Shaman
Re: Shaman
Ano, Ranger se specializací může HoDF používat.
by sa to mohlo doplnit na web, jediny ostro to tam ma napisane, ale ak to mozu setky specky..Driana píše:Ano, Ranger se specializací může HoDF používat.
takmozna trochu zbytecne ale pro jistotu se zeptam..
prave ze sem to u shamana nenosil a pouzival to jen u ostra.. protoze to tam neni napsane a cekal sem ze to ma shaman jak obyc rang..
oukej tak to neni bug
prave ze sem to u shamana nenosil a pouzival to jen u ostra.. protoze to tam neni napsane a cekal sem ze to ma shaman jak obyc rang..
oukej tak to neni bug
Severka píše:by sa to mohlo doplnit na web, jediny ostro to tam ma napisane, ale ak to mozu setky specky..Driana píše:Ano, Ranger se specializací může HoDF používat.
Upraveno.
zdravím, chtěl bych se zeptat jestli by nestálo za zvážení přidat shamanum kouzlo paralyze? samozřejmě v jelení formě.. díky za odpovědi
a duvod?
Jelena v dungu jsem jeste nevidel.. to by mohl byt jeden z duvodu , proc mu pridat paru a imho i neco vic..
A nemyslim si ze bych ho nevidel z duvodu, že by byli ti shamani lamy. Spíš je to prostě k ničemu. Škoda.
A nemyslim si ze bych ho nevidel z duvodu, že by byli ti shamani lamy. Spíš je to prostě k ničemu. Škoda.
hodne veci mas zbytecnych... proste nektery morf je dobry nektery ne, to mas u vseho.....
Shamana mám a jelena občas využívám jsou situace kdy se hodí. A jsou situace kdy ne prostě to tak je.
Jelen je dobrej na res
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
presne tak ...Johny Matovic píše:a este na gulas :p
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Co takhle udelat pro shamana nejaky cham co by mel v baglu a pridaval nejaky bonus nejlepe wrest a taktiku neco jako ma war naramek +20 tak tomu shamanovy udelat neco podobnyho myslim ze by to ozivilo zakladni formu
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To je ptákovina, máš bílýho polara a ten má 130, když ti je 100 málo.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Jako větší problém vidím funkci Magického ovoce. Když člověk musí projít quest dungem a platit vstupenkou, dostane sice 3 kousky, ale musí být dostatečně vyhladovělý, aby ho snědl, poté se zasytí, že za shamana musí půl dne čekat, aby snědl rybu a ve výsledku mu to přidá snad 800, 1000 karmy, vidím jasný problém v poměru výkon/cena. Časově se víc vyplatí i harvit na hb zombíky.
Naprostý souhlas, magické ovoce v tuto chvíli nemá pro shamana praktické využití
Ja osobne je teda vyuzivam primarne na Shamansky odznak a s nim jsem se jeste nikdy nedostal do sedive a horsi karmy, ovoce mam par bokem na nejakou nenadalou udalost:)
Morfnu, vyplacam formy a morfnu zase, nezeru rybky a nemorfuju kazdych 10 minut, vetsinou zcela vyjimecne kdyz si to situace vyzada.
Co me osobne spis rozciluje, ze nemuzu spustit formu kdyz mam schozeny staty, jsem nucen vypit gsko, ktery se mi po morfnuti zase srazi (bugovani statu) a musim tak cekat na timer.
Nejlepsi je premorf do cloveka kdyz dosli formy, abych mohl jit do cloveka (za poredpokladu podhozenych statu) vypit gs, sezeru rybu, nemuzu aktivovat formu > dalsi gs> a po forme zas vypit gs.
Jinak kdyz uz sme u toho, vyresili ste nekdo situaci u jelena a casteni Dog u jedný z forem kdy je i mgr na rabid doga? neustale to ma snahu castit rabida > Tento summon neni tvuj!
Morfnu, vyplacam formy a morfnu zase, nezeru rybky a nemorfuju kazdych 10 minut, vetsinou zcela vyjimecne kdyz si to situace vyzada.
Co me osobne spis rozciluje, ze nemuzu spustit formu kdyz mam schozeny staty, jsem nucen vypit gsko, ktery se mi po morfnuti zase srazi (bugovani statu) a musim tak cekat na timer.
Nejlepsi je premorf do cloveka kdyz dosli formy, abych mohl jit do cloveka (za poredpokladu podhozenych statu) vypit gs, sezeru rybu, nemuzu aktivovat formu > dalsi gs> a po forme zas vypit gs.
Jinak kdyz uz sme u toho, vyresili ste nekdo situaci u jelena a casteni Dog u jedný z forem kdy je i mgr na rabid doga? neustale to ma snahu castit rabida > Tento summon neni tvuj!
Pokud se snažíš z potenciálu shamana vytáhnout co nejvíc a nechodíš dngy typem step by step potvora po potvoře automaticky ti musí ubývat karma. Jak psal tymyan karma se dá získat i jinak, než pomocí magického ovoce, ale k čemu pak tato schopnost magického ovoce je. To bugování statů mě taky strašným způsobem štve dosti by i pomohlo kdyby po curse stačilo nahození statů agilitou, ale to taky nepomáhá.
Zdravím chci se zeptat jak změnit specku se shamana na ostrostrelca. Diky