Wand of spider
Re: Wand of spider
Vzal jsem nápad, který tu padl od hráčů a převedl v praxi. Ten nápad je myslím od Helloweena. Ale jelikož se mi zdá dost, aby z 7-8 robek někdo ušil jednu část brnění, tak jsem se informativně zeptal jaká by měla být cena. Ale jedna roba to určitě nebude. A pokud se ti to nelibí, nikdo tě to nenutí vyrábět.
Přitom by bylo určitě lehčí na zrealizování, kdyby to bylo na principu kovových rob. Ale to je samozřejmě "tvoje" věc.Qvido píše:Vzal jsem nápad, který tu padl od hráčů a převedl v praxi. Ten nápad je myslím od Helloweena. Ale jelikož se mi zdá dost, aby z 7-8 robek někdo ušil jednu část brnění, tak jsem se informativně zeptal jaká by měla být cena. Ale jedna roba to určitě nebude. A pokud se ti to nelibí, nikdo tě to nenutí vyrábět.
pro me za me, +5 roba stoji cca 2k, +5 cast stoji cca 2k, kdyz skript povede k odkupu mich rob za obdobnou cenu, porad budu spokojeny
z tohohle hlediska jsem to videl,moje chyba ze jsem se nezamyslel nad vyssim +, vyssi kuze stoji asi vic tak tam dat vyssi narocnost/fizz
nevim jak ostatni, ale nejvice mam guarding rob
z tohohle hlediska jsem to videl,moje chyba ze jsem se nezamyslel nad vyssim +, vyssi kuze stoji asi vic tak tam dat vyssi narocnost/fizz
nevim jak ostatni, ale nejvice mam guarding rob
V pondělí bude menší quest na objevení magických nůžek, potom by měl být celý systém plně funkční.
v jakým časovým rozmezí bude zahájen prosím?
Dneska okolo 7-8 hodiny večerní. Dřív se z práce nedostanu.
Bude to len pre craftov?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
koukam ze jsem se jaksi zapomnel dostavit :p, ale vidim druhou sanci snad tam budu
Komponenty jsou nasbírané (zaplať pán bůh jsem měl obavy, že mi je rozkradou) teď už jen zbývá cesta k výhni. Snad přijde dost lidí.
Veškeré chyby, nejasnosti, prostě cokoliv mi prosím hlašte na icq, nebo zde na forku. Děkuji.
fizzlo mi 5 rob za sebou a dal nechci pokracovat, je strihani a fizzovost zavisla na skillu tailoring?
Fizzovost je zavisla na +sovosti roby.
Pred nedavnem zkouseno, rozstrihal jsem asi 15 rob (+5,+10) bez zjevneho vysledku = 100% neuspech.
Je na tom nekdo podobne nebo jen ja mam smulu/delam neco spatne?
Diky.
Edit :Ano, strihal jsem to specialnimi nuzkami, ktere jsou u vendora v Britu
Je na tom nekdo podobne nebo jen ja mam smulu/delam neco spatne?
Diky.
Edit :Ano, strihal jsem to specialnimi nuzkami, ktere jsou u vendora v Britu

Naposledy upravil(a) Magh0r dne 08.12.2012 12:25:59, celkem upraveno 1 x.
A strihal si to specialnymi noznicami ktore su u vendora v Brite? 

Imma keep it real with ya.
ma to vysokou fizzovost
+5 da snadjen 1 z 10ti, +10 jsou na tom asi 3x lip
Strihal jsem +10 +15 +20Raona píše:ma to vysokou fizzovost
s +10 a +15 se mi povedlo asi s 30 robek udelat 14 magic cloth
s +20 robek jsem cca 10ks jsem udelal 5 a magic cloth a z nej ušil 1x +25studdet
pozor nenechavejte si latku u sebe když šijete třeba robu s cobbu mě ji to šlohlo přednostně

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
hezký bug, dobré vědět, ale hádám, že se Qvido určitě zase vybodl na opravu.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Na co milý papeži jsem se přesně vybodl?
asi ze ostatne sitie pouziva prednostne magicku latku, co by mozno nemalo byt, ale tak ktovieQvido píše:Na co milý papeži jsem se přesně vybodl?