par dotazu od hrace s 5ti letou pauzou od UO

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
nexusops
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

par dotazu od hrace s 5ti letou pauzou od UO

Příspěvek od nexusops »

tak po nalogovani po nekolika letech do novyho accountu jsem vyzkousel par veci a mam nekolik dotazu.

Mazani postav: tahle funkce je zrusena kompletne nebo jen pro novy accounty? (pokud komplet tak jaky je max pocet postav na acc?)
NB dul v cechu kraftu: Nemuzu nikde najit vychod ani port zpet. Spatne hledam nebo tam opravdu neni?
trziste: neexistuje a pouziva se uz jen vyveska/forum?
ALT-R na otevreni minimapy mi nefunguje, koukal jsem do maker a nastavit to tam nejde, zkousel jsem poustet samotnyho klienta bez yoka a porad nic. Nejaky napady?

to je prozatim vse (bude toho vic asi) :)

Pokud jsem prehlidl odpovedi na foru nebo na strankach tak mi prosim dejte vedet kam se kouknout a predem se omlouvam jestli jsem spatne hledal.

EDIT: Tak asi po hodince hledani a stahovani z mrtvejch linku jsem rozchodil Automapu takze aspon ta minimapa uz me netrapi :)
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: par dotazu od hrace s 5ti letou pauzou od UO

Příspěvek od Irto »

nexusops píše: Mazani postav: tahle funkce je zrusena kompletne nebo jen pro novy accounty? (pokud komplet tak jaky je max pocet postav na acc?)
Pokud se nepletu maximum je 5 postav ale vyhodnejsi a lepsi je si zazádat o dalsí acc (mužeš jich mit už vic) a druhou postavu si dělat na něm. Je povolen dual takže proto je výhodnější ten druhy popřipadě třeti acc....
vice viz: http://www.darkparadise.cz/main.php?pg= ... #pripojeni
nexusops píše: NB dul v cechu kraftu: Nemuzu nikde najit vychod ani port zpet. Spatne hledam nebo tam opravdu neni?
Tak zde neporadim nemam tušeni
nexusops píše: trziste: neexistuje a pouziva se uz jen vyveska/forum?
Existuje portovat na nej muzes pres Rune Book ktery koupis v britu u hlavni banky NPC ve vezi nahore je to stejne porad v trinu.
nexusops píše: ALT-R na otevreni minimapy mi nefunguje, koukal jsem do maker a nastavit to tam nejde, zkousel jsem poustet samotnyho klienta bez yoka a porad nic. Nejaky napady?
Asi nefunguje me také ne :D a jak jsi psal už jsi rozbehl UOAM takže pres ni zajimave info o nastaveni a popisky a podobně je zde: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... f=6&t=1816

No a na závěr ti velmi doporučuji se podivat na Phenixe misto Yoka.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

nexusops píše: NB dul v cechu kraftu: Nemuzu nikde najit vychod ani port zpet. Spatne hledam nebo tam opravdu neni?
Není, ale můžeš ven portovat, pakliže nemáš jak, napiš nechám ti něco v bedně.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
nexusops
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexusops »

diky moc za odpovedi. Momentalne kopu v prvnim dolu abych si mohl nakoupit od nekoho par zakladnich veci: krumpy, recalls a nejaky to jidlo. Uvidime co budu potrebovat dal.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

S mazáním postav se můžeš obratit na GM. Stačí do page napsat id postavy a že prosíš o smazání daného charu. Co se týká minimapy přímo v UO. není problém ji nastavit z5. Pokud ti to nejde přímo ve hře, stačí si najít zdrojový soubor, do kterého se interní makra zapisují a tam to jednoduše dopsat. Obyvkle to je: UO/desktop/tvujucet/dp/tvojepostava/macros.txt.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Makro na otevreni mapy v UO udelas v internich makrech pres Open -> Overview.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
nexusops
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexusops »

Qvido píše:S mazáním postav se můžeš obratit na GM. Stačí do page napsat id postavy a že prosíš o smazání daného charu. Co se týká minimapy přímo v UO. není problém ji nastavit z5. Pokud ti to nejde přímo ve hře, stačí si najít zdrojový soubor, do kterého se interní makra zapisují a tam to jednoduše dopsat. Obyvkle to je: UO/desktop/tvujucet/dp/tvojepostava/macros.txt.
rozhodne se ozvu. Diky za tip. Pristup k accountu budu mit az doma, je nekde postup jak zjistit ID postavy?
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Příkazem ",info" v Yoku nebo Phoenixu a targt na sebe, popripade jsem nekde ve svete videl stone na zjistovani ID, mozna je v helproomu, nebo na trhu, ale to netvrdim jiste.

Ale když začneš psát page, autamaticky se vypíše ID postavy se kterou to píšeš nad hlavu postavy.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Odpovědět