Jste spokojeni s Witch Hunterem ?

Odpovědět
Ascalante
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Re: Jste spokojeni s Witch Hunterem ?

Příspěvek od Ascalante »

No at si emp povida co chce... Ale je pravda, ze to pvp tim docela trpi... Kazda trubka si udelala WH... Prsk by mel mit aspon nejakou sanci... Takle mu nemuze udelat vubec nic...
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

zakazate ress kouzlem kdyz imunita tak na vse .. at bud neumira nebo at beha s klerikem...
ress vandu povolit tak max destroyerovi
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

King píše:zakazate ress kouzlem kdyz imunita tak na vse .. at bud neumira nebo at beha s klerikem...
ress vandu povolit tak max destroyerovi
on to ma opacne neresne ho healer.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Xan píše:Zajimavý co opět dokáže způsobit Empovy chlísty na fóru, všichni mu to věří a pravda to není:

WH suma sežere, vyléčí se pouze, když má ubráno, hp nejdou nad hodnotu str (maximálně je možné, že když má wh 199/200, tak to dá na 219/200, ale né více, tzn nnení to ani jako GH pořádně)
Není to poprvé ani naposledy co si někdo myslí že ví jak daná věc funguje ale přitom je to úplně jinak :). Nevidím důvod proč by Witch Hunter, jakožto antimagic specializace, měl trpět na magií vyvolané summony.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

mozno by pomohlo keby nemal wh pevne nascriptenu imunku ale len zvysene rezisty. pevna imunka nech mu zostane napr na tu paru, ktoru mu bude mozno dat len s nejakym tym lepsim ekvipom
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Rezisty jako pasivni skill nefunguji.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Resisty trocha funguju...

dajme tomu priklad-
ked mam 0 dostavam KVF za 44, ked mam 100 dostavam KVF za 39-40 (naozaj to mam odpozorovane :P )

takisto to solidne funguje na znizovacku statov - namiesto -20 to da -7 -8

myslim ze aj na PCW to funguje ale tj asi tak vsetko :P (mozno manadrain)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Slim
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slim »

Oslabenie ?
zrušte všetky brnká aby si behal nahý a ešte ak by chcel nasadnúť na jezdo nech mu to dá ik :D
potom to nik nebude už hrat
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

podle mě by jste už fakt neměly měnit nic.. :) na co ste šáhly to jste nedodělaly pořádně a zůstalo to rozje...... Zkuste udělat místo jezdítek motorky, to by možná bylo dobrý...
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Dominik píše:podle mě by jste už fakt neměly měnit nic.. :) na co ste šáhly to jste nedodělaly pořádně a zůstalo to rozje...... Zkuste udělat místo jezdítek motorky, to by možná bylo dobrý...
jasny,a kdyz na to nasedne war tak to bude buldozer a kdyz mag tak z toho bude letadlo ,to bude fajn
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Depka píše:
Dominik píše:podle mě by jste už fakt neměly měnit nic.. :) na co ste šáhly to jste nedodělaly pořádně a zůstalo to rozje...... Zkuste udělat místo jezdítek motorky, to by možná bylo dobrý...
jasny,a kdyz na to nasedne war tak to bude buldozer a kdyz mag tak z toho bude letadlo ,to bude fajn[/quote
Tak už tomu moc nezbývá a za chvilku se to stane skutečností :))
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

Klid, ještě nevynalezli ani parní stroj
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

For GM´s : Padli tu některé dobré nápady ohledně Witch Huntera, například ten s parou v závislosti na ekvipu. Dokážete to naskriptit v dohledné době ?

Děkuje a zdraví,

Petr
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Jamie píše:For GM´s : Padli tu některé dobré nápady ohledně Witch Huntera, například ten s parou v závislosti na ekvipu. Dokážete to naskriptit v dohledné době ?
Aj keby sa to takto nascriptilo, nezdvihne to vobec uroben PvP lebo stejne ho nebudu mat sancu zabit 3 prskovia a bude to zase len o mlatickach a pocte ludi... mozno ze by iba spec. prskovia mali davat paru/dmg WH aby sa viac rozbehali prskovia.. aby neparoval donekonecna nejaky otravny kler...

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Proč by měla mít nějaká specka mága možnost castit paru na WH? Podle mne by bylo mnohem vyrovnanější udělat jednu specku imunní na meele dmg s možností healování se třeba světlem a schopností shrinku koně..
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Me píše:Proč by měla mít nějaká specka mága možnost castit paru na WH? Podle mne by bylo mnohem vyrovnanější udělat jednu specku imunní na meele dmg s možností healování se třeba světlem a schopností shrinku koně..
Uz dost totalnej imunity :p WH je absolutna tragedia PvP a aj ked to mala byt asi pvp specka je to prave PVM specka...

A preto aby mohol parovat/DMGovat mag/nekro aby sa viac behali charaktery ktore jednoducho tvoria zaklad nejakeho PvP... nahanat niekoho za wh a mackat attack nie je proste pvp...

Aken
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Aken »

Kdyz se ti to nelibi tak to nehraj, aspon bude klid :-D
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

:-) WH nehraju a kdyz ho vidim v pvp jen utika, bo nic nezabije ,a hnedka umre, za chvily tu budou brecet ze destro pomalu da vsem v pvp ik.... :) tady neni pvp jen prsk prsk prsk vs WH, kazdy melee char ma retezi a ty retezi se mu hodi v pohode,a pak je u nej problem....
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

šel sem dung za gangrela a pribehl pk witch hunter a nejaky paladin a witch hunter umrel a paladin kopl.
ja jsem spokojeny.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

wh nemá zase tak strašidelný dmg.. je fakt že neparovatelnost je dost na škodu a při pvp to wh dělá lehce nesmrtelným (když neni troll a nenechá se sestřelit z jezdítka samozřejmě..) přesto mi více vadí rána od destra než pruměrný dmg od wh co za mnou běhá a nedá se parnout..

edit: ani nevim co jsem tim vlastně chtěl říct.. asi něco jako - řešíte wh a netušíte, že větší pvp problem je destro co dává ik na dvě rány :p
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Odpovědět