Jak na to když chcete diskutovat na neco co je bez diskuze?

Vaše nápady a návrhy
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na to když chcete diskutovat na neco co je bez diskuze?

Příspěvek od Helloween »

Qvido píše:Už 2012, páni to mi trošku ujel vlak. Co nadělám. Každopádně já tu nezačal srovnávat s ostatníma hrama, to jste začali vy. A pokud kolem sebe nemáš nikoho kdo by ti ze začátku pomohl, tak to máš špatné kamarády. A pokud si tvůj kamarád s max postavou řekl, že je k ničemu, tak je to čistě jeho subjektivní pocit s tím nastavení serveru nemá co dělat. Víc asi nemám co bych dodal. Toť je čistě můj osobní názor.
Dívám se, že Tobě ty GM práva už taky vlezly nějak na mozek.....nic proti.
Ale: Znám nejeden free shard, kde je povolený AFK a navíc tam jsou i k tomu speciálně udělaný NPC na trein. Paradise found server viz.
Sice je to americký shard ale povolený to je.
Musíš taky brat v potaz věc, která tu je defakto omýlaná neustále dokola. Jestli chcete, aby tu vůbec někdo ještě hrát a server se udržel na nějaké úrovni začnětě něco pro to dělat. TO že jste ubrali za AFK logy je pěkný gesto, ale jen na úkor CAPTCHA :oP takže změna v podstatě skroro žádná.
Spousty shardů už bezmála končí a nikdo tam nehraje.A proč? Protože nemusí XY hodin sedět a čučet na makrování.
Argumet že nemusí sparryingovat je jaksi mimo. Ukaž mi nějakýho hráče s NB skillama, který vyrazí ven. Já tohle zkoušel už stokrát a snad u všech typů postav.
Výsledek byl takový, že mě vždy pojelo NPC, nebo PK a i to obyč iron brnko mě sebrali. Pak se jaksi nedivím, že nikdo mimo GZ nevylízá a raději zapne sparrying.
Dále tu argumentuješ NB dungy....v podstatě v jedné postavě chcípneš hned na začátku a ani si neškrtneš....taky odskoušeno mockrát. A při dnešním počtu lidí, který jsou připojený je skoro nempžný sehnat někoho, kdo půjde s Tebou do NB dungu, protože je jaksi v jiným dungu(trocha jinej LvL) a na dualu má zaplý makro.
Já sice nejsem zastáncem kompletně povolit AFK, ale povolit částečně nějaký skilly natrénovat AFK.
Aspoň pokud chcete udržet lidi a nalákat nový....
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Ja myslim ze ackoliv je kritika na Gm v tomto topicu celkem silna nic neni tak jak hrozne.Podle me Gm team udelal za posledni rok dva spousta prace a spoustu vylepseni.

Zruseni Dolu a zavedeni skillu do skillpointu dale train zbrane, questy , nb pruvodce atd.Vsechno posunulo uo na dp k vice privetive tvari coz jsou skvele kroky dopredu.

Takze jelikoz jsem si rekl ze se vratim po nejake dobe k uo a zalozim si par novych postav tak moje zkusenosti jsou takove-

Udelal jsem si wara a vsechno bylo okey pruvodce vybava to bylo naprosto skvely ale zakladni skilly jsou proste podle me udesne nizko za wara clovek ztezi zabije Headlese takze ja bych se nebal zakladni skilly zvysit na takovych 40 sw 30 Heal.Pak by to bylo daleko snesitelnejsi a hra by tak rikajic vic jela kupredu (Nb questy stale delam tak uvidim co tam)

Druha postava je mag a musim rict ze mag to ma opravdu tezky sice supr 200 manarefu a dost regu ale ta postava v zakladu ma velkej problem vykouzlit sipku takze treba zabit skeletona pro me byl uz dost hardcore.Taky by nebylo spatny kdyby tyhle zakladni monstra co z nich padaji skillpointy sem tam pustili nejakou zbran do +3 treba aspon at z toho maj novacci svatek.Jinak obecne bych zvysil zakladni skill u maga rekneme na 20 Heal a 40 Magery aby dokazal vyvolat aspon nejakyho zakladniho sumona a vykouzlil aspon na podruhy blesk.Tim by se zlepsila hratelnost novacku a despice by to urcite neovlivnilo :)

Dal bych byl pro zavedeni skillu do skillpointu na max a to v zelenych skillpointech protoze ja doufam ze vsichni chteji postavu trenovat aktivni hrou a ne to pak otravne dotrenovavat v cechu coz beru sice jako rychlejsi zpusob ale taky zpusob kterym hrac zakrni.Takze tak jak to je ze Mag dostava Magery,Heal.Negr Magery,Necro,Heal.Je to jedine dobre a mozna bych dal jeste plechovkam do skillaku i fenc a mace aby se proste mohli sparingu vyhnout velkym obloukem.

Co se tyka afk uz jsem nekde svuj nazor rikal ale pokusim se ho rici znovu.Afk je urcite nutne zlo podle me nejde povolit vydelecne skilly afk protoze by se totalne zbortila cena spotreba coz se zase tak moc nechce.Ale Afk healing,Magery,Sw a tak dale bych povolil.Na druhou stranu daleko lepsi a elegantnejsi reseni jak tomu predejit jsem napsal o odstavec nahoru.Tim by se vyresil problem s afk treninkem a hraci by se vytrenovali hrou.

Nakonec Jail je ted celkem dost tezky ale tak to ma byt za prohresek tvrdy trest ale Captha je opravdu ostra vec a staci aby clovek omylem odkliknul tabulku nebo spatne zapsal cislo a ma 50 logu navic coz je opravdu hodne v tomhle typu jailu.Ja osobne jsem udelal asi 400 logu a z toho jsem dostal 250 za spatny captha.

Ovsem jak muj nazor obstoji si netroufam odhadovat.

E:Zapomel jsem ze by vubec neuskodilo udelat vic training zbrani treba i ekvivalenty do +5 aby to proste lezlo a jeste byli skillpointy z potvor :) a vetsi sortiment treba katanu,dyku,Co ja vim.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Anger píše: Udelal jsem si wara a vsechno bylo okey pruvodce vybava to bylo naprosto skvely ale zakladni skilly jsou proste podle me udesne nizko za wara clovek ztezi zabije Headlese takze ja bych se nebal zakladni skilly zvysit na takovych 40 sw 30 Heal.Pak by to bylo daleko snesitelnejsi a hra by tak rikajic vic jela kupredu (Nb questy stale delam tak uvidim co tam)

Druha postava je mag a musim rict ze mag to ma opravdu tezky sice supr 200 manarefu a dost regu ale ta postava v zakladu ma velkej problem vykouzlit sipku takze treba zabit skeletona pro me byl uz dost hardcore.Taky by nebylo spatny kdyby tyhle zakladni monstra co z nich padaji skillpointy sem tam pustili nejakou zbran do +3 treba aspon at z toho maj novacci svatek.Jinak obecne bych zvysil zakladni skill u maga rekneme na 20 Heal a 40 Magery aby dokazal vyvolat aspon nejakyho zakladniho sumona a vykouzlil aspon na podruhy blesk.Tim by se zlepsila hratelnost novacku a despice by to urcite neovlivnilo :)
S timto souhlasim.
Protoze pri trenovani se kazdy ve vetsine pripadu musi spolehnout, ze zabijet npc bude sam. Doba od "malo skilu" do "jsem schopen zabit nejslabsi npc v rozumnem case a driv nez ono me" je zabity cas. Ktery ja, az sem trosku vedel co je uo, bez vahani nahradil makrovanim
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

k tomu x hodin makrování .... je pravda ze ja na to nemam. nebavi me to a nechce se mi to hlidat.. chodim dungy z nich mam gp a kupuju veskerej makrovaci spotrebak ale rozhodne bych to nechtel delat :ppp ale nekdo to asi dela a je to sileny kdyz takovym davate tresty za afk. protoze vzdycky clovek proste makruje a odbehne si.. pak si neco precte nebo si s nekym napise a zas de na 20 minut bokem delat neco jinyho.. ale vy nutite cloveka u toho sedet jak vul, kdyz uz si chce namamonit makrem.. no bóže :roll:
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

Kdyz udelas bojovky do max pres skillpointy, zbytek si potom vytrenis uz samotnem mlacenim v dungu, kdo rika ze musis jit na sparryng?
budes si harvit maze, cv1. a 2. patro, low, medium dungy, tam ty skilly dotrenis mlacenim...... a reknu ti ze by ses divil , kolik vytrenujes jednim dungem...
Magh0r
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Magh0r »

Qvido píše:Takže erunno ty jsi evidetně v jailu nikdy nebyl, jinak by jsi tu nepsal takovej nesmysl. Ano byla tu možnost si v jailu vybrat mezi logama/skillma. Ale nikdy se nesnižoval pouze a jen ten trénující skill. Vždy se prostě vzalo -x % skillů !všech! za daný prohřešek. Co se týká ztráty těla, tak jediné aktivní GMko co nebralo těla při Afk kontrole jsem byl já. Pro ostatní to byla součást trestu a teď jsem k tomu přistoupil i já. To je asi tak k těm skillům.
?
Mozna jsem to vytrhnul z kontextu a spatne pochopil, ale pokud ne a tvrdis ze se nikdy nesnizoval pouze trenujici skill, tak se pletes.
Puvodne se snizoval pouze a jen trenujici skill.
viz. drivejsi prohresky, napr :

AFK makro Anatomy -20%, jail 24h.
AFK makro Detecting Hidden, -30% (2 prohresek). Jail 48h.
AFK makro Anatomy, skill na 0 (3 prohresek). Jail 72h.
AFK makro Anatomy, -20%, jail 24h.
AFK makro Tailoring -10%, jail 24h.
AFK macro Alchemy, Inscription, skilly -10%, kill, jail 24h; The Second
AFK macro Animal Taming, skill -10%, kill, jail 24h; The Second
AFK Anatomy. Vězení 24 hodin, -15% Anatomy. The First

A naproti tomu byla ztrata tela brana automaticky.

Jeste bych rad navazal na otazku skillpointu. Neuvazujete o rustu vyrobnich skillu u crafta (samozrejme v pripade vysvedceni z nb dungu)? Alespon do urcite "nevydelecne" vyse? treba cca 40%? tailoring,blacksmithing,tinkering atd ..
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Wallace píše:Kdyz udelas bojovky do max pres skillpointy, zbytek si potom vytrenis uz samotnem mlacenim v dungu, kdo rika ze musis jit na sparryng?
budes si harvit maze, cv1. a 2. patro, low, medium dungy, tam ty skilly dotrenis mlacenim...... a reknu ti ze by ses divil , kolik vytrenujes jednim dungem...

Nevim s timhle nesouhlasim.Do dungu beres za maga magesky za wara mas hadry ktery si vemes protoze kdyz je nemas ses tam polovicni mlaticka a za ranga mas ve zbranich bonusy pri kterejch ti ten skill neroste.Navic kolik je hranice rustu ze skilaku ? 75 ? to je porad hodne daleko od maxu a myslim ze to ze to lidi nuti do sparingu protoze 25 skillu je porad hodne tak zbytecne degraduje hru.

Proste si myslim ze by se nic nestalo kdyby to slo az do maxu protoze tim ze mas bojovej skill na max zadny draty ani sochy nenasbiras.Jde mi o to aby se tenhle server pokud mozno uplne zbavil sparingu.Samozrejme vyrobni skilly by se porad meli tvrde makrovat.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Magh0r píše:..
Já samozřejmě myslel po dobu mého působení na DP. Nezahrnoval jsem do toho prohřešky z roku 2001..

A craftům jsou v plánu questy na popohnání skillů. Ale ze skill pointu ne.

Ze skill pointu vám porostou skilly do nějakých 85%+-. Ten zbytek snad už není takovej problém dotrénovat v dungu/ jinde.

Jediné nad čím uvažuji, že se zvednou počáteční skilly, ale na jaké hodnoty to prozatím nevím a rozhodně tohle nezáleží pouze na mě.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

pri afk sa zacali davat dole vsetky skilly, miesto toho jedneho kt si trenoval, az v 2006. myslim ze to si tu uz hral :wink:
a akoze ano, hrac si moze pri dosiahnuti tych 85% dotrenovat ten zvysok uz kdekolvek. ale teoria "urobime nove nastavenie aby aj nb hrac mohol od zaciatku dungovat a pri tom trenovat, ale potom ho nechame tu najkritickejsiu cast skillov trenovat najdlhsie a najutrapnejsie" nieje nic moc uprimne. dobre sa pocuva ze mozes do urcitej hranice trenovat klucove skilly zo skillpointov. ale stale je to ako predvolebne sluby. znie to super, ale nakoniec aj tak zozeries ho..uby.
nie ze by to mne osobne vadilo, ja nemam problemy si vytrenovat postavu bez sparryingu len mlatenim mobov. ale viem pochopit preco sa to niektorym ludom moc nepaci...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Qvido píše: Ze skill pointu vám porostou skilly do nějakých 85%+-. Ten zbytek snad už není takovej problém dotrénovat v dungu/ jinde.
Teraz myslis crafta, alebo vsetky povolania?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

Qvido píše:
Magh0r píše:..
Ze skill pointu vám porostou skilly do nějakých 85%+-. Ten zbytek snad už není takovej problém dotrénovat v dungu/ jinde..
jestli to byla odpoved na mou otazku tak jsi me zle pochopil a nebo to skusim jinak ....
dodelal jsem tc i sw na max ze skillpointu musim rict ze to je parada ale kdyz mam tc 70 a sw 85 tak mf ani fenc ze skillpointu uz neleze coz je myslim skoda no .. :)
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Jo to mi taky prijde skoda ze neleze i fenc a mf protoze se to zase dostava do bludnyho kruhu sparingu bohuzel a pokud by se s tim dalo neco udelat byla by to parada :)
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Ono je dost aj skoda to, ze to neleze do maxu. Ako ja vas chapem, ze to nechcete hracom az moc ulahcit, ale nedalo by sa napr do low/medium dungov pridat nejake nove skill pointy, napr cierna farba, z ktorych by to kludne liezlo aj o 0,05 za skill point (ak to nejde nascriptit, tak trebars 50 percentna sanca, ze ten skill point nieco da), ale az do maxu. To by bolo myslim uplne dokonale, urcite so mnou viac ludi bude suhlasit.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Jednodušší by bylo udělat do reward gate že by dávali třeba 0,5% do "skillpoint" skillů.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Dat do gaty +do nejdulezitejsich skillu by bylo urcite supr a navic motivacni jit ty slabsi dungy ala deceit,Hytl wrong,cove,Yosomitu mine a melo by to smysl.

Pokud by jeste slo aby plechum pribyvalo se skillpointama i mf a fenc nebo clerikovi mf heal mgr byl by to obrovsky krok kupredu v hratelnosti.
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

tj az moc ulehceni, mgr i heal si v pohode udelas do 2 dnu ....
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Qvido píše: A dokud jsme u kormidla té potápějící lodi my, tak nebude žádné povolení AFK.
Tak já kdybych měl na stará kolena zase začít hrát, tak bych chtěl třeba zkusit jiné postavy, než za které jsem primárně hrál, ale protože čas je drahej, tak se na nějaké makrování ..... :wink:
A nemyslím si, že to je jenom můj názor. Tahle hra kromě starých vazeb a přátelství nemá prostě co nového nabídnout.

Ale je to váš server, tak si tu potápějící loď veďte, jen je vtipné, jak se bijete v prsa a křičíte, já jsem tu kapitán, já tu rozhoduju, když vlastně stojíte na vraku nějaké kocábky, co skoro nikoho nezajímá.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Když chce někdo hrát jakékoliv RPG, předpokládá se že ten čas na vylepšování postavy má. Pro ty ostatní tu jsou FPS hry...
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

A kolik nových hráčů myslíš, že zde hraje? Tahle hra prostě zestárla, stejně tak s ní zestárli i hráči a prostě ten čas už tolik není. A přijde mi vtipné to popírat, když staří gm končí třeba z důvodů, že už nemají tolik času a chutí.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Odpovědět