Warrior

Odpovědět
Slim
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Re: Warrior

Příspěvek od Slim »

Ja musím prelognut na kazdej postave nie len na WH, resync mi nepomáhal nikdy
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

zkus treba attack na last target, ale já mam yoko a tam pomáhá jak tohle tak, resend, hold fena no:) musis si dat bacha a pred nasednutim se zastavit, lepsi se pozastavit nez zemrit na tohle:)
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

proc to pises do 2 topicu?
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Chcel by som sa spýtať na reťaze ... zobrali ste možnosť používať ich ostatnych warom okrem WH ale paladinom ste ich nechali ... Je to želane? Paladin sa môže sipkovať stale a destro a guard maju len par sipiek a retaze bola relativna obrana (i utok aby som bol objektívny).

A čo maju warovia robit s retazami ktore nemôžu používať? Nedalo by sa nech ich aspon môžu minuť tie stare, ked do toho investovali nemálo alebo ich vymenit naspat na suroviny (aspon tie soulshardy?)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:Chcel by som sa spýtať na reťaze ... zobrali ste možnosť používať ich ostatnych warom okrem WH ale paladinom ste ich nechali ... Je to želane? Paladin sa môže sipkovať stale a destro a guard maju len par sipiek a retaze bola relativna obrana (i utok aby som bol objektívny).

A čo maju warovia robit s retazami ktore nemôžu používať? Nedalo by sa nech ich aspon môžu minuť tie stare, ked do toho investovali nemálo alebo ich vymenit naspat na suroviny (aspon tie soulshardy?)
Nie, chainy sa na 99,9% pouzivaju na utok, nie obranu. To ze si bol setrivko a ostalo ti este 95% nabiti bohuzial nedostanes za to ziadnu kompenzaciu ani ich nemozes dopouzivat, casu na to bolo vela.

A paladin si zasluzi chainy si myslim. pripadne ak sa im chcu odobrat tak sa to moze dat info skorej nez 2 posledne dni...

E2: Alebo to vidim tak ze podmienka vyrobenia a pouzitia chainov (u destra) musi byt - Destro helma + destro zbran + master fightka !
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Slim
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slim »

Keď už u pala sa môžu používať aj ked nemá a má špecku ,u wara by som nechal aspon obyč ,bez špecky
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:
Mihal píše:Chcel by som sa spýtať na reťaze ... zobrali ste možnosť používať ich ostatnych warom okrem WH ale paladinom ste ich nechali ... Je to želane? Paladin sa môže sipkovať stale a destro a guard maju len par sipiek a retaze bola relativna obrana (i utok aby som bol objektívny).

Nie, chainy sa na 99,9% pouzivaju na utok, nie obranu. To ze si bol setrivko a ostalo ti este 95% nabiti bohuzial nedostanes za to ziadnu kompenzaciu ani ich nemozes dopouzivat, casu na to bolo vela.

A paladin si zasluzi chainy si myslim. pripadne ak sa im chcu odobrat tak sa to moze dat info skorej nez 2 posledne dni...

E2: Alebo to vidim tak ze podmienka vyrobenia a pouzitia chainov (u destra) musi byt - Destro helma + destro zbran + master fightka !
Uvodom ta musim sklamať, neostalo mi 95% nabitia (viem, kazim ti radosť a na Vianoce, som zly). Dakujem ti za tvoj nazor, ale trošku zle si ho formuloval, ty nemas pravomoc hovoriť o veciach, na ktore tvoje kompetencie nesiahaju. Upozornujem, že dosť času je velmi relativne, ked sa podla tvojich slov, PVP nebehalo ;).

Opat akceptujem tvoj názor ohladne paladinov a retazi, ale mohol by si ho aj zdôvodniť nech aj ostatní vedia prečo si to myslíš a nie je to tvoj další dôvod lebo chcem/lebo ja?

A ak by mali GMka čas, mohli by k tomu dať nejake stanovisko? Dakujem a prajem príjemne sviatky
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Mihal píše:Opat akceptujem tvoj názor ohladne paladinov a retazi, ale mohol by si ho aj zdôvodniť nech aj ostatní vedia prečo si to myslíš a nie je to tvoj další dôvod lebo chcem/lebo ja?
Nevím no, jako laik bych to zdůvodnil možná tímto, když se zaměřím na chary které se v pvp onjevují.
Proč ne destro? možná proto že rozdává neskutečnou dmg, takže díky tomu nejsou ty chainy ani tak moc žádané/potřebné.
Proč paladin? dmg 2x menší, ne-li víckrát než destro, když chceš něco umlátit potřebuješ equip.

A to co psal ego ohledně destra a chainu, proč ne když chceš mít další výhodu v pvp tak si za to "zaplať". V podobě bonusů, které davají brnka a roby destrovi(roba,helma,destro zbraň).

a nebo jak tady zazněl návrh, ponechte chainy warům bez specky. Ti co chcou běhat pvp si tu specku dělat nemusí když je chcou mít, popřípadě vymění chainy třeba za nárust dmg v podobě destroyera.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Tiez by som velmi rad videl, aby mohol war bez specky mat retazy.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:Opat akceptujem tvoj názor ohladne paladinov a retazi, ale mohol by si ho aj zdôvodniť nech aj ostatní vedia prečo si to myslíš a nie je to tvoj další dôvod lebo chcem/lebo ja?

A ak by mali GMka čas, mohli by k tomu dať nejake stanovisko? Dakujem a prajem príjemne sviatky
Paladina sice nemam ale myslim si ze si zasluzi chainy pretoze je to univerzalne povolanie a univerzalne povolania teda mix klera+wara je uplne nanic do skupin kedze uo nie je singleplayer hra a chodi sa v skupinach bere sa kler+war namiesto 2 palov pre efektivitu tym straca paladin svoju uviverzalnost vo vacsich skupinach takze dat mu chainy neni az tak zle resp. ponechat mu ich...

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Strigwyr píše:

Paladina sice nemam ale myslim si ze si zasluzi chainy pretoze je to univerzalne povolanie a univerzalne povolania teda mix klera+wara je uplne nanic do skupin kedze uo nie je singleplayer hra a chodi sa v skupinach bere sa kler+war namiesto 2 palov pre efektivitu tym straca paladin svoju uviverzalnost vo vacsich skupinach takze dat mu chainy neni az tak zle resp. ponechat mu ich...
No je vidět že jsi paladina nehrál jinak bys takový blbosti netvrdil. Paladin má i v normální grupě svoje místo a neztratí se.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:

Pár otázok. Su retaze do PVM? Tak prečo v oblasti PVP argumentuješ oblasťou PVM, ktorá nesuvisí s PVP?

Paladin ma dmg, nie až taky velky ako war a nie až taky ako destro ale ma ... a jeho vyhoda do dungov je hlavne v rese, samostatnosti, (clerik s dmg) a ak to vie človek hrať velka pomoc v krizovkach, odtahoch, ... vdaka svojej univerzálnosti. A ked je tak univerzálny a preto ma mat retaze, mal by byt este univerzálnejší a mal by dostat aj stenu ... lebo si ju zasluži!
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:Pár otázok. Su retaze do PVM? Tak prečo v oblasti PVP argumentuješ oblasťou PVM, ktorá nesuvisí s PVP?

Paladin ma dmg, nie až taky velky ako war a nie až taky ako destro ale ma ... a jeho vyhoda do dungov je hlavne v rese, samostatnosti, (clerik s dmg) a ak to vie človek hrať velka pomoc v krizovkach, odtahoch, ... vdaka svojej univerzálnosti. A ked je tak univerzálny a preto ma mat retaze, mal by byt este univerzálnejší a mal by dostat aj stenu ... lebo si ju zasluži!
Ked tu tak ospevujes Pala tak preco sa skoro !VOBEC! netaha do PVM? vsade idu najviac destrovia, do pvp sa taha paladin to ano koli chainom... destro zase koli dmg, keby nemal chainy ani do toho pvp by sa netahal takze tak misko xarx :)

Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Arianna píše:
Nevím no, jako laik bych to zdůvodnil možná tímto, když se zaměřím na chary které se v pvp onjevují.
Proč ne destro? možná proto že rozdává neskutečnou dmg, takže díky tomu nejsou ty chainy ani tak moc žádané/potřebné.
Proč paladin? dmg 2x menší, ne-li víckrát než destro, když chceš něco umlátit potřebuješ equip.
Zhruba takhle. Chainy nejsou "must have" věc, proto zůstanou jak jsou.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:
Mihal píše:Pár otázok. Su retaze do PVM? Tak prečo v oblasti PVP argumentuješ oblasťou PVM, ktorá nesuvisí s PVP?

Ked tu tak ospevujes Pala tak preco sa skoro !VOBEC! netaha do PVM? vsade idu najviac destrovia, do pvp sa taha paladin to ano koli chainom... destro zase koli dmg, keby nemal chainy ani do toho pvp by sa netahal takze tak misko xarx :)
udivuje ma, že ty nemaš ešte aspon dve nobelovky podla vlastného výberu.

Prezentuješ sa ako človek čo PVM nehrava ale si tu odborník na PVM a hovoríš, ako sa paladin do dungov neťaha ... a to ti zas brucho poradilo alebo niekto/niečo ked si bol na WC? Včera som opat prevetraval topko a neuveríš, vo vyprave sme mali (z tych 3 čosme boli) minimálne jedného paladina. Je blbe potriet ti tvoje tvrdenie a hned trojnásobne a tak pokazit Vianoce ... O tom ťahani do PVP sa vyjadrovať nebudem, kedže pred branami v cove nestoji žiadny paladin a nikdy nestal (ano Catherina - Ariana ma retaze ale ostatný palovia ich nemaju alebo nepouzivaju :) )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Arianna píše:
Ano destro ma velku dmg ale taktiež velmi malu sancu ubranit sa prskom ... takto ked ho nahanali tak jednemu dal rrko a na druheho hodil chainy a mohol si utiect ked ho parovali .... takto sa môže postavit od PC a na minutu odbehnut , lebo nespravi nič ked ho jediny prsk dokaze uparovat a zabit....

Paladin má 2x menší dmg a potrebuješ equip? Midnajtky ak daju efekt davaju IK prskom ako destro zbran (ked tak pozeram na vyvesku tak destro zbrane prevyšuju midnajtky tak 3x???) a este zhadzuju staty(ostatne zbrane ako KVF sekera, silentka, manaliche ... netreba snad spominat). A jedine čo ma pal navyse je holyneska (dnes tak 60k???), neobmedzene sipiek, boosty, vačši heal, in mani .... ano, paladin je do toho PVP fakt oproti warovi nepouzitelny ... prepačte, mylil som sa ...
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

co to tady mihale zase pletes za nesmysly, ja jsem nikde nepsal ze je pal do pvp nepouzitelny. Ja jsem ti tam vypsal jen duvody proc asi destro nema chainy to je vse. dokonce i gm stim +- odkyvlo ze nejak takto by to mohlo byt prezentovane tak co se tady porad ohanis nejakyma blbostma.

smir se stim ze proste chainy mit nebudes. a pokud vim mas paladina tak si udelej na nej chainy a sup do pvp boju a muzes se inmanickovat sipkovat jedna basen

vis ono to za pala neni zase tak jednoduche, protoze nemas napriklad vyhody wara kdy si 2x jebnes medailon a ustojis dalsich 460 hp
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Keby to mam optimalne zhodnotit co je momentalne do PvP lepsie - ci pal ci war - tak o trochu vediet Paladin pretoze jeho vydrz na behak je jednudocho vyssia avsak keby sa destrovi dali chainy by zase viedol destro o viac nez teraz vedie paladin.

Avsak ked pal moze chainy s narocnostou stuny/dark flamky tak destrovu podmienku pouzitia(a vyroby) chainov by som dal +17 destro zbran a master fightka pripadne aj destro helma aby cena za pouzitie chainov bola vysoka...

Ja by som tie chainy rad pouzival a kludne by som za ich pouzitie platil cennym equipom aby to nebolo len take avsak namne to nezalezi... Mohlo by sa popremyslat pouzitie chainov pre destra s naviazanostou na nejaky cenny equip...

Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Arianna píše:co to tady mihale zase pletes za nesmysly, ja jsem nikde nepsal ze je pal do pvp nepouzitelny. Ja jsem ti tam vypsal jen duvody proc asi destro nema chainy to je vse. dokonce i gm stim +- odkyvlo ze nejak takto by to mohlo byt prezentovane tak co se tady porad ohanis nejakyma blbostma.

smir se stim ze proste chainy mit nebudes. a pokud vim mas paladina tak si udelej na nej chainy a sup do pvp boju a muzes se inmanickovat sipkovat jedna basen

vis ono to za pala neni zase tak jednoduche, protoze nemas napriklad vyhody wara kdy si 2x jebnes medailon a ustojis dalsich 460 hp

Písal som, že ty si písal, že paladin .... ja som len reagoval na tvoje riadky ... A môžeš si prečítať hned môj prvý post ohladne retazi a pochopíš, o čo mi išlo ... Ja chainy nepoužívam tak 3 mesiace, kedže som nehral a ked som začal tak sa nedali už používať .... išlo mi len o to, že ich mám a nemám čo s nimi robiť (a aj par dalších ludí, čo je na tom podobne ako ja). Ano mam paladina (ma max sword tusím a taktiku) ale reťaze si robiť nebudem, pretože za neho PVP nebeham lebo neni poriadne dotrenovany a trenovať ma nebaví ...

Ano war ma medailon ale ked si zaparovany a zasteneny a vkuse parovany HP su ti nanič, len predlžia tvoju smrt ...

Ale svoje som dosiahol, GM sa vyjadrili tak moja misia bola splnená ... tímto Dakujem GM
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Chtěl bych mít možnost si na trvalo obarvit robu. Po sundání a nandání se opět obarví na červeno. Dá se s tim něco dělat ?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Odpovědět