NB toulec
NB toulec
Veskere skladane zbrane jdou ihned po smrti pouzivat az na strelne zbrane
navrhl bych nb toulec, at jde po smrti ihned pouzivat i luky kuse hc (repeating?)
1) kazdy kdo ma strelnou zbran ho obdrzi zadarmo/za nejaky poplatek
2) kazdy kdo chce toulec si musi slozit novou skladacku - toulec
3) aby to nebylo moc preboost, mohl by se toulec limitovat velikosti, ale pod 100 munice kapacity bych radeji nesel
sla by moznost i nb primo strelivo, ale myslim si, ze by to bylo komplikovanejsi
navrhl bych nb toulec, at jde po smrti ihned pouzivat i luky kuse hc (repeating?)
1) kazdy kdo ma strelnou zbran ho obdrzi zadarmo/za nejaky poplatek
2) kazdy kdo chce toulec si musi slozit novou skladacku - toulec
3) aby to nebylo moc preboost, mohl by se toulec limitovat velikosti, ale pod 100 munice kapacity bych radeji nesel
sla by moznost i nb primo strelivo, ale myslim si, ze by to bylo komplikovanejsi
Re: NB toulec
Suhlasim, ze to chyba
Ci je to tak extra treba nevim, ale neni to fer no )

tak strelne zbrane uz maji nevyhodu snizeny dmg, nedaji se pouzivat za behu, a este jsou jako obourucni - nelze zvysit armor stitem
O 12,5% neni zrovna zasadni snizeni. Za behu se pouzivat daji a vetsina pouzivanych skladacek je obourucnich. K robe take stit nemuzes....Raona píše:tak strelne zbrane uz maji nevyhodu snizeny dmg, nedaji se pouzivat za behu, a este jsou jako obourucni - nelze zvysit armor stitem
s robou jdou nosit stity (se skladackou ne, ale take nepozaduju +36 robu s nb regama), za behu jsem mel rozumeno, ze normalni zbrane se "nabiji" i v pohybu, kdezto strelne zbrane ne,Ocroc píše:O 12,5% neni zrovna zasadni snizeni. Za behu se pouzivat daji a vetsina pouzivanych skladacek je obourucnich. K robe take stit nemuzes....Raona píše:tak strelne zbrane uz maji nevyhodu snizeny dmg, nedaji se pouzivat za behu, a este jsou jako obourucni - nelze zvysit armor stitem
12% znamena ze kazda 10. rana chybi, kazdopadne tu nelobuju za zvyseni dmg
ne za behu si nenabijes, mussi se vzdy na chvily zastavit, zmacknout attack a cekat podle typu zbrane potrebny cas, bavim se o meele
pokud das dmg - uberes tak nemusisWallace píše:ne za behu si nenabijes, mussi se vzdy na chvily zastavit, zmacknout attack a cekat podle typu zbrane potrebny cas, bavim se o meele
Ten NB toulec ke skladacce by nebyl spatnej, na tech 50 - 100 sipek/sipu. Dal bych ho vyrabet treba i samostatne, např. z Component ingu a boardu. Na solovku v Pekle dobry. 

Je to rozhodne zly napad. Preco asi chces nb tulec? Urcite nie na to aby si zabijal v pvm nejakeho LAWa ... Skladacky sa pouzivaju v 95% pripadoch v PvP (mimo darknessky)a ty tu hovoris o znizeni dmg ked to ma este vacsi dmg ako +9 luky s tym silnym p
oisonom? Typicke chces sa resnut s nicim o kriz a rozdavat rany na dialku za vela dmg... a to ze sa s tym neda za behu natahovat je na vysmiatie, stojis chvilu a potom vystrelis za behu aj spomedzi 10 statikov tak to je daco lepsie nez klasicke natahovanie

PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
U druida je to PVM zbraň
u me je to zbran ktera zatim lezi pul roku v baraku a trochu sem litoval ze jsem si nevytvoril neco jineho, poizon ani bleed efekt nedavala na 30 sipu jsem zkousel i hrace i monstrum, a prislo mi, ze je silna jako +5
na pvp jsem to neplanoval, u krize ma stejne podminky i ten kdo ma melee skladacku, nebo alespon me nefunguje oznacit si ducha a po jeho ressu instant vystrel jestli si myslel tohle
lawa si tezko usolujes se 100 sipy
na pvp jsem to neplanoval, u krize ma stejne podminky i ten kdo ma melee skladacku, nebo alespon me nefunguje oznacit si ducha a po jeho ressu instant vystrel jestli si myslel tohle
lawa si tezko usolujes se 100 sipy
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ten silný poison to už nedáváStrigwyr píše: luky s tym silnym poisonom?
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...