tzn chaos/order warrior. ale thx, cpt obvious :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

tak poruseni frakcnich pravidel o neloceni skolky, myslim ze z toho by byl jeste vetsi trest
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Myslienka bola taka ze ani nikto iny by nemohol lotit tu "nevylotitelnu frakciu" okrem PK, cize boje v topkach v gz by boli uplne safe... uz iba v dele by boli boje na vlastne riziko... akurat je jediny problem ten ze ked ta urcita frakcia niekoho zabije druhu frakciu a budu to obaja ch/o warriori tak sa budu moct fulovat... ale i tak si myslim ze by si ludia mozno predsa zahrali to pvp bez lootu kedze normal pvp frakcne sa uz snad aj rok nehralo...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Odpovědět