Zdarek lidi mám problém u WIN7 s klavesnici, nevím jak.....
Když zmačknu F1 na uo tak mi to da napovědu, F4 hodi duplikaci obrazu atd.... a ne makra, a přitom je mám nastavený. Dá se nějak klavesnice vypnout, přepnout atd ? Díky za info..... (Pro info mam notebook )
Problemek s klavesnici u WIN7
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Problemek s klavesnici u WIN7
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Re: Problemek s klavesnici u WIN7
To je taky opruz co? 
Frc na tuto stranku -> http://www.sevenforums.com/tutorials/75 ... sable.html
tam stiahni to druhe, pod Disable, uloz to na plochu, klikni na to pravym, stiskni Merge, potom Spusti, nainstaluj, odsuhlas cokolvek, co na teba vyhodi a ked to skonci, tak restartuj pocitac a voala, makra frcia na 100%!
(a jo, secko tam je popisane, ale ak neholdujes anglictine, tak pre istotu som to zlozito a dopodrobna opisal!)
/a jo, ked to donastavujes, tak ten subor mozes kludne zmazat/

Frc na tuto stranku -> http://www.sevenforums.com/tutorials/75 ... sable.html
tam stiahni to druhe, pod Disable, uloz to na plochu, klikni na to pravym, stiskni Merge, potom Spusti, nainstaluj, odsuhlas cokolvek, co na teba vyhodi a ked to skonci, tak restartuj pocitac a voala, makra frcia na 100%!
(a jo, secko tam je popisane, ale ak neholdujes anglictine, tak pre istotu som to zlozito a dopodrobna opisal!)
/a jo, ked to donastavujes, tak ten subor mozes kludne zmazat/
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Někdo nějaky rady ? Tohle nepomohlo
předem díky

Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš nějakou spešl klávesnici co potřebuje svoje spešl ovladače?Amigor píše:Někdo nějaky rady ? Tohle nepomohlopředem díky
Někdy je problém, že si WIN7 sosnout svoje ovladače a nefunguje jak má....i takový problém sem měl u herní myši...
Uz sme to poresiliHelloween píše:Nemáš nějakou spešl klávesnici co potřebuje svoje spešl ovladače?Amigor píše:Někdo nějaky rady ? Tohle nepomohlopředem díky
Někdy je problém, že si WIN7 sosnout svoje ovladače a nefunguje jak má....i takový problém sem měl u herní myši...

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Vědět, že se jedná o HP notebook.....možná by mě to napadloSeverka píše:Uz sme to poresiliHelloween píše:Nemáš nějakou spešl klávesnici co potřebuje svoje spešl ovladače?Amigor píše:Někdo nějaky rady ? Tohle nepomohlopředem díky
Někdy je problém, že si WIN7 sosnout svoje ovladače a nefunguje jak má....i takový problém sem měl u herní myši...HP notebooky maju tzv. Action keys a su natvrdo nahrate v Biose, takze ak to este nekoho trapi, tak sup do Biosu a tam to proste vypnut

- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Proto tam je v zavorce mam nootebokHelloween píše:
Vědět, že se jedná o HP notebook.....možná by mě to napadloPočítal jsem s kameným PC

Ale děkuju oboum za pomoc a rady .) byli uspěšnééé

"Váš oblíbený Amigor / Zortlak "
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Fakt čeče....Amigor píše:Proto tam je v zavorce mam nootebokHelloween píše:
Vědět, že se jedná o HP notebook.....možná by mě to napadloPočítal jsem s kameným PC
![]()
![]()
Ale děkuju oboum za pomoc a rady .) byli uspěšnéééa už vesele lítám mezi váma
![]()
"Váš oblíbený Amigor / Zortlak "