Dívám se, že Tobě ty GM práva už taky vlezly nějak na mozek.....nic proti.Qvido píše:Už 2012, páni to mi trošku ujel vlak. Co nadělám. Každopádně já tu nezačal srovnávat s ostatníma hrama, to jste začali vy. A pokud kolem sebe nemáš nikoho kdo by ti ze začátku pomohl, tak to máš špatné kamarády. A pokud si tvůj kamarád s max postavou řekl, že je k ničemu, tak je to čistě jeho subjektivní pocit s tím nastavení serveru nemá co dělat. Víc asi nemám co bych dodal. Toť je čistě můj osobní názor.
Ale: Znám nejeden free shard, kde je povolený AFK a navíc tam jsou i k tomu speciálně udělaný NPC na trein. Paradise found server viz.
Sice je to americký shard ale povolený to je.
Musíš taky brat v potaz věc, která tu je defakto omýlaná neustále dokola. Jestli chcete, aby tu vůbec někdo ještě hrát a server se udržel na nějaké úrovni začnětě něco pro to dělat. TO že jste ubrali za AFK logy je pěkný gesto, ale jen na úkor CAPTCHA

Spousty shardů už bezmála končí a nikdo tam nehraje.A proč? Protože nemusí XY hodin sedět a čučet na makrování.
Argumet že nemusí sparryingovat je jaksi mimo. Ukaž mi nějakýho hráče s NB skillama, který vyrazí ven. Já tohle zkoušel už stokrát a snad u všech typů postav.
Výsledek byl takový, že mě vždy pojelo NPC, nebo PK a i to obyč iron brnko mě sebrali. Pak se jaksi nedivím, že nikdo mimo GZ nevylízá a raději zapne sparrying.
Dále tu argumentuješ NB dungy....v podstatě v jedné postavě chcípneš hned na začátku a ani si neškrtneš....taky odskoušeno mockrát. A při dnešním počtu lidí, který jsou připojený je skoro nempžný sehnat někoho, kdo půjde s Tebou do NB dungu, protože je jaksi v jiným dungu(trocha jinej LvL) a na dualu má zaplý makro.
Já sice nejsem zastáncem kompletně povolit AFK, ale povolit částečně nějaký skilly natrénovat AFK.
Aspoň pokud chcete udržet lidi a nalákat nový....