Ozivenie PvP Frakcie - NO-LOOT PvP

Vaše nápady a návrhy
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: Ozivenie PvP Frakcie - NO-LOOT PvP

Příspěvek od Shadowsong »

povedz mi len jednu vec: ked budem hrat len pvp za frakciu a nebudem moct lootit, z coho budem refovat?
pvp bez lootu ti nikto hrat nebude. vidis snad niekoho v arenach? vidis snad ze by vobec bola aspon jedna skolka?
zrusit lootenie vo frakcnom pvp je teda vselico, ale urcite nie "vylepsenie pvp"
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Shadowsong píše:povedz mi len jednu vec: ked budem hrat len pvp za frakciu a nebudem moct lootit, z coho budem refovat?
pvp bez lootu ti nikto hrat nebude. vidis snad niekoho v arenach? vidis snad ze by vobec bola aspon jedna skolka?
zrusit lootenie vo frakcnom pvp je teda vselico, ale urcite nie "vylepsenie pvp"

Jemu jde jen to, aby si mohl udělat dobře nad tím, že bude běhat po GZ, za frakci,v TOPku a bez postihu. A ukázat ostatním topka, který bývali jejich a on si je naharvil za PK, protože mu nejde o mamon..
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Shadowsong píše:povedz mi len jednu vec: ked budem hrat len pvp za frakciu a nebudem moct lootit, z coho budem refovat?
No ale ja som nepisal, ze by sa hralo iba no-loot pvp, ja by som planoval hrat 50% casu PK, lenze by mozno na tu blue frakciu nalogli ludia co hraju pvp prilezitostne a takych je dost...
Ale stale nechapem preco nad tym rozlievate mlieko :D co by bolo na tom, keby sa to na 1 mesiac skusilo? to neni plosna zmena, ze by sa vas to nejak dotklo to pochopte... Ach jaj...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

sa dohodni s gmkami a leadermi frakcii a zaloz si vlastnu frakciu kt bude mat neobmedzeny ekvip a zakaz lootu.
how to play gangrel:
...
???
profit
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše: Mihal to si myslis ze chcem to pvp pre seba? Ty tu stale pises o mamone, je vidno ze tebe stale o to ide... Keby mne ide o mamon tak by som hraval PVM... Alebo ked bol Q s drakom mrakom tak som vedel cely Q spravit zaneviem cca +-5 hodin a z toho padali pravidelne tak 2x lvl 5 mapa ale som to neharvil ako by to harvilo 95% hracov nenasytnych po mamone... Tak odloz uz tuto trapnu temu bokom :)

Pises ze si vo frakcii tak tam ostan, ja som chcel len jednu vec ktoru som pisal a o ostatok by som sa postaral sam...

A ako vravim - absolutne nijako sa ta to nedotkne a places tu, ako dieta ktore pojazdili o topko a stale to chce silou mocou hociakym sposobom oplatit :)

Ked uz tolko hejtu - predloz svoj navrh, rad si to precitam. Rozhodne by to zlepsilo pvp, o aky kus to by sa uvidelo, takze neviem co tu riesis...
Ano chceš, lebo to tu ospevuješ jediny a teraz aby to tak nevypadalo, obopis vsetkych svojich kumpanov nech sem hodia post a napísu ako to chcu aj oni ;).

Vies ze mi je jedno co si myslis? Ludia s ktorymi hravam vedia ako to je a teba aj tak nepresvedcim. A pockat, nebol dovod preco som prestal hrat s Harpagonmi ten, ze im slo viac o mamon ako o kamaratstvo? Nie to urcite nebude ono :D.

Nechce sa mi hladat posty, v ktorych si protirecis na tieto tvoje vyroky (kazdy vie ze existuju a doteraz som ich vzdy nasiel) o tom ako ti nejde o mamon(napr. ten hotpic ako ukazujes cudzi mamon a chvalis sa ze je tvoj?), ako by si hral PVM keby ho chces (tvrdil si ze ta PVM nebavi a preto ho nehras), .... :) trapna tema? alebo sekam do živeho? :D

Vieš, ja nie som a nikdy som nebol stadova ovečka ... myslim, ze tu zastupujem názorovo cast serveru (vačšiu čast), ktorá na teba uz nemá náladu, nemá náladu a čas to tu čítat alebo sa proste nechce vyjadrovať lebo vie, že to nema cenu ... A ano, strašne ma mrzi, ze si ma pripravil o jedine topko čo som mal .... aha tu mam ešte dalšie 3 :D .... a skoda, ze som svoj majetok poskytol dalsim hracom aby nemuseli harvit ale len si hrali :) ...

Riešenie tvojho breku? Ok, zaviest školku v zneni ako bolo kedysi, s obmedzenym equipom chranenym ako nonloot.

PS: dokaz, ze ti ide len o to, aby si mohol behat v topku a nepríst on je ten, ze chces zaviest script aby sa to lootit nedalo, lebo sa bojis, ze by niekto mohol porusit dohodu o nelooteni a lootnut ti ho a tak by sa ti stalo to, co ty robís ostatnym ... a samozrejme sa vysmievat ludom, ze si topka zamykaju v securkach a ty ho hrdinsky nosis, ale dovtedy ho nechas v securke :D
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Nuz ked je to tu taky hejtersky problem TOPka a ine kraviny, tak fajn zaviest max +20brnka + spec brnka po fenix, +9-+17 zbrane cob robky ancestralka a kamenovky...? kludne :) , avsak teraz ja poviem za vacsinu, ze vacsia zabava by to bola s topkami... (prirovnam to k tomu, ci je vacsia zabava behat v rose a +1tkach ako s cob robkami midnajtkami a +15 platoch...)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:Nuz ked je to tu taky hejtersky problem TOPka a ine kraviny, tak fajn zaviest max +20brnka + spec brnka po fenix, +9-+17 zbrane cob robky ancestralka a kamenovky...? kludne :) , avsak teraz ja poviem za vacsinu, ze vacsia zabava by to bola s topkami... (prirovnam to k tomu, ci je vacsia zabava behat v rose a +1tkach ako s cob robkami midnajtkami a +15 platoch...)
A mame to tu, z toho kvalitneho PVP tu mame pravy dovod a to ten, ze strig si nam chcel zahrat v TOPkach a jeho tvrdenie o kvalitnom PVP malo taku vahu ako všetky jeho vyroky ;)

Mohol by si definovat cca svoju vačšinu, ktoru zastupujes a podla akych zisteni si zistil, ze by to bola vacsia zabava pre inych? Alebo je to len tvoj empiricky poznatok založený na turbulentnom vyvoji v tvojom bruchu resp. hlave?
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Moc dlouhy posty na muj chabej mozek. Napiste mi pak pls nekdo komu mam napsat o join a jaky sou pravidla :-P
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

je to blbost... bude behat 6 nevylootitelnych frakcnych v topkach a jeden normalny frakcny kt im bude lootit to co zabiju. normalne frakcie prestanu hrat, pk nebudu hrat, prestanu hrat tyto TOP frakcny a vsetko sa zas vrati do normalu len s tym rozdielom ze gmka prisli o cas pri robeni tychto TOP frakcii, hraci prisli o nervy a normalny frakcny pvperi o ekvipy. a hovorte mi kludne nostradasong :p

ked chces srandu lebo ta bavi behat v topkach pvp tak ich na seba vezmi.
ked chces srandu lebo chces zabijat ludi tak hraj pk.
ked chces srandu zabijat ludi s overpowered ekvipom bez risku a so ziskom, tak si zaloz vlastny shard.
how to play gangrel:
...
???
profit
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Shadowsong píše: .....bude behat 6 nevylootitelnych frakcnych v topkach a jeden normalny frakcny kt im bude lootit to co zabiju....

si zaloz vlastny shard.

Hned tu máme neošetřitelnou věč a to to ještě ani nevzniklo.... Naštěstí hned dole je řešení celýho problému... Založ si vlastní shard.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Neošetřitelná věc je tam od začátku, akorát ve dvou topikach, Tady tě frakční hráč nemůže lootit, takže tě sjede za frakčního hráče v gz, a ve druhym topicu relogne na PK bez pauzy, ktery te lootit může, proleze do gz, a vylooti.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Klučina myslí na všechno, ale tak aby mohl odrbávat kde to jde ve vlastní prospěch a bude nám tvrdit, že je to pro blaho shardu a planety :)
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Muj pohled na vec je takovy ze to nema proste a jednoduse cenu. A proc? Vec je jasna. Za tech par patku co hraju, jsem zazil mnoho a mnoho pokusu a revizi O/CH, ktere mely vest k oziveni O/CH. Ovsem za poslednich 5 let se ani jedna nepovedla tak jak mela nebo byla zamyslena. Chvili se behalo aktivne, ale po par tydnech to opet sklouzlo do beznadejneho podprumeru. Takova je situace a uz se nikdy nezlepsi. Staci se na to podivat realisticky. Tohle nikdy nebyl server s PvP prioritou. PvM je zde priorita a PvP je zde potlacovano (nemysllm to ze by bylo potlacovano zamerne, aby tady zase nekdo neyacal brecet). Takova je realita a nastaveni serveru. Nema cenu se nad tim pozastavovat, protoze tak je tenhle server koncipovan. Komu se to nelibi ma moznost hrat jinde.

I tak si ale myslim, ze PvP vyziti je zde dostatek. PK vs Blue/Frakce tu vzdycky bude a to musi potencionalnim PvP hracum stacit. I frakce funguji dobre.Jejich nastaveni je vicemene v poradku, akorat neni vyuzity jejich potencial. Nevidim duvod proc zase delat nejakou revizi, kdyz stejne neni dostatek hracu, kteri by to behali. Nevidim v tom nic spatneho. Aktivita a cas GM se spise soustreduje na PvM a myslim ze je to i pro ne pohodlnejsi a zabavnejsi. Protoze resit porad dokola kdo koho kde pojel nebo sprasil a ceho u toho zneuzil by se mi taky nechtelo resit. To radsi postavim dung a budu se kochat jak tam lidi umiraji a nadavaji a stejne to pujdou znova:p
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

V podstate to vidim tak, ze niesu ludia... Toto by si asi vyzadovalo vytvorit dve nove frakcie, ktore by nemali nic spolocne so sucasnymi, takze to chce kopu ludi a to tu fakt neni ))

Osobne navrhujem zrusit frakcie a zamerat sa cisto na pvp blue VS PK, cize frakcna O vybava sa presunie na blue a Ch vybava na PK a tak podobne... Este dat IK, ak cokolvek "frakcne" sa vezme do dungu a myslim ze to poskytne priestor pre zabavu dostatocny... :twisted:
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Víceméně tu bylo vše shrnuto. PvP systém bez lootu fungovat nebude, protože většina lidí i to PvP běhá kvůli mamonu => Musel by se vytvořit nějaký další reward/rank systém.
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Severka píše:V podstate to vidim tak, ze niesu ludia... Toto by si asi vyzadovalo vytvorit dve nove frakcie, ktore by nemali nic spolocne so sucasnymi, takze to chce kopu ludi a to tu fakt neni ))

Osobne navrhujem zrusit frakcie a zamerat sa cisto na pvp blue VS PK, cize frakcna O vybava sa presunie na blue a Ch vybava na PK a tak podobne... Este dat IK, ak cokolvek "frakcne" sa vezme do dungu a myslim ze to poskytne priestor pre zabavu dostatocny... :twisted:
Když už jsme u těch návrhů... proč nezrušit PK :twisted: . Celej shard bude spokojenej... PVM hráči budou mít klid při své zábavě a PVP hráči můžou jet frakci, kde je PVP daleko zábavnější..
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Latos píše:Klučina myslí na všechno, ale tak aby mohl odrbávat kde to jde ve vlastní prospěch a bude nám tvrdit, že je to pro blaho shardu a planety :)
My na Slovensku máme takého jedného politika čo sa velmi podoba strigovmu spravaniu a asi bude jeho velky vzor. Vola sa pán Robert Frcko a momentalne nam tu šefuje v našom Ficinsku, Ficistane, ....
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Latos píše: proč nezrušit PK :twisted: . Celej shard bude spokojenej... PVM hráči budou mít klid při své zábavě a PVP hráči můžou jet frakci, kde je PVP daleko zábavnější..
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: SOUHLAS!!
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Latos píše:PVP hráči můžou jet frakci, kde je PVP daleko zábavnější..
Vidim... :clap: :clap: :clap: :mrgreen:

e; jedina frakcna zabavka je mozno resskillovat kamosa pk, nakupit spotrebak a podelit sa :P
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Severka píše:
Latos píše:PVP hráči můžou jet frakci, kde je PVP daleko zábavnější..
Vidim... :clap: :clap: :clap: :mrgreen:

e; jedina frakcna zabavka je mozno resskillovat kamosa pk, nakupit spotrebak a podelit sa :P

Ono je to spíš tím, že z frakce ti nic nekápne a jen to žere prachy :) Proč by někdo z vás měl běhat čistý PVP, když si lognete PK a jdete si naharvit mamon :) To za frakci jaksi nejde... Takže u tohohle pokulhávají vaše výroky o tom, že jde o PVP... Kdyby šlo o PVP, běháte všichni za frakce. Takhle jen vykřikujete na fóru a hrabete si na ostatních.
Odpovědět