Pojezdy

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Pojezdy

Příspěvek od Severka »

Wallace píše:
Shadowsong píše:sak ked uz sa vraciam na dp a musim makrovat, tak nech z toho aj nieco pocas toho mam n? tak zakempim majak napr.... (:
Tj ale s nubikem uz musis byt pk, jinak tj zneuzivani informaci z modre postavy..
Tak predpokladam ze hovori o buducom clenovi hated grupy, tak rovno treni PK a stoji dakde s PK krysou... Ako ked uz tu postavu treba trenit je taketo vyuzitie dualu celkom zaujimave :clap:
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Tak si myslím, že by se na to GM team mohl zaměřit a ten kdo tohle používá by měl být náležitě potrestaný (nezapomínal bych ani na jeho kamarádíčky, kterým to hlásí, aby teda kluci z toho taky něco měli)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mozno by ste mali prestat prekvitat naivitou a uz konecne zistit ze mate zradcu medzi sebou takze to si rieste, GM vnutroguildovne problemy neriesi :)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Zrádce mezi modrákama? To jako ty dva v Trinu u portu do Ilshenaru? Carbon a ten druhej na "I" co velmi rychle davaji zpravy PK? Řekni nám prosím o dalších...
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Dudek píše:Zrádce mezi modrákama? To jako ty dva v Trinu u portu do Ilshenaru? Carbon a ten druhej na "I" co velmi rychle davaji zpravy PK? Řekni nám prosím o dalších...
Tak Kapr nam za par euri daco dohodil, Antagonist nam praska harvicov v ice, Opro nam praskol mihalove topko, Syr Artuhš nam praska hatedov a strangerov, Han Gamms nam praskol nake NB vypravy atd atd... viac neprezradim jedine za mamon :P

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

To chces ako povedat ze som napraskal sam seba? :D:D
Toto tvrdenie odmietam! :D :D
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:
Dudek píše:Zrádce mezi modrákama? To jako ty dva v Trinu u portu do Ilshenaru? Carbon a ten druhej na "I" co velmi rychle davaji zpravy PK? Řekni nám prosím o dalších...
Tak Kapr nam za par euri daco dohodil, Antagonist nam praska harvicov v ice, Opro nam praskol mihalove topko, Syr Artuhš nam praska hatedov a strangerov, Han Gamms nam praskol nake NB vypravy atd atd... viac neprezradim jedine za mamon :P

Nepripisuj moje zasluhy oprovi! mal som už 3 topka tak som sa citil moc skillovo tak som vam jedno daroval aby ste si mali čo obliect ked pojdete na druhy den do školy/urad prace ... proste charita :)
PS: ja viem kto to napraskal resp. ako to presne cele bolo ;)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:Nepripisuj moje zasluhy oprovi! mal som už 3 topka tak som sa citil moc skillovo tak som vam jedno daroval aby ste si mali čo obliect ked pojdete na druhy den do školy/urad prace ... proste charita :)
Dakujem, a nie nevies vobec kao to bolo :) asi ani nikdy nebudes :) davno by si mi to povedal alebo to sem verejne napis :)

Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:
Mihal píše:Nepripisuj moje zasluhy oprovi! mal som už 3 topka tak som sa citil moc skillovo tak som vam jedno daroval aby ste si mali čo obliect ked pojdete na druhy den do školy/urad prace ... proste charita :)
Dakujem, a nie nevies vobec kao to bolo :) asi ani nikdy nebudes :) davno by si mi to povedal alebo to sem verejne napis :)
Ano pane Ego, neviem, lebo ste tak povedali! A ani nikdy nebudem! :D:D:D
Hej povedal by som ti lebo ti hovorim všetko, počkať, ja ti nehovorim nič, nepísem ti, nemam tvoje icq (ani ho nemienim mat) a nie som male decko čo potrebuje dokazovat mamičke že nieco zistilo a chce aby ho pochvalila ;)... neboj, v 80 z toho vyrastieš :D
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Citim z tvojho postu ze ta to riadne tresta ze to nevies :) asi ukapnem slzu :) to iba dokazuje ako ta to trapi ze to nevies by si mi aj 5M zaplatil za prezradenie :)

Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

a teraz si sa odrbal. Vsetci vedia ze kapr praska iba hated =p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:Citim z tvojho postu ze ta to riadne tresta ze to nevies :) asi ukapnem slzu :) to iba dokazuje ako ta to trapi ze to nevies by si mi aj 5M zaplatil za prezradenie :)
Neviem kam na taketo veci ty chodiš ale mal by si prestat volat tej pani čo ti cez telefon radi! Alebo to je ujo s titulom MuDr. a takym peknym kreslom a ked neposluchaš da ti taku peknu vestičku?
Pozri, ja viem, že to viem a tebe nemusim nič dokazovat :). A platit ti nebudem uz vôbec
Oproman
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oproman »

Mihal píše: Nepripisuj moje zasluhy oprovi! mal som už 3 topka tak som sa citil moc skillovo tak som vam jedno daroval aby ste si mali čo obliect ked pojdete na druhy den do školy/urad prace ... proste charita :)

Takže si to práskal taky jo? Kolik si dostal? :)
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Strigwyr píše:Mozno by ste mali prestat prekvitat naivitou a uz konecne zistit ze mate zradcu medzi sebou takze to si rieste, GM vnutroguildovne problemy neriesi :)
Ale prosimtě , zas nějakej imaginární práskač?Neboj i na tebe jednou dojde.A pak si běž třeba na _.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Oproman píše:
Mihal píše: Nepripisuj moje zasluhy oprovi! mal som už 3 topka tak som sa citil moc skillovo tak som vam jedno daroval aby ste si mali čo obliect ked pojdete na druhy den do školy/urad prace ... proste charita :)

Takže si to práskal taky jo? Kolik si dostal? :)
Tak jestli ste semnou práskali ještě vy dva, kolik teda kápnulo těm PK?!?!
Merlin Clerik [>BHW<] - Komu se to nelíbí, ať mi p**** políbí
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Ja berem za prasknutie 50% z lootu takze vy ste asi z lacneho kraja alebo pkcka za moznost pojezdu nam zaplatili aj zo svojho :D
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Normalne, keby mi niekto ponukne prasknutie ze chce 100% z lootu + 1M odomna tak by som na to pristupil asi :D - ale to by musel byt pojazd miska Xarxa lebo nikto iny mi nedaruje taku davku hejtu to by bola potom nuda :)

King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

ja jedine za eura
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Je to smutný no.. ty pk jsou fakt zlý.. sem chtěl jít po 4 letech dung a nemohl jsem, protože byl někdo přede mnou.. tak jsem udělal test, zabil jsem hlídače šel kus dál a hidnul. Za nějakou chvilku přiběhl Severka nápadně dlouho se zastavil a stál - psal na ICQ - mám pojezd! ale spletl se a napsal na ICQ i mně. Pak kopl. Asi za 30sec - déle to být nemohlo prostě, jsem to stopoval přes analogové stopky, protože digitálům nevěřím - přiběhli Horkovic chlapci v počtu 8 kusů -což je jako přehnaný vzhledem k tomu, že destard 2 se chodí ve dvou že jo.. No a voni zabili draka, kterej se respnul během těch 30sec no.. a jak šli dovnitř tak jsem počkal a řikám si, udělám si z nich legraci ne.. logl jsem nb char, který mi do té doby kempil maják - já tam totiž chodívám za vlka hlídat horkovic kluky, abych je mohl s frakcí pojet.. jenže pak tam stojí krysa co práská hated takže když tam hated přijdou, tak já musim kopnout, protože jinak by to byl střet zájmů a to nechceme že jo. No a abych to dokonči ls tim destardem, tak jsem tam jako přišel za ten nb char vlka a oni že LOL, protože byli za dveřma.. jenže já tam mám kámoše, tak on mi napsal na icq ne, a povídá že jako mi to klikne ne, ale že to bude HC bo jich je 8 a já jsem jeden ne. Mno já jak viděl, že kliknul, tak jsem tam naběhl za toho blue vlka a že jako prvně sejmu Ega ne, tak jsem ho sejmul, jenže jsem zjistil, že ve skutečnosti to jdou ve čtyřech a všici na dualu ne, takže zatímco mě Strygwýr dvakrát misnul za destra, já mu zakousl Ega on se naštval a vypnul to ne a všichni ostatní hned psali lol omg wtf cos udělals woe? si kkt omg a já na to, že jako pojedem toho wara a podělíme loot ne, jenže oni že to nejde, že jako sou guilda a že tohle nejde ne a zabili mě - dostal jsem ik na dvě rány do full boostu to fakt nešlo ne, sem to hejloval jaxsvině ale nešlo to prostě bo jsem nerefnul bandy jinak bych je tam poskládal všechny ne.. tak píšu hated že jako v destardu je horko ať to jdou pojet a oni že hej víme, makro nám vypsalo zprávu na mapu, že destard chybí hlídač ale čekáme na resp.. no a pak jsem šel spát, protože už bylo deset hodin takže nevim jak to dopadlo no..

ale tyhle prasárny by se jako měly zkontrolovat ne, vždyť to je strašný že jo, takhle jako cheatovat jo, s takovou drzostí a podporou blue a relogů a všeho jo jako.. já bych tu z toho udělal manawydan prostě !
jako já kvuli tomu přestal hrát toho vlka ne, bo už to je provařený prostě, že jo a von mi stejně napsal King že jako to je super kůl bró s tim vlkem tak sem mu ho prodal za 52 eur 31centů, bo von víc neměl ale jako jsem měl super kurz, takže se mi to vlastně i vyplatilo ne
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Eričku, už to nehul, evidentně ti to nedělá dobře.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Odpovědět